Kötözködés (beszélgetés)
akkó felkutatom a várost macikávéért :S
Vagy kibírja kávé nélkül :P igaz még karamellát nem is próbáltam adni neki. Na majd hétvégén...
azt láttam ma, de nem mertem venni, nem tudom kaphat-e a gyerek :S
valahol láttam, de nem emlékszem hol, csak azt tudom, hogy kiakadtam, mert vagy 700 Ft volt azzal a kis dobozzal! :/
Nemtom mi van csajszyval. mingyár küldök neki egy kávét hátha felébred és befut!
hááát. küldted volna át nekem fénypostával az egyiket :P
Nekem meg ezt a macis kávét kéne venni valahol. Vagy ilyen gyerekkávét. Kisfiam teljesen rá van kattanva a reggeli kávémra. Persze nem kap, de ha elcseni az üres bögrét, akkor ujjal kikanalazza ami az alján maradt 1-2 cseppet. Bezzeg a kakaót azt nem issza meg, nem lehet átverni. :S
köszi giga a kavintont.
te sem sütit érdemeltél volna, hanem extazit. ill. zsírtabletta? :)
csajszyt biztos nem kell most szedálni. Neki is egy kis speed...:)
Szia
Az is van itthon, úgyhogy akkor csinálok azt Eddig két pohárral ittam csak;)jókor írtad:)
Szia!
Köszi;)
Lenne még egy kérdésem ...hozzád;)
Sütöttem valamelyik nap fahéjas csigát.Már amikor kivettem a sütőből olyan keméyn volt, hogy a csempét le lehett volna verni vele...Mit csináltam rosszul?!Annyiszor kelesztettem ahányszor kellett...Lehet hogy nem kellett volna minél pirosabbra sütnöm a tetejét?!
Sziasztok!
Segítsen valaki!Hagymateát csináltam magamnak mert már semmi nem használ a köhögésemre:(:(1 litert főztem.Mennyit ihatok egy nap belőle?!
Ha nem függ össze, vagy nem épül egymásra, azt is megadhatod, és amint tudok foglalkozom vele :S
Tesóm kórházban van, anyut meg úgy osztották be, hogy még véletlenül se tudja rendezni :( Szóval főzök, gyerekezek, meg tesóm után futkosok :(
Sziasztok!
Feljegyzem a második feladatot, hogy ne vesszen el, de valószínű. hogy csak hétvégén tudok vele foglalkozni. :(
neeem??? :DDDD
Csak nem a pszihomókus léda?? meg true, meg a fene tudja milyen neveken volt még itt:)