Kötözködés (beszélgetés)
Helló, csajok...reggel elszállt a net, most csinálták meg! Nagyon fasza!! :((
te Körmi! nagyon jól nézel ki azon a családi képen, csak a sminked kicsit elmosódot:D
nekem van igazolcsim, house-val,vel,tól,től vótam.
mostisittvoltamdetimegdinoztokígylelépekosztlehetvisszasejövöksosemdereggeligtuti
haliénmostvagyokittdetimegseholvagytok
Én nevettem:-)még 1 van majd megkeresem az nem ilyen szépcsi szőkecsi izé ,de sírtam a röhögéstől :-)))
jó van na nincs látásom te nagyon te ,de azé köszi:-)
:(Ismerete...
Őszintén szólva én inkább sírni tudnék rajta...
napló 119 bejegyzés,na jó itt a kép van. ha akarod leirom gyorsan mert azt nem találom:))
hát mán szászor leirtam, te , nagyon te, minnyá megkeresem neked a naplómba
Csütörtök?!hmmm inkább péntek...;)
ja láttam:-)hogy kell azt?
óóóóóóó, az mán nagyon régen vót????
szombaton van a kutyád névnapja:DD süssé neki májtortát
nagyon jó:DDD hogi vagi, nem üzcsizel mostanság
Mimmoka, szerintem csütörtök, fogadunk?
én már kezdem utálni, mert nálam nem elég ,hogy lassu, még ki is kapcsolja a gépet, azért nem is fogadok el semmilyen meghivást
Csajok mit szoltatok a versemhez, én akkorát rötyögtem amikor olvastam:-)))))))))))))))))))
Szia,Sziasztok!
:D
Ok.De nem igérek semmit:D
Nekem is lassú a farm:(
A Cafe-ról meg nem is beszéljünk...tegnap úgy felhúzta az agyamat, hogy egy gombnyomással töröltem.Meg a Countryt is.
Marad a farm.Az már elé nagy meg minden.A többre nincs időm:(
Robi volt.Mondta csak aztán jó sokáig voltak nálam.
:))), miről beszész? nem érteni
Doxiii! nincs véletlenül a tarsolyodban házi készítésű hotdog-kifli recept?
Vagyogatok.
Valamelyik nap a Face-en megszólítottalak, erre valami idegen válaszolt....úgy megijedtem! Ki volt az?
Hát én hát!!!!!
Elvagyok,agyalgatok!
Te?
Né' mán!! Hali!! Ki vagy te? Csak nem az Encsy-béjbi????
Jól vagy?
De szép is lesz, mindenki csíkosban...tralalalala!!
:DD
Hehe!
Nem valószínű, hogy össze tudunk futni, mert nekünk nagyon szoros a programunk, alkalmazkodnunk kell a "főnökasszonyhoz". Azért nem is szóltam, mert nem akartam a szívünket fájdítani. Még nem tudom, hogy zajlik ez az egész, de az biztos, hogy máskor is megyünk...ez rendszeres.
Hívhattok minket Isaszegre is! :)))))
A köd miatt aludtatok el?....naaa! akkora a köd, hogy az órád számlapjáig ér?? :DDDD