Kövérség, gyermektelenség, depresszió, zabálás, kövérség... (beszélgetés)
Láttam én nálad jóval kövérebb terhes nőket :)
Nem én vagyok a megfelelő partner ebben a beszélgetésben ;), a csernusi módszer híve vagyok :))
Hagyd abba az önigazolások gyártását, és szedd össze magad. Menj orvoshoz, vizsgáltasd ki magad, van-e egészségügyi oka a kövérségednek. Ha igen, majd kezelik, ha nincs, akkor jöhet a magad legyőzése. Ami nem lesz könnyű.
A szénhidrátok - csoki, süti, fehérliszt függőséget okoz - akaraterő kell hozzá, hogy legyőzd. Legalább három napig a halálodon leszel, aztán elmúlik.
Olvasd el Norbi - A kövér ember nem bűnös c. könyvét, ismerkedj az update módszerekkel. Itt is találsz egy csomó receptet, ami segíteni fog.
Remélem, felbosszantottalak :)
szia
Ha ilyen problémával küzdesz akkor jó lenne egy endokrinológust felkeresni mert lehet gond van a cukroddal vagy az inzulinoddal. Ezért nem marad meg a baba.
Sokmindent megmagyaráz.
Kitartást kívánok. Fel a fejjel.
Elég sok időm volt az utóbbi napokban gondolkozni, és mindig ugyan oda lyukadtam ki. A kövérségem az egyik oka amiért valószínűleg eddig nem maradt meg a baba, és ezért depressziós lettem. Mindezt úgy hogy a környezetem nem sokat észlel a dologból. Maximum annyit látnak hogy néha morcosabb vagyok. A depresszió miatt viszont folyton zabálok, nem mennek a fogyókúrák, és ettől még depressziósabb leszek. Na és persze ennek köszönhetöleg ismét csak dagadok. A keservesen leadott kilók folyton visszajönnek, és nem csak azok hanem haverokat is hoznak magukkal.
Olyanokkal szeretnék beszélgetni, akik ugyan ilyen vagy nagyon hasonló gonddal küzdenek, vagy küzdöttek, hátha tudtok jó tanáccsal szolgálni.
További ajánlott fórumok:
- A leghülyébb célzások, vagy vígasztalások a kövérségre
- Biztos kövér!? Avagy előítéletek és vélekedések a kövérségről
- Leszámolás az ördöggel, avagy elég a kövérségből!
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Bevallom élvezem a láthatatlanságot amit a kövérségem okoz....
- Ismered a kötényhas, a kövérség lelki hátterét? Fórum 100 kilóval küszködőknek