Kötözködés (beszélgetés)
félek kicsit,és hű annyi minden vár ránk jövőre,rossz is,mert a költözés előtti zűr...hűűű... valószínűleg még csak bérelünk egy lakást,aztán keresni a végleges házikót, kialakítani a mi kis fészkünket,tervezgetni,kialakítani mindent,berendezni...aztán tervezni a többit,gyűrű, ruha,esküvő stb, jaj olyan jó lesz:)))) mint ha 20 évesek lennénk,izgis:))
Már csak idő kéne meg sok sok lóvé!!!:)) ami nincs:DDD
de most itt a hideg,a hólapátolás, meg hasonlók:(
körmice összeházasodott mimmoval, legyen nevetek: Körmimmo:DDDD
jaj gyerekek olyan szép itt nálunk minden, olyan mindenkit meg akarok ölelni hangulatom van:DDd
Csajszi, teljesen igazad van, én drukkolok
sokszor sokszor átgondoltam hogy mi lenne jó a gyerekeknek is,meg nekem is, és ha én ugyan jóban voltam az apjukkal,fél évig egy rossz szó nem volt, de ők akkor sem jöttek ki jól egymással, a gyerekek meg a párom.
Akkor már inkább egyedül. Illetve úgynézki hogy nem egyedül leszek mert megkérte a kezemet, de én már rég elhatároztam hogy lépek.
Ha egyedül leszek akkor így jártam, ha Feri tényleg komolyan gondolja velem, akkor annak is örülök persze. De nem miatta költözöm, nem ő miatta van itthon háború,régóta tart ez már.És már kibírhatatlan.
Én itt vagyok, csak közben fel-le ugrálok a falról. Összesárgafestékeztem az egeret!
Figyelek mindenkire....
Amúgy, mimmo, igazad van...én is úgy gondoltam annank idején, hogy egy idegbeteg anyukával és egy alkoholista apával nem járnnak jobban a gyerekek, mint ha csak egy normális annyuka van...mondjuk lett mellé még normális apuka is!! ☺
De tényleg nem jó a gyereknek sem egy nem működő házasságban élni!!
Na látod,erről beszéltem, sehol senki.Magamban beszélek, mint egy öregasszny:D
Sebaj legalább senki nem zavar a 28000-ig;)
ne bomolj, rám sem bagóznak:D:D
De én akkor is írok:D Ez a bünti, hogy olvasni kell:D
Komolyan...olyan ingerenciám volt...úgy megcsaptam volna!
Kiálltam az árokból, aztán ott hagytam köszönés nélkül. A helyébenn, összeszégyellném magam, de nagyon.
Mit szólna, ha tényleg nagy hó lenne? Aszfaltpatkány! Eh!!
:D:D
Az ilyen nem is pasi:D:D
Csak egy hisztis picsa:D
Nálunk is ilyen...most húztam ki a vatera-futárt az árokból...meg volt sértve, hogy ő ilyen helyre nem szívesen megy! Óóóóó! Akkor mi a fenének nem megy Tormaföldére, harangozónak...annak mindegy a hó. Aztán faszán belement az árokba és itt hisztizett, hogy nem tud kijönni...nem is tudott, beásta magát, hiába mondtam, hogy nne nyomja annyira a gázt! Ilyen hülyét...komolyan!
Aztán bepipultam, mondom szállj ki a kocsiból....és beültem és kijöttem az árokból.....30 év körüli pasi....ááááááááááááá
hazaértem épségben, hó szakad, hegyoldal nincs takaritva, tök jó mert mindenféle nagy gépek járnak rajta oszt olyan mint a jégpálya, izgi:)))
nincs még ajim, mé nincs ajim, kérem azonnal, szépet, nagyot, sokat, finomat, illatosat, meg ilyenek.............
bocsi, nem mindent olvstam most, mert közben festem a falakat...már tiszta sárga az egér a kezemtől....le föl ugrálok a falról a székre.
Most is itt van a másik kezemben a festékes tálca!
Közben meg jön a vatera-futár....ki kell mennem, de ahhoz meg fel kell öltözni....áááááá