Kötözködés (beszélgetés)
hat jo, legyen ugy, de a francba, akko man megint nincs szerencsem :DDDD
meeeg vilagvege se lesz
:D
Én is így érzem!Még most kezdek,kezdünk majd igazán élni....!
Fúj még a szél nálatok?Itt már borul megint elfele.
Na, tényleg máááá!....hát neked se semmi nem jó, ha van munka az a baj, ha nincs, akkor meg az!!
Most akkor mi van? :))))
ugyerzem ma se lesz 4 ora...
melo nuku, hiany van abbol a termekbol, amit alegjobban keresnek, mert most jelent meg, szivre van.akik probaltak, dicserik.es mire bevezettek, hianyzik, hianycikk ...de joooooooooooooooo
aztan meg az van, hoyg keves a forgalom, a hajam egnek all!!!
hogy legyen forgalom, ha nem kuldenek arut???
ez valahogy aranyban van ,vagy en vagyok a hule megint???
hidd el, neha en is azt se bannam, ha nem jonne fol a nap tobbet, de foljon, es mindennap kib@cik velem,es ujra kell restartolni magam...
na, a mi kedvunket is eltalalni nem konnyu...latom mar...
Deee...mostanában néha vágyom rá!
Bár az a baj, hogy élni meg szeretek!!.....fene az ízlésemet, mi??? :)))
jajjjjjjjjjjj dixikam, olyan vagy:)))
te semminek nem tudsz orulni????:))he??
meg a vilagvegenek se???miii??:DDD
ÓÓÓKOS !!!!!
De mi van akkor, ha ez a világvége sem jön el??? He??...vagy ne legyek ennyire negatív??
tegnap kitalaltam egy jot:DDD
fol kene venni ugy 100 ezer euro kolcsont, mert 2012-ben ugyis vilagvege lesz, akkor meg mar kit erdekel, ugy se kell visszafizetni,es addig elhetnenk mint Marci hevesen:DDDD
kifizetnem az osszes csekketeket, komplettba :))
no, okos vagyok, vagy okos vagyok???:PP
Csekk? Az egy átok! Rájuk se bírok nézni!!!
Vásárolni is utálok, mert ott meg ronda nagy félelmetes számokat mondanak, pedig alig vann valami a kosaramban!!
Szar az élet!!!
szia, jaj ne is emlegessed, en is utalom a qrva csekkeket...
itt se nincsen hiany belole...
Hali.Bekukk,még tésztázok,este leszek.Nyugi csajok,lesz jobb is!!!
Én a csekkeket szidom,már naponta jön egy belőle....baccák meg!
halihó....sík ideg vagyok már. Hol áram nincs, hol net, ma is arra ébredek, hogy sehol az internet. A rohadt szél meg csak fúj, én meg annyira ideges vagyok már, hogy kiálltam reggel az udvarra és üvöltöttem vele....szegény kutyák, néztek is rám hülyén. De tényleg nagyon ideges tudok lenni tőle.
Kíváncsi vagyok, most meddig tudok netezni.....közben meg takarítok ezerrel, mert elleptek a hangyák. A hangyairtó szart sem ér.....annyi van...ááááááá! Utálom a világot!!!
Jó reggelt!
Itt végre süt a nap,talán lesz egy kis nyári idő is hamarosan!
sziasztok, csak bekoszonok, vegre van net, mar tegnap is volt 12 ora korul, de lattam nem van itt senki,es igy en se voltam, lettem, leszek....
pedig nem is kaptam napszurast, mert reggel meg novemberi ido volt, most igy del fele olyan aprilisi, csak nemtom estig lesz e juniusi???
szerintetek??he??
tegnap en is olos hangulatban voltam, ki voltam borulva, ideges voltam, mint az allat, rugni harapni lett volna kedvem, kicsit bogtem is, es vegre este lett,es elaludtam.
itt a vege fuss el vele.
jo mi?? :S
Napos reggelt csajok!
Itt is süt a nap,csak az a rohadt szél ne fújna ennyire,de legalább nincs olyan hideg mint tegnap!
Körmi,kakukk!
Ancsy ma már birnak lovagolni,nem esik!