Kötözködés (beszélgetés)
Én igen!Minden évben én főzőm az egész nagy családnak(beni oldalán)mert állítólag még dédi se tud olyan finit főzni!
anyóstól tanutam, a tésztaszürőt, amin átszüröm kibélelem vattával, minden trutyit felfog,
Citromot én is szoktam és egyáltalán nem brrrrrr!
Na majd én eszek vele kocsonyát!! ☺☺
hééééééé én is doxi vagyok?? tudod mi a tiszta kocsonyka titka? he?
Beleestetek a kocsonyába? Nem pislogni ám!!
én is mindig teszek bele egy csomó szinhusit, és képzeld apa rászoktatott,hogy savanyusággal esszük, először fura volt...
ja és az én párom meg citromot önt rá, brrrrrrrr
Most a Doxi monnologizál!
Gratu: 26200 ! Kerek a szád!!
Ugrikálunk...forgolódunk...bökdösődünk?
De irigyellek hallod!!
Én is akarok babázni!!!!
Pár éve még utáltam a kocsonyát. aztán elkezdtem én főzni és az már ízlett....főzök bele finom husikát is, mert Doxi azt szereti benne és fini levecskét csinálok neki és úgy már jó.
Tudod, itt, hogy eszik, itt Zalában? Egy csomó ecetet öntenek rá....töményen, volt aki 20 %-ost és úgy eszik......jáááájjj!
jajdenagyonnemszeretemakocsonyátmertreszket:D
Jól köszönöm:D
Virgoncan:D
Inkább ne:(
Ma már kiköltekeztem magam...Ezt a számlát én viszem el a könyvelőnek, nem apa:D
Megvan még tavaszról az a Ancsi-békám a vödörben....beleteszem azt is, hátha pislog benne!!
jajdenagyonszeretem a kocsonykát, fél is tőlem mer mindeg reszket,
Encsy....mondj még valamit...hátha elköltünk még pár ezrest!! :)))))))))))))))
De jó hogy mndod!!Bödönt akarok vwenni!!
...és kocso-nyakont kaptok! Jó lesz?
Ügyes a mama, hogy csak így dobálózik a bödön zsírokkal....de jó, hogy mondtad, elfelejtettem zsírszalonnát venni. De kocsonyahúst azt igen és csinálok fini kocsonnyákot!!
Jól bevásároltál!
Én a hétvégére tervezem,igaz szerencsére húst nem kell vennem!
Csak marhát.Pont anyósom is megállt és kidobta gyors az autóból egy bödön zsírt,ment is mert szállítás van.
Hát hun az a pözsgő....vagy hun a szemügém, mert én nem látom egyiket sem!!
Eddig olvastama fórumot...mert annyira pang, hogy csak 8 oldalt sikerült írnotok.....most megnézem a naplókat, aztán feldobom a falra a tapétákat végre!
gondoltam...
Csak olyan tetü most nekem a program, hogy nem bírtam tovább:)
De bővítettem, és átrendeztem,)
Na megyek megnézem, hátha
jaj hát kaptam pezsgőt csutkátó, nem látod, hát hun a szemügéd, ilyenek ezek, mindenkit én noszogatok, nevezetek ki noszogató nyakonancsinak:)