Kötözködés (beszélgetés)
tán, legyek szives, vagy mi???
nem nézek utána, nem érdekel, magam alatt vagyok, anonym naplóm................
Akkor vigyél esőkabátot:)))
Nálunk reggel 9 órakor lesz.Most megint süt,de meddig?:(((
Küldöm.
Mi most készülünk lebiciklizni a faluba, mert évzáró lesz, de Szlovénia felől, nagyon csúny hangok hallatszanak! Remélem megúszuk eső nélkül!!
Szia mimmo!Srácok?
Akadozik az áram ellátás itt.A csimmám meg jól beázott,mert olyan felhőszakadás volt jégeső kiséretében,hogy csak na.Ki kellett mennem abban az időben,mert az összes virágomat behordtam,azt hittem elveri a jég,rózsa fák,leánderek stb.Most süt a nap,de uszik minden,a ladik jöhet!
Küldök ladikót....vagy ládikát!
Látjátok, ezért jó hegyen lakni....ugye Ancsi??
:))
Viccen kívül: 2 napja volt egy éve, hogy a rohadt szupercella szétverte a házunkat....azóta is döbbenten nézem, hogy ez a hülye időjárás miket csinál mindenütt. Idén mi vagyunk a szerencsésebbek, mert minket eddig elkerültek a nagy esők és viharok.....remélem el is fognak!
Szorítok mindenkinek, aki bokáig áll a vízben, hogy hamar rendeződjön már ez az anomália!!!
Né'mán!! Hát te ki vagy, Idegen???? :))
Szia Mimmo, jó, hogy visszajöttél!! Bébike és Nagyfiú? Hogy vannak?
sziasztok, akkor mi egy helyen lakunk???
mert itt is ugyan az a helyzet, szakad az eso,sotet van, es dorog-zorog...
hu de f@sza!!
hali!
Itt esik,dörög villámlik,de meleg van!
Hogy s mint ma reggel?
Tökfőzelék, mákosnudli, brokkoli! (ez a varázsige)
Szóljál Gabinak, hogy ezt kell neki is ismételgetnie, csak akkor hat....itt mintha kezdene kiderülni.
Varázspor: Ezt a fejére kell szórnia.
********"""""""""********""""""""""""**********
de mindet ám!!
Csrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
Csrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Csrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
7 órára kérték az ébresztést?
Akkor húzzanak bele, mert fél tíz van!! :DD
énénénénénén!!!!
hát béjbi, igen szar időt mondanak, de bevetem minden varázserőm szombatra, ti meg vasárnaptól egy hétig!!!!
Itt már dörög.... a kutya meg a seggemben, mert fél!
Drukkoljatok, hogy szombaton ne essen, mert akkor lesz Magyarföldön az ökumenikus templom avatója és nagggggyon szeretnék ott lenni!!!
Jót beszélgettünk:)))))
Itt ülök oszt várok.....