Kötözködés (beszélgetés)
Mé???Én egyet se kűdtem!!
ne vedd át rögtön add el, okos legyé
Oké,megegyeztünk,feketeerdő is csak holnap lesz,ma megsütöm,meg betöltöm,holnap befejezem.Mindet.
Na, pá....majd este még jövök!!
Nem ám megenni az összes tortát!!!
Na ha már a kívánságoknál tartunk:D
Senki ne utáljon;), de köszönöm szépen a sok törpét meg katonát, de ELÉG:D:D:D
Már annyi van /volt, hogy a kína agyadhadsereg elbújhat mellettem;)
Méééé, nem gyógyulgatsz? gyógyulj.....gyógyulj!!
_________***
*** (Ez a varázspálca)
persze hogy fura, de hogy még sose kóstoltad meg??? de mééééééééé, legfeljebb kiköpöd
a feketeerdőből csinálhatnál plusz egyet, igy valószinüleg meg fogsz gyógyulni hamar
Én is ezért nem ettem....de tényleg finom.....meg hát változik az ember ízlése.
Cserébe a fekete erdő jöhet...kocsonya csak holnap lesz!
Meg lucskos káposzta (mocskos, ahogy a Dani mondta régen :) ), meg hamburger.
Az az igazság, hogy még soha nem is kóstoltam a kocsonyát...
Pedig leves, csak olyan fura az álaga, olyan, t....os:D:(
Na jó, megyek tapétázni, mert sose leszek kész! Karácsonyig be kell fejeznem a nappalit,,,mégiscsak karácsony lesz! Szeretet meg mifene ünnep.
Meg vendégek is....nehogy már megszóljanak!! Nem, Ancsi?
Sziasztok!Doxikám,én is citrommal eszem a kocsonyát,kűdheted,citrom van,csak kocsonya nincs.Úgyis nagyon el vagyok havazva a sütéssel,holnapra 40 szeletes oroszkrém kell 2 liter csokiöntettel,egy feketeerdő,meg egy gesztenye.Ez kell még nekem,hótt betegen...
Az tud ám, igen pöpec lenni! Pláne a végefelé.
:))))
Füstölt húst. Nem jó....nem igazi.
nem bele, kaja előtt rá a tányéron, szerintem brrrrr ne is érezni az izét csak savanya
Igen, de nem mindig ebben a sorrendben:D:D
Ja és néha mindezt egyszerre,megspékelve egy két hólyagba boxolással
Nem bele a citrom.....rá egy kicsi, mikor eszed!
Nehogy bele próbáld, mert az igen fura lesz!!
én se zavarom, egy szót nem merek hozzá szólni:))
pöszörög encsikém pöszörög???
Most speciel disznótorkát eszünk...savanyúkkal, friss kenyérrel. Most sül...az az illat!
Én nem szoktam csak leves szűrőn átszűrni,viszont lehabozom folyamatosan és nem zavarom csak pöszörög.Hál Istennek eddig szép tiszta volt.Citromot eddig nem tettem bele.
Óóóóó! Hát a régi textil pelus! Semmi flancs, meg vízzáró réteg, meg aloés pakolás! Képzeld abba öntenéd, el is nyelné az egészet, nem csak átszűrné....és volt kocsonya...nincs kocsony! Hoppá!!
én sem csipom a füstöst benne, na ti kocsonyáztok én meg eszem a savanyu szives leveskét ma:)))
Na, azt nem....az a másik amit itt tesznek bele és attól nagyon rossz lesz....szerintem. Meg még rá az ecet....FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJ!!
liberó vagy pempers? nem mindegy!!!
na most miattatok vehetek kocsonyahust, tessék ezt jól elintéztétek, csorog a nyálam.
Én pelust szoktam bele tenni (nem használtat!)
ok, csak füstöltet ne tegyé bele légyszi, csak füle-farka,feje mindene meg sok husi, hu de éhes lettem
Te nem doxi vagy, de te is monolo vagy...:))