Középiskolai felvételi (beszélgetés)
De "szerencsére"most már nem, mi is betartottuk, "pár" emberért vérzett a szívem, de ha központolag úgy, akkor úgy ...
Sőt jeleztem módosítást központ felé, bár nem engedélyezték.. S nagyon sok értelmetlen, csak kaparjuk még össze volt leadminisztrálni😊
6.
Plusz 10 pont inkább.
Szia, jelen :)
6.-os 88, 8.-os 85
"én a sok felesleges, értelmetlen fellebezésnek nem látom értelmét"
Jó neked, hogy így csuklóból el tudod dönteni hogy kinek a dolgozatában mi sok, értelmetlen és felesleges. Talán Te is javító tanár vagy?
8. van 10-12 mondat - itt volt 9...
6. 8-10
4.5-6
Szerintem nem kell imádkozni. 😊
Nyúlanya, Bejci, Eleonora?
Ès volt valaki akinek a 6. -os gyereke 88. pont , 8. -os is magas pont....
S nem, mi nem fellebeztünk, nem ismerem Madast, de azért ennek a gesztusnak is van híre.
Ismerős:
Kaptak elérhetőséget, ha gond van, akkor jelezzék. Nem volt gond, nem jeleztek.
Az objektivitást a már megírt dolgozatok kiértékelésnél várnám el.
Természetesen a stressz sokak teljesítőképességét befolyásolja és így nem mindig fest valós képet a tudásról a felvételi vizsgán elért eredmény.
Kik vagyunk 6. -ban érdekeltek?
Összeírjuk ?
Etti76-? pont
Besti -84 pont
Városmajorban a jogos észrevételt a megadott "konzultációs" időpontban gond nélkül javították. Nekik is egyszerűbb az adminisztráció nélkül a véletlenül nem megadott pontot beírni, mint "hatszáz példányban" határozatot adni.
Sőt, pénteken nagyon kedves, előzékeny volt a matekkonzulens.😉
"És igen, mielőtt valaki megkérdezi: olyan is volt, hogy csökkent a pontszám. Előre jelzem, hogy az ezzel kapcsolatos jogfilozófiai fölvetésekre nem fogok reagálni:.."
Akkor hagyjuk a jogfilozófiát. Most olyan ... finom leszek, amennyire csak tudok, pedig forr bennem a harag, mert ismerem ezt a hangnemet és ezt a felfogást.
Szóval: eddig erre a fórumra, mintha csak épp erkölcsi érzékű emberek írtak volna. Jó lenne, ha ez így is maradna.
Köszönöm, hogy írtál, én a sok felesleges, értelmetlen fellebezésnek nem látom értelmét.
Magyarból mondtam egy magyar, nagyon szép 9 mondatosnak, hogy sajnos csak elkezdi az utolsó mondatot, akkor már más a helyzet...
Igen, pont erre utaltam a 71341. és 71346. hozzászólással, ha van adat kigyűjtés stb., akkor több pontot is ér.
6.
Mi úgy izgulunk a szóbeli ponthatár miatt. Két éve ugyanez volt emlékszem. Már mindenféle számításokat végeztünk, hogy ki hova teszi végül. Nekünk csak egy suli lesz beírva. Szerintem az 5-6 top top helyre kb ugyanazok adják be a jelentkezést és igazából sokan olyat is beírnak ahova nem nagyon akarnak menni. Kénytelenek vagyunk elkezdeni készülni a szóbelire, akkor lesz csak nagy pofára esés ha be sem hívnak. Nem megygőzőek a pontjaink. Vajon a hiányzó hatosztályosok E5, szent László, Berzsenyi nem teszik ki az átlagokat?
Szerintem felvehetjük a listára, hogy a Városmajorba csak nagyon-nagyon indokolt esetben érdemes fellebbezést beadni.
Arra lennék még kíváncsi, hogy ha valaki a fellebbezés utáni pontlevonás után továbbment az OH-hoz, akkor mi volt az eredmény?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?