Kötözködés (beszélgetés)
pezsgoooooooooooooooooot, ha mar lanykeres volt, van ,lesz :)))
Juteszembe csajok, harangozni meg gratulálni valóm van... csajszinak, azongyák a madarak akik itt zabálnak az ablakomban, hogy ennek a csajszinak valami szerelmetes pasi megkérte a kezét... ez igaz??? :P
Asszem most már tényleg kezdek nagyon irigy lenni...
Na, hahóóó!!
Voltam a postán, de nemjött még csomim....jajj, már, mikor jön??? Úgy izgulok!!
Ajit akarok!!
jol van na :DDD
Encsykem,esik, meg esett tegnap is, aze szidtam a ven qrvat is, nevezetesen Holle anyot:DDD
gyalog elegge kaka cipelni haza a cuccokat, a fozeshez, stb,mikozben a pofamba fujja a szel a jeges havat, plusz a hajamat...a kezeim leszakadnak, megfagyok,es utalom a telet.
utalom a havatokat!!!:D
van egy jóhírem hi hi hi:))
találjátok ki hogy mi!:)))
értem már:), küldtem privit
Most még örülök hogy élek vagy nem olvastad?:DD
De majd olvasok!
:DDD
ha olvasnal naplot....:)))
Pasi... ugyanmár, az van nekem is, hanem az érzés... bár most épp az is van, csak kissé elrugaszkodott a valóságtól. :)
aki még nem adta fel az ajit, az álljon a sarokba, na meg a nyakon, vót rá idő bőven, örihari 5 percig!!!!!
tudod úgy fekszik mint manci és ezt valahogy be kéne kötni ,de nem tudom még a megoldást!
jóóóóóóóó reggelt!
van nekem is havam:DDDDDDDDDD jöttem is negyven percet az irodába, komoly 2 órát dolgozom:DD
Tudjátok milyen izgi hegyen felfelé elindulni jeges hóban???? na megyek olvasni.........
Csuti nálatok nincs hó?Temerint már tegnapra ellepte,na jó kicsit messzebb van.
ki nem birom nyitni a szemeimet, doxi, dobalhatsz ram 1 keveset,a bbol a hobol, de nem kollll sok, me sikiiitok :D
talán csak nem egy kismadár elcsicsergett neked valamit?:)
nem nagyon,de sejtem...pasi?
Tudod, majd akkor sajnállak (persze nem a gyerekeket, hanem téged, hogy ugrálnod kell) amikor ráérek! Határozottan irigy vagyok rád... tudod, miért... :)
én is így vagyok vele,mert betegek a gyerekek,ugrálok itt mindenkinek, és is faszául vagyok amúgy nagyon...
Sziasztok! Én meg lehet, hogy csak holnap adom fel... sorry, ugynis a nyulam betegsége a múlt héten kissé hátráltatott a kreatívkodásban. :(
Én még csak ma adom fel a csomit,bocsánat,de tegnap képtelen voltam rá!!
Jó reggelt!
Itt is esett az éjjel,most is esik,de ez még kevés!Küldjél!
NAAAAAAA!!!
Jó reggelt! Dobáljak rátok, friss havat, hogy felébredjetek???
Ki az ágyból, lusta népség!!
☺☺☺☺☺
mi? mit huz a földön , azt nem hiszem el hogy megint kinyilt, azt nem, nem...........
a Jani hívott,hogy baj van azt hittem elájulok végig csináltam a melót ,de szét vetett az ideg !elmentünk a dokihoz azt mondta kössük be nincs gond de húzza a földön és baj lesz !most bekötöttem ,de nem vagyunk itthon délelőtt!
anyája meggyjógyitotta:DDD jól van , minden ok.
Bátor????