Középiskolai felvételi (beszélgetés)
4.
Köszi az infót! Ez most meglepett, ezek szerint a matek rész mégsem volt olyan könnyű. Jó lenne hasonló infó a magyarról is és akkor kicsit közelebb jutnánk a várható összponthoz... őrület ez a türelemjáték! :)
Bárkinek van bármi magyaros infója, az írja meg!
Szia!
Most olvastam a dolgozat újra irogatós hozzászólásodat.
El kell érnetek, hogy a tanár az érvényes (megírták, jegyet adott rá) dolgozat 5-öst beírja a 2 gyereknek.
Utána az osztállyal annyi dolgozatot írat, amennyit akar.
Normális helyen az 5-t beírják, és csak az ír javítót, aki akar.
És ez az iskolai szabályzatban is így van (abból gondolom, hogy ez mindenhol így van). Nyugodtan elmehettek az igazgatóhoz is.
4.
Elnezest. Lemaradt.
😘 Szerelemiskola mindkettőnél.
Én úgy látom, a “helyükön vannak”. 🙂
6.
Metematika: Az én lányom is a 9. feladatot nem tudta, illetve a 10. feladat végét.
Magyar: a szövegértésben volt 1 hiba, illetve az egyik közmondást nem tudta, meg a szóalkotásban tévedett.
Könnyűnek érezte mindkettőt egyébként összességében.
Összpont: 83.
4.
Megint egy apró matek infó-morzsa. Forrást nem fedhetem fel, de top gimi. Tavaly ugyanitt a gyerekek több mint 55%-a 35 pont feletti dolgozatot írt. Most 20% írt 35 pont felett.
Tehát igaz az a sejtésünk, hogy könnyűnek kinéző, de becsapósabb sor volt. Szövegértésen mentek el a pontok.
Ennél többet nem tudok, magyarról 0 infóm van. Valaki máshoz esetleg jutottak hasonló infó-morzsák? Minden érdekel!
Ugyanez - a 9-es feladat volt nehéz matekból.
Szorítok 🙂
Nem hinném, hogy a 80+ felvételis, jórészt jeles, kitűnő bizonyítvánnyal érkező, különlegesen motivált gyerekek jegyeit szépíteni kéne az elitnek hívott suliban. A kimenetet (emelt érettségi) látva sem igaz ez.
A náluk írók pontjait sem lenne érdekük kozmetikázni, az színvonalat rontaná.
6
Tudja már valaki, milyen lett? Nekünk hétfőn lesz betekintés, izgulok
nagyon 🙂.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?