Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kötözködés fórum

Kötözködés (beszélgetés)

32182. H.Ancsi
2010. febr. 4. 18:39
én meg lapcsánkát csinálok, jó foghagymásan, ismeritek, he?
32181. Encsy75 (válaszként erre: 32179. - Ebe747bfaf)
2010. febr. 4. 18:36
Én az ujjaimat tornáztatom itt a gépnél,neked oszt az mé nem elég?
32180. Encsy75 (válaszként erre: 32179. - Ebe747bfaf)
2010. febr. 4. 18:36
Milyen cukrászos és hol?
32179. ebe747bfaf (válaszként erre: 32177. - Encsy75)
2010. febr. 4. 18:35
én most tornázok egy kicsit ,de majd jövök, ja és lesz ma egy cukrászos film megnézem mert hiányzik:-(
32178. Encsy75
2010. febr. 4. 18:33
Én mint "anyátok" követelem,hogy ezt azonnal befejezni!!!Értve vagyok!
32177. Encsy75
2010. febr. 4. 18:29
Hali békik!Apa süti a pljeszkavicát+sültkrumplit.Félóra vacsi nálunk aki éhes jöjjön!!!
32176. H.Ancsi (válaszként erre: 32175. - 64d640aa58)
2010. febr. 4. 18:12
na most már tényleg elég, én irtam neked,ahogy mindenkinek szoktam , ha sokáig nem jelentkezik, mert aggódtam, hogy hogy vagy és semmiféle mást nem tálaltam ide, fejezd be az acsarkodást itt a fórumon, senki nem kivácsi rá, mivel nekem szól az egész ird meg priviben, ha bajod van, ha nem akkor téma itt lezárva.
32175. 64d640aa58 (válaszként erre: 32170. - Doxikri)
2010. febr. 4. 17:41

Doxi,mikor mondtam én hogy hülye játék?? A boszis akdályokra én mikor mondtam hogy hülyeség,vagy nem jó ötlet??? Ilyet soha nem montam!Sőt,örültem amikor elfogadtátok az ahogy Giga megoldotta.

És soha senkit egy szóval sem bántottam meg,mindig örültem mindenkinek.

Körmit te csábítottad ide, ok,én meg Gigát,mert dícsértem neki milyen jó kis társaság van itt,mert jókat beszélgettem vele,és úgygondoltam jól érezné itt magát,de persze hogy félve jön ide egy új,azért kell bátorítani,beszélgetni vele,hogy SENKI ne érezze magát fölöslegesnek itt.

Volt olyan sokszor hogy egész nap itt voltam a hoxán, be be köszöngettem, semmi válasz nem nagyon jött,pedig mivel minden boszis csaj a kedvenceim közt van, láttam hogy belépett itt van, de be nem köszönt volna ám.Aztán egy másik boszi beköszönt,aztán ő rá már többen reagáltak,ezt nem én találtam ki.

Nem tudok,és nem is akarok versenyezni itt senkivel.

Nem népszerű akarok lenni,nem is a leg népszerűbb,csak úgy érzem én úgy kiesek a körböl.

És nem azért mert hisztis vagyok,hanem mert így érzem,és ennek oka van.

Ennyi:(

32174. 64d640aa58 (válaszként erre: 32162. - H.Ancsi)
2010. febr. 4. 17:28

nem folytattunk magánbeszélgetést,gyerekekről beszéltünk,bárki bekapcsolódhatott volna.

És pont erről beszélel, sokszor ment itt olyan párbeszéd,amibe úgyéreztem nem tudok bekapcsolódni,mert szintén magánbeszélgetének véltem.

Jöttem,beköszöntem,mondtam valamit,lehet hogy visszaköszönt valaki,de aztán ugyan úgy társalogtatok.

Nem szerettem volna ide írni a fórumba,mert nem akartam kavarodást, de volt már rá példa hogy nem jöttem pár napig ide be,hoxára jöttem, csak ide nem, és közületek írt nekem valaki privát levelet hogy miért nem jövök,elmondtam privátban neki,mire ő ezt itt egész másképp tálalta.Eztért gondoltam azt hogy úgy a tiszta hogy ha ide írom.Ha privárba írom akkor átlenne kicsit szinezve,ettől féltem.

Senkit nem akartm megbántani, de tény hogy nagyon fölöslegesnek érzem itt magam és ennek oka van,nyilván kialakult valamitől.

Az ha új emberke jön ide,termézetes hogy egy jól működő kis csapatba nehezen tud beilleszkedni,és adott esetben fél,vagy tart attól hogy mi lesz ha itt sem szeretik,elképzelhető hogy nem köszönéssel kezdett,de azthiszem hogy aztán próbált veletek beszélgetni.

32173. ebe747bfaf (válaszként erre: 32172. - Encsy75)
2010. febr. 4. 16:51
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ na mit szósz miket tudok egy napló címében volt és úgy gondoltam ezt a rosz érzést megtöröm egy pillangóval:-)
32172. Encsy75 (válaszként erre: 32170. - Doxikri)
2010. febr. 4. 16:48

Igazad van!!!

Te a tanárt ne bántsd me benne leszel a tv-ben!!!

Moni hogy csináltad ezt a gyönyörűűűűséges pillangót ide,áruld már el?

32171. ebe747bfaf
2010. febr. 4. 16:39
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
32170. doxikri
2010. febr. 4. 16:35

Ajajj! Valami van alevegőben....először azt hittem rossz helyre kattintottam. :(((

Mindenki klímaxol, vagy mi van?

Én msot is úgy kezdtem, hogy visszaolvastam és olvastam ma a naplóitokat és felidéztem a priviket.

Szóval én kétlem, hogy szükség lenne erre a gyerekes vitára.

Csajszy! Amikor most nemrégen kórházban voltál.......szóval .....szerinted itt senki nem izgult érted? He?

Én még annak a figurának is írtam és válaszolt is, aztán írtam neki megint, de arra már nem....csak úgy merő nemtörődömségből.

Ami gigát illeti, nincs vele semmi baj, nagyon ügyesen veszi az akadályokat, amin kevés kivétellel mindenki átesett. Belehaltunk? Nem! Hülye játéknak gondolod? lehet....de eddig, az ittlévők közül senki nem tiltakozott ellene.

Körmit, emlékszem én csábítottam ide, jött, bukdácsolt, mert új volt neki, de itt van!!!

Szerintem ez az életben is így működik egy kicsit, nem igaz? Én mind a mai napig utálok egy megszokott közösségbe csak úgy bemenni, mert először hülyén érzem magam...aztán találok valakit, akit szimpibbnek vélek a többinél és az ő szárnyai alatt, vagy beilleszkedek, vagy nem.

Tegnap én is azt éreztem, hogy a ti párbeszédetek Gigával, magánbeszélgetés....főleg, mert tudom, hogy egy másik fórum témáját folytattátok itt. Azét a fórumét, ahonnan én azért szálltam ki, mert offolva lett a téma és ti páran, már teljesen másról beszéltetek. Nem tudom ott mi történt, nem is érdekel......viszont gigát, ettől függetlenül senki nem fogadta elutasítóan. Más is hasonló hangnemű kérdéseket és válaszokat kapott az elején és ha megnézed a vigyori arcocskák, mindig ott vannak a hsz-ek végén. Azt meg érteni kell.

Rőlad, vagy hozzád meg annyit, hogy veled voltunk, mikor a válságodat élted, amikor kórházban voltál, mindig megkérdeztük, hogy mi van a pici lánnyal...stb.

Az is igaz, hogy mostanában ntorlódott össze mindenkinél a szar...van amiről beszélünk, van amitről nem, ilyen-olyan okból kifolyólag.

Szerintem senkinek nincs miért megsértődnie!

Nem izzik úgy a fórum, mint tavaly nyáron, meg tavasszal, de szerintem mindenki belefáradt egy kicsit az életébe. Majd jön újra a tavasz, aztán csak felizzunk újra. De ha nem, akkor is ez az egyetlen hely, ahová biztosan tudunk jönni és valamikor csak szól hozzánk valaki.

Csutkát, meg igen, szerintem most mindenki nagyon félti, mert ennek a lánynak mosta ztán tényleg kijutott minden rosszból és mellettte ninncs olyan hátország, mint a legtöbbünk mellett! Én nagyon tisztelem őt azért, amit ő visz a vállán!

Tisztellek téged is, mert én már megőrültem volna a te helyzetedben, tisztelem Encsyt, mert ő is sokszor felállt már egy-egy seggreülés után, tisztelem Ancsit, mert 600 ember gondja-baja nyomja a vállát, de csinálja, összeszorított fogakkal. Körmit, amiért próbálja tartani a lelket a férjében és próbál kivergődni a helyzetükből, Moncsit amiért ő is pattog ide-oda, mint egy teniszlabda és keresi akiutat a szarból, mimmot, mert izgul a babája és a szülés miatt, de valahogy mindig ő köztünk a legjózanabb és legrealistább, Anit, mert őt is bántották éppen elegen az életben meg itt is a hoxán, bár ő most bele van szerelmesedve a farmba és parasztkodik ezerrel☺☺. Lostot, annak idején, mert küzdött az életével az életéért, egyedül.

Ha valakit kihagytam, bocsi érte. Vannak akiket nem ismerek annyira, azoktól is bocsi.

De ahhoz, hogy tudjuk a történéseket, tényleg vissza kell olvasni, sokszor 10 oldalt is akár és a naplókba belenézni.....ez nem büntetés, hanem ott van az életünk. Enélkül tényleg nem tudjuk követni ezt az életünket!

Kár itt a sértődöttet játszani, mert ez nnem reális gondolkodás. Kár bárkit azért piszkálni, mert nem mindig válaszol, vagy szól hozzánk...lehet, hogy éppen 50x ugrál fel a gép mellől, akármiért és mire visszaér, már máshol van a téma.

Szóval: itt snki, senkit nem bánt, ha néha mégis és úgy gondolja mennie kell, akkor nem tudja visszatartani senki. Lásd Böbe esetét, amit most nem óhajtok részletezni, hiszen tudjuk, hogyan zajlott.

Sajnálom, hogy Zsu sem jött vissza, ő szabad akaratából tette, mindenféle harag nélkül.

Mimóza(Csalánka ugyanúgy)...attól még tartjuk a kapcsolatot és nem haragszunk egymásra.

Na ennyi, mert szülőire kell mennem, most jól felhúztam magam és adok egy nyakont a atanároknak, ha rosszat mernek mondani a gyerekemről....de lehet, hogy a gyerekem kapja, ha rosszatt fog mondani róla a tanár!!!

32169. Encsy75
2010. febr. 4. 16:18
Ja még valami: Itt olyan emberek vannak akik kiálltak már nem egyszer egymásért ,egymás mellett,sőt úgy is hogy nem is tudtak mindent az adott dologról.Én nem akarom,hogy ez a mi kis közösségünk felbomoljon!!!!!!!!
32168. Encsy75
2010. febr. 4. 16:15

Csak annyit fűznék hozzá,és részemről lezárom a témát:

én mindenkit szeretek itt,és igen is szükségem van rá,hogy itt legyek köztetek és mindenki itt legyen.De nem hagyom azt hogy bárki is megbántsa a másikat vagy vádaskodjon, azt intézze priviben,nem kell itt ország világ előtt kiteregetni és pláne, ha nem is úgy van,csak félre értelmeztünk bizonyos dolgokat!Nagyon sok olyan fórum van itt és más ilyen közösségi portálokon ahol bizony összeszokott emberkék csevegnek.Az pedig ha valaki kiszáll,ahogyan azt böbe is tette az az Ő személyes magánügye.Bár sajnálom,de az Ő döntése,pont úgy ahogyan itt marad valaki.

Én örömmel jövök ide még akkor is, ha borzalmas kedvem van,de olyankor csak olvasok és nem írok inkább semmit.Vagy mint a minap is,azt megírtam valakinek priviben és igen is köszönöm a doxinak,hogy helyre tett,de ezt eddig csak ketten tudtuk és nem ide írtam ki,és Ő sem teregette ki!

Ez a fórum lassan egy éves lesz és hellyelközzel olyan emberek a tagjai akik akkortájt regiztek ide a hoxára.Tehát szinte mindenki új volt itt!

Ma már nem azok,de biztos vagyok benne,hogy szeretnek ide jönni,és maradni is.

A lényeg ha valakinek baja van,azt intézze azzal akivel afférja van,ilyenekkel le se járassuk ezt a fórumot.

32167. H.Ancsi (válaszként erre: 32166. - Körömvirág)
2010. febr. 4. 15:46

ok, a hunny az ok, na de a másik:D

én már tisztára izgulok az első kötözke babáért:)))

32166. körömvirág (válaszként erre: 32165. - H.Ancsi)
2010. febr. 4. 15:29
igenis!kérek engedélyt meg hunny-bunny
32165. H.Ancsi (válaszként erre: 32164. - Körömvirág)
2010. febr. 4. 15:09

azonnal fejezed eztet befele, ha valaki menni akar megy, nem kötelező itt lenni, főleg ha ilyen a kialakult kép rólunk.

még valami lányok, aztán tényleg fejezzük be, sokszor látom, hogy ha valaki néhány napra eltünik és véletlenül a többiek nem emlegetik, akkor megsértődik. Ez butaság, ha valaki feltünően sokáig nem jön, akkor keresni szoktuk, egyébként meg szerintem mindenkinek van baja elég, ne hagyjuk magunkat szétugrasztani.

32164. körömvirág (válaszként erre: 32161. - 64d640aa58)
2010. febr. 4. 15:05

aha! ezek szerint én is bököm a csőrödet..köszi! nem hiszem, hogy olyat tettem vagy mondtam volna, ami erre késztet téged, de ha te így látod, én nem tehetek ellene semmit...tén, hogy akkor amikor benéztem, teljesen kívülállónak éreztem magam, mert fogalmam sincs, hogy miről beszéltek,hiába olvastam vissza... de nem hiszem, hogy ezzel a hozzászólásommal bárkit is megbántottam volna...

amúgy meg rengetegszer volt, hogy benéztem, szóltam, és semmi reakció...aztán közöltem, hogy örök-harag, de még aznap jöttem megint...

én újabb vagyok itt, tehát ha velem van problémád, szólj és már állok i odébb, senkit nem akarok kitúrni

32163. H.Ancsi
2010. febr. 4. 15:00
még valami, igen én mindig ugy kezdem, hogy elolvasom a naplókat és visszaolvasok, most irtam, hogy sajnos nincs időm ezért nem tudok visszaolvasni. részemről a témát befejeztem.
32162. H.Ancsi (válaszként erre: 32161. - 64d640aa58)
2010. febr. 4. 14:59

hát, ha gondolod, akkor tedd.

némi megjegyzés, többször elhangzott az hogy te őszintén leirod, itt meg megy a rosszindulatuság.

mimmonak igaza van, mindenkit befogadtunk ide, köztük téged is, drukkoltunk érted, érdeklődtem én priviben ha eltüntél, de ez természetes.

Igen ugy gondolom , az a minimum, ha valaki idejön, hogy köszön, mondd magáról valamit.

Giga egyébként tegnap megtette és örömmel üdvözöltem részemről.

Ami nálad kiverte a biztositékot, hogy megjegyeztem, hogy ez gyakorlatilag magánbeszélgetés, fenntartom, nincs ezzel gond, csak én nem értettem.

Sajnálom ha igy érzed,hogy itt nem fogadunk be senkit és rosszindulatuak vagyunk, ha tényleg igy érzed akkor jó utat.

32161. 64d640aa58
2010. febr. 4. 14:54

32101 és 32103 hozzászólás

nem egyszer elhangott amikor valaki lemaradt,vagy valamit nem értett, hogy,olvass vissza.

nem érdekel,kiszállok:(((

32160. ebe747bfaf
2010. febr. 4. 14:40

Én most visszaolvastam azancsi hozzászólásait és sztem semmi olyan nem történt!

A Böbe is amikor eltűnt(amit én is sajnálok)akkor sem éreztem azt,hogy az jogos volt!De neki nem tetszett ez a kiakadás és inkább nem jön!

Csajszi téged is szoktak keresni, most nem keresem meg ,de tudom,hogy igen és szeretettel bánnak veled,amikor idekerültem nekem is megfordult a fejembe,hogy kiszálok,de nem tettem mert valahogy mindig előrébb jutottam !

Szeret mindenki mindenkit és amikor baj van akkor igenis együtt tudunk érte izzgulni!

Nem szertném ha te sem jönnél és azt sem ha a fórum nevünkhöz hűek lennénk!!!

Ez egy kis félreértelmezés és lépjünk át rajta!

32159. Encsy75 (válaszként erre: 32155. - 64d640aa58)
2010. febr. 4. 13:20
Te csajszy, Ancsi inkább dicsérte giga-t.
32158. Encsy75
2010. febr. 4. 13:16

Lassan a fórumunk át megy a cím jelentésébe.Azért én nem szeretném,hiszen itt azért nagyon jó barátságok és én személy szerint nem szeretném ha ez abba maradna.

Persze nekem is vannak rossz napjaim,és olyankor én is érzékenyebben reagálom le a dolgokat.

32157. Encsy75
2010. febr. 4. 13:10
Én ezt most nem értem,de lehet,hogy le vagyok maradva.Akkor most mi van?
32156. mimmo33
2010. febr. 4. 13:06

Néha az én fejemre is tojnak...Na és?!Annyian vagyunk, hogy ember legyen a talpán aki nyomon tud követni mindent...

Gigához csak annyit írnék. Engem egyáltalán nem zavar ha jönnek újak. De annyira vehetik a fáradtságot, hogy Hello, szia, szevasz...Mert az első hozzászólása fórumhoz, és az esetek 99 %-ban is neked szól. Kvázi, gondolhatom, hogy ez a ti "magán" beszélgetésetek. Mert, hogy "bemutatni" is te mutattad be...

32155. 64d640aa58
2010. febr. 4. 12:58

Csak hogy ne legyen kibeszélve titokban senki,elmondom mi a problémám.

Én nyár óta vagyok itt veletek,nem tudok mindig itt lenni,ezt többször is elmondtam,mert itt van 7 gyerek, a háztartás,beteg vagyok meg minden.

Ha tudtam jöttem,hozzászólok a témához, ha pedig mégsem szólok hozzá,az azért van,mert úgygondolom kit érdekel hogy mit mondok.

Nem sikerült beilleszkednem, nem írom le újra amit tegnap beírtam a naplómba.

Hogy illeszkedhetne ide be bárki is, ha eleve rosszindulatúan álltok hozzá.Elcsíptem már egy két csípős megjegyzést,és nem attól aki indította ezt a fórumot.Ha idejön valaki mért nem lehet vele beszélgetni?Hogy illeszkedhetne be ha hozzá sem szóltok?

Tegnap megjegyés érte Giga és az én beszélgetésemet(amibe be lehetett volna kapcsolódni),de szóvá lett éve,hogy nem lehet köveni.Itt Ancsira gondolok.Máskor Ancsi te mondod hogy ha valaki lemarad hogy olvasson utánna,itt is, vagy naplóban.A más beszélgetését,miért kell leszólni?Semmi különösről nem beszéltünk, gyerekekről,párjaink munkahelye, állatkák, és mivel Giga új, ezért úgy lehet őt megismerni,és úgy tud beilleszkedni,ha kérdezünk,ha beszélgetünk,nem csak rá vonatkozik ez.... hová lett Böbe? én szerettem őt nagyon,Piszkancs?ő szeretett itt lenni,de sokszor hozzá sem szólt a kutya se,...

miért kell kitúrni valakit? miért nem lehet jóindulatúnak,és barátságosnak lenni?azt hittem ez egy baráti közösség.

Soha nem bántottam meg itt senkit,nem célozgattam semmire, nem tettem megjegyzést.Én viszont kaptam.De nekem az is rosszulesik ha olyanvalakire tesznek megjegyzést,akit én kedvelek.

hosszabban nem akarok ebbe belefolyni,csak ez úgy kikívánkozott belőlem, mert gyűlölöm a kétszínűséget,és az ilyen helyzeteket.

ha megharagudtok ezért,ha nem, én legalább őszinte vagyok,elmondom nyíltan hogy kiről mit gondolok.

tehát haragudhattok,de ezt nem bántásnak szántam.

32154. Encsy75
2010. febr. 4. 12:49
Jöttek a csajok haza,később jövök!
32153. Encsy75 (válaszként erre: 32151. - H.Ancsi)
2010. febr. 4. 12:46
Akkor nem tudom,majd szólj ha megtudsz valamit.Móni mondja,hogy a farmon volt.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook