Kötözködés (beszélgetés)
ok , mon amie, bon soir, bon nui
Tente Ancsi!! Álmodj szépet...velünk...tudod, Párizs! :))
Lehet, hogy csak a nyaka tekeredett ki?
Olyan minnt abban a hülye filmben a Goldie Hawn!! :)))
na öreg oda meg vissza boszorok, megyek aludni, Mimmo ügyes legyél, ha itt az idő!!!!!!!!
szerintem kap körmi egy visszakézből nyakont, hogy helyregyüjjék:D
Ő, igen én meg belétek szédültem. :))
Apa első felesége, folyékonyan tudott visszafelé énekelni...a dallamot is! :))
za koygav men ygoh ,atdnom mes iknes
Az nálunk sem volt, de mi mindent együtt csináltunk Ricsivel. Pedig csak másfél éves volt. De együtt fürdettünk, pelenkáztunk, mindent! Jó testvérek voltak. :))
ygav ynákrozsob adnar yge et
eléf sézrégem naylo...noygan ed ,súnayg panrásav a meken
:DD
igen, nagyon nagyon fontosak az első napok, főleg mikor megindul a babalátogatás, én senkit nem engedtem gabihoz, ha legalább 5 percig nem babusgatta előtte bencét, nekem bejött, sose volt féltékenység:)))
ezzel én is így voltam, mikor Viktort szültem. Ricsi miatt izgultam. Meg is szerveztem faszán, hogy mikor hazaérünk a babával, akkor ő otthon legyen, hogy rögtön odaadhassam, megmutathassam neki. Ehhez képest, volt anyósomék majd egy órás késéssel hozták meg Ricsit, én már bőgtem és éppen szoptattam Viktort.....oda se tudtam menni Ricsihez,,,a szívem szakadt meg!! Még most is fáj.... :(((
nem nem mindenki holnap, jaj de izgulok, te nem izgulsz?
én gabinál nem a szülés miatt izgultam, hanem hogy bence nélkülem lesz, olyan fura volt, még lelkifurim is volt, ugy éreztem, mintha megcsalnám, tudom hülyeség, de akkor tényleg igy éreztem
Köszönöm, ezt hétvégén próbára bocsájtom!!
Dani boldog lesz, mert imádja! :)))
jól van, ez csak az én megérzésem...na de nem én fogok szülni :D dumáld meg pocimimmoval
nekem a vasárnap gyanús, de nagyon...olyan megérzés féle
parancs értettem!teljesítve!
Ma még aludnék;)Bár pont az előbb mondtam apának, hogy lehet hogy megint éjszakai futás lesz:D
De én inkább a holnapi napra szavazok;)
Ma Manci, holnap én.Legalább minden napra jut izgalom;)
Akkor hajrá, van még 5 és fél órátok! Mimmo-Manci, hajrá!!
haha ez kifogás, avagy nyafogás, én állandóan magammal beszélgetek, szeretek ancsival beszélni, nem dumál vissza:)
mondom én, hogy csütörtökön lesz a születések napja:)))))
A Kúcs, most valamelyik kutya nyakában van.....tessék megkeresni! :)))
Amikor jövök,akkor már nem vagytok,vagy még nem vagytok,és nem találom a kúcsot:)
Én sem érzek fájásokat, nekem is csak a gép jelezte
Ha igen az gáz:D, mert én még egyben vagyok:D
Van akinél hetekkel elötte is elmehet;)
Mátéval szülés előtt kb egy másfél nappal ment el;)
megint nem birom itt tartani a frissen festett hajamat, ami a fejemen van, me van melo, de mar mindjart 4 ora es,meg most menntek el a bankba befizetni a szamakat,
mikor ernek meg ezek vicca??
es en mikooo erek haza???haaaaat majd ugy 5 ora fele....
hurrrraaaa:)