Kötözködés (beszélgetés)
Szia Moncs, tényleg nagyon szép az ajid,
Csutka? hát széllel szemben oson a kertek alatt carlosához, hogy befütsön.-neki:D-
Fogjuk rá...majd a doki holnap megmondja, hogy hörgök-e még! Kicsit még köhögök, de jól vagyok!
Tök szépet csináltál, Aninak! Vagy már mondtam?
Sziasztok!
Doxi teljesen meggyógyultál?
Nagyon sok a melóm és nem tudok itt lenni ,de már csak két nap ,pénteken bulink lesz és nem kaptam semmi rucit ez is elkeserített, nem akartam abban menni amiben ott vagyok nap mint nap a munkában:-(
Nem igazán erre gondoltam! :))
Áááá ne higgy neki,rossz boszorka nem segített..és ha tudnád mennyi mindent készítettem volna még..nagggyon szeretem csinálni ezeket,csak nincs időm.
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((
nahh pont így,mert 12 pízzel könnyebb vagyok így karácsony előtt..majd nem eszünk csak kenyeret kacsacomb helyett! :(
Majd eláruljuk a titkunk Ancsinak? ;)
...jaj,én nem voltam annyira biztos a postában,itthon varázsigét mondtam a csomagba--nézd meg benaplóztam--,hogy épségben...
Pakkot kaptál a tulipánosoktól,kitől,mi vót benne..kence? ;DDD Nem kiváncsi..áááá! ☺
hát nem kötöttem össze, bocs, de az iq-m:DDDDD
a többiek még nem jelezték, jaj olyan kiváncsi vagyok holnap sokan megkapják szerintem
Van aki csak nagyon későn fog...talán a jövő héten. Pár boszi megcsúszott! ☻
Én ma 2x is voltam a postán, de nem mondták, hogy: jött egy csomid! Pedig nagyon vártam...de nem.
Amúgy elég gyors és megbízható a posta, mi mostanában nangyon sok csomagot adunk fel, meg kapunk.
Hollandiából 2 nap alatt jött meg egy csomag....
háááát...nagggyon sajnáltam volna,ha nem kapod meg!micsoda egy postás jár felétek?nekem a Moncsitól kapott meglepi is a postán volt,hagyott cetlit,mert nem voltam itthon...
...hoppácska...el is árultam.. ;))..nahh,most már tudjátok.
Ja,fogadjunk Neked nem tűnt fel,hogy mióta tudom,hogy készítem a meglepit,napi szinten kaptad tőlem a csomag jelet. ;DDD...na gondolj csak vissza!
a többiek még nem kaptak ajit?