Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Sziasztok!
Gyermekem most felvételizett és tisztán emlékszik az általa leírtakra.
Ő úgy számolta, hogy összesen nagyjából 50 pontra sikeredett. Nagyon csalódott az eredmény miatt. Ettől függetlenül azért van esélye bekerülni egy tiszteséges gimnáziumba szerintetek?
Köszönjük a drukkolast! A 4-esem és a 6-osom is azt mondta, hogy nagyon élvezték és jó volt írni. Sokkal nehezebbre számítottak. Viszont nem akarják még egyszer megírni...
Mindenki javítja, mint őrült? :-)
Megcseréltek, most már jó helyen vannak a feladatalapok :)
Húúúú, elég nehéz volt mindkettő szerintem ...(hatodikos)
Hát igen, könnyű összetéveszteni, hogy nyolcosztályos vagy nyolcadik osztályos...
Engem is meglepett, aztán néztem meg, hogy felcserélték :D
Már írtam is, hogy ez pite a megszokotthoz képest :D
Összekeverték a magyar. A kicsiké van a nyolcadikosoknál.
Kezdtem csodálkozni, milyen könnyű volt a nyolcadikos magyar.
Hehe, mikor veszik észre???
Megcserélték, a negyediksenél van a nyolcadikos és viszont.
A nyolcadikosokéhoz töltötték fel a negyedikesekét, a negyedikeseké közé a nyolcadikosokét...
Nekem a 4.-es jön elő akkor is, ha a 8.-osra kattintok.
Ez a most 8.-osoké, az előző a kisgimiseké.
Az ismerősöm fia (nyolcadikos) szerint meg a magyar volt nehezebb, a matek viszonylag könnyű :D
Tényleg az számít, hogy mit írtak azok, ahová ők is be akarnak kerülni.
Legyen sok pontotok!
Az én gyerekem is hasonlóan nyilatkozott. Szerinte a matek nagyon könnyű volt. Majd meglátjuk!
De-de, van olyan iskola, ahol karanténozzák a dolgozatokat! Nem tudom, van-e hivatalos álláspont vagy javaslat a dolgozatok javításáról. Egyébként szerintem nem vihetik haza a dolgozatokat...
Unokahúgom fia (8. osztályos), a magyarban a birtokjelzős halandzsás feladatot nehéznek találta. A fogalmazás -digitális oktatás/hagyomanyos-szerinte jó tėma volt.
A matekot mdgcsjnálhatónak találta.
Pontokról most nem beszèlnek, úgy döntött.:)
Hát igen. Tavaly a 75 pont kimagasló eredmény volt.
Január 29-ig küldik ki a javított dolgozatokat, elvileg.
AKG szerintem hétfő előtt nem közöl átlagot.
Igen, ez az E5-ben történt.
Szuper, ez a lehető legjobb hozzáállás hosszútávon. Erről szól az egyik kedvenc idézetem: “Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.” ― Benjamin Franklin (kb. Mondd el és elfelejtem, taníts és talán emlékezni fogok, vonj be és megtanulom.)
Nálunk csak február elsejére ígérnek eredményt...
A vélemény a magyaroktatásról az E5-ből van. Arra jeleztem vissza, hogy jegyet csak félév előtt ír be. Kilencedikben f3lèvkor nem is osztwlyozta őket, mondvwn, még nem ismeri annyira a gyerekeket, hogy értékelje.
Míg az érettséginél volt karanténozás, most nincs. Azonnal viszik haza a dolgozatokat a tanárok javítani.Fura is kicsit jelen helyzetben....
További ajánlott fórumok: