Kötözködés (beszélgetés)
Gyere dumáljuk meg!
Én ráérek,Eszti alszik,Manci ottalvós buliban,apa hiradózik!
nekem nincs nagykabátom, elvitte az ákom-bákom.....
valakit meg kellene ölni, azon gondolkodám
Hol van mindenki,ne tán befagytatok?
Én már lassan nagykabátban csücsülök itt!
hello csajok, meg elek, csak nincs net, mert a vihar tonkre tette a szolgaltao adoit.
majd talan holnap megjavitjak.
ugy 5000 euros karjuk lett.
pusziiiiiiiiiiiiiii
Melegebb reggelt!
Hát én nem tudom itt hány fok van.de kibaxott hideg van!Szél fúj,eső esik.
Látom mindenkinél ez a helyzet.:((((
Tudom, azzal én is így vagyok....úgy emlékeztem, maradt még tavalyról egy kicsi, de hiába keresem....úgy tűnik elfogyott!!! :((
Basszus...lassan bejön az erdő a házba, úgy fúj a szél!!...anyám...meg sem merem nézni a paradicsomaimat!! :(
este beszéltem Judittal, jól érzi magát, csak elszomorit, hogy mindent elölről kell kezdenie , mert nem tanitották meg neki az alapokat.
Eddig nem sokat ültek lovon a retek idő miatt, remélem ez nem marad igy
nálunk nemtom hány fok van, nics hideg, de kb fél órája ömlik az eső. jó hogy tegnap este mondták az időjójsok, hogy ma már csak elvétve lesz eső....
Gabi elment táborba,
De drága!!!
A napocska meg jól átvert...persze, hogy nem süt ki, viszont annál rondább felhők jönnek. Még mindig csak 14 fok van.
Fáj a rohadt fejem is!
Éjjel se a Dani, se én nem aludtunk. Hajnali 3-kor kimentem a nappaliba, mondom kifekszem a kanapéra, erre a Dani már ott feküdt! Szegény ő sem tudott aludni. Csak apát nem zavarja eza hülye szél.
Nálunk nem futkároznak,mert nincs folyosó....a teraszról zörögnek befelé.
A kutya meg a seggemben lakik éjjel-nappal, mert fél a széltől....az meg csak fúj, rendületlenül.
Bár most valami napocska-féle erőlködik, de nem sok sikerrel!!
Jobbat!
Itt elvileg 14 fok van, gyakorlatilag meg kifúj a szél a gatyámból. Most néztem, narancssárga riasztás van mifelénk, 90 km/h-s széllökések! Király!
Én már beindítottam a fűtést, mert a jegesmedvék futkároznak a folyosón:(
Jó reggelt...11 fok van...talán októbert írunk, vagy mi a szösz?????
Be kéne fűteni, nem?
Ancsi, Gabi elment a táborba? Hogy van, ott milyen az idő?