Kötözködés (beszélgetés)
Szombaton, azt hiszem 2-kor, vagy 3-kor kezdődik, Petőfi Sándor u. 5-ben a FUGA-ban.
Józsi is jön. :))
na, aszem, holnap folytatjuk, mert leragad a szemem.....
jó éjt
Aha...már csak finomítani kell rajtuk. A receptek meg vannak, most írom hozzá az előszót, meg némi változtatás a stíluson....gyereknyelvre fordítom. :)))
Van más is! Ugyanez a vonal, csak játszóházakba megyünk a mesékkel játszani. Most szombaton éppen Pestre! Ez is állítólag rendszeres lesz. Tündéri ez az írónő, hihetetlen ember...nagyon örülök neki, hogy megismertem!! Olvastad a verset, amit kaptam tőle?
helyes,helyes jó nevelést neki:DDD
néhányan má megint eltüntek, te dugtad el őket?
Be...nagyon kis rendes...most éppen rendesen pukikázik az orrom alá..:DD
Gyorsan tanul, bár még sok mindennel próbálkozik, de azért már tudja, hol a határ. Puci meg nevelgeti.....van, hogy csak laposkúszásban jön a teraszra, mert az "öreg" ott fekszik. Hát, majd kialakul.
Tegnap amikor elmentem aludni, odajött a szobaajtóhoz és sírt...kétszer is. Aztán megértette, hogy a helyén kell aludnia, mint ahogy nekem is. :)))))))
hát ugye nekem két szobakutyim van, ők mindig bent vannak, petit nem merjük kint hagyni, mert olyan apró, hogy félek, hogy valahol lelép.
api , meg pesti lakáskutya, bár jó nagy, de 16 évesen nem tehetem ki, szóval három kutya a lakásban, általában elférünk, na de jönnek a kicsik, én meg megyek hozzád nyaralni:D
az saláta:d
Peti? hát ő nagyon kedves igazi uriember, egész nap csókolgatja, ez a ribi meg csak elterül és nyög.
na meg itt van api, ő meg szemérmesen szerelmes, bár ma titkon megszagolta a ....:D
kissé aggódom, hogy nem lesz e kölyökvédelem, remélem nyugi lesz mert nem akarok én rendet tenni,
Nekem tetszik...a farmmal már tele a hócipőm. Mindig lefagy, vagy elő sem jön, eltűnnek a dolgok. Meg van egy-két idegesítő emberke.....:(((
Ott is inkább a country-t csinálom.
Én ezekhez nem értek,,,nekem nem sikerül sose.
Beregiztél a kertibirodalomba?
Szio, valaki!
Valahogy vagy?
Na csajok megyek aludni!
A mai nap értékelése ....nyamvadt!!!!!10-ből 3pontot kaptok .
a kulcsot a Bátorka nyakörvére teszem oszt vigyázni, mert harap főleg a lusta boszikat
pá puszi