Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kötözködés fórum

Kötözködés (beszélgetés)

13672. mimmo33
2009. szept. 16. 19:59
Jézusom,mi van itt, mostmindenki elment sírni?!Akkor én is:(
13671. mimmo33 (válaszként erre: 13665. - Doxikri)
2009. szept. 16. 19:58
Ja, már! Ne ríj bundás! Kikezellek pipamocsokkal:D
13670. mimmo33 (válaszként erre: 13662. - Doxikri)
2009. szept. 16. 19:56
Bánt téged a rosseb!!De necsak virtuálisan etess, anyu!!!
13669. mimmo33 (válaszként erre: 13664. - Doxikri)
2009. szept. 16. 19:56

Igen.Nagyon jó:DVannak benne olyan poénok amin csak a hülye amerikaiak röhögnek, de egyébként jó:D

Igazából visszakellett néznekm ,hogy miért is küldted, de megvan, a kocsi!!

13668. H.Ancsi (válaszként erre: 13663. - Ebe747bfaf)
2009. szept. 16. 19:48
na most doxi vagy mimmo, nemtom, össze vagyok zavarodva, időre van szükségem, akarok róla beszélni, jaj, mi lesz ha nem jön föl a pit/s/a, valaki................
13667. H.Ancsi
2009. szept. 16. 19:45

doxi, ha mégegyszer......... akkor közted mindennek vége,

én is pizzatésztából szoktam de nem elég likas a közepe, ne beraktam a langyi sütőbe hogy keljen mán föl, oszt majd referálok.


jó van m ár nem sijjááááááá állandójan

13666. ebe747bfaf
2009. szept. 16. 19:43
Na ez nem igazság az én szeretetem má nem is köll ,hát jó én is megyek ezt nem bírom elviselni.Itt dicsérlek oda meg vissza és többesszámba beszélsz na én lépek!
13665. doxikri
2009. szept. 16. 19:39
Most el is megyek,mert ti ma nem szerettek engem.....megyek és nyalogatom a sebeimet kicsit....és hagyom a gyereket is géphez jutni! Majd még este benézek, hátha már visszaszerettek....nem tudom....bánatos vagyok...brühühühü.
13664. doxikri (válaszként erre: 13660. - Mimmo33)
2009. szept. 16. 19:36
Vigyázz ám, mert a terroristám, Ahmed, visszacsap! Már működik!
13663. ebe747bfaf (válaszként erre: 13662. - Doxikri)
2009. szept. 16. 19:35

ne ne ne mimmo kelett ez neked?hm

nekem főzzél csak imádom!

13662. doxikri (válaszként erre: 13660. - Mimmo33)
2009. szept. 16. 19:33
Hát ti ma engem csak bántotok, pedig itt sütök fózök rátok egész nap!! Ez a hála....na szép! Soha többet....
13661. ebe747bfaf (válaszként erre: 13659. - Doxikri)
2009. szept. 16. 19:31
mmmmmm jajj ez jól hangzik!
13660. mimmo33 (válaszként erre: 13643. - Doxikri)
2009. szept. 16. 19:28
Megnéztem...Komolyanmondom feljelentelek gyomorizgatásért
13659. doxikri (válaszként erre: 13657. - Ebe747bfaf)
2009. szept. 16. 19:27

Na, annál egyszerűbb a világon nnincs! És oltári finom.

Kukoricalisztet megfőzöd sós vízben, mintha tejbegrízt csinálnál. Kicsit tovább kell főzni, kevergetés mellett. Leveszed a túzről, lefedve hagyod kb 20 prcig állni, utána kanállal kivajazott tepsibe szaggatod és rétegezve rakod tejföllel, sajttal, juhtúróval, amivel akarod! Közben mindig egy kis vajat, vagy olivaolajat locsolsz rá. Tetefére tejföl, ha gondolod, szalonna és sútőbe bezavarod! Megsütöd és akár magában salátával, akár köretként megeszed! Nagyon finom vadpörik mellé!!

13658. mimmo33
2009. szept. 16. 19:22
Jaj, miért kínoztok???!?!?!:(:(:(:
13657. ebe747bfaf (válaszként erre: 13652. - Csutkababa)
2009. szept. 16. 19:18
Hú nagyon finom juhtúrós ízű nokedli ami krumplival készül és puha .Én puliszkát nem ettem soha és nagyon megkóstolnám!
13656. doxikri (válaszként erre: 13654. - Ebe747bfaf)
2009. szept. 16. 19:16
Mondom...mehetek a pitába!!
13655. doxikri (válaszként erre: 13652. - Csutkababa)
2009. szept. 16. 19:16
Az pont veled szemben, az ország másik határánal honos. Szlovák étel és areceptjét leírtam a receptjeim közé. Nagyon egyszerűűűűű!
13654. ebe747bfaf (válaszként erre: 13650. - Doxikri)
2009. szept. 16. 19:15
Most a pita van ,de ha ezt meglássa akkor neked a sztrapacska volt az utolsó vacsora az tuti.
13653. csutkababa
2009. szept. 16. 19:14
megyek jóbaratokat nezni a viasat3.aztan jovok,es olvasok majd vicca,ha meg itt lesztek
13652. csutkababa
2009. szept. 16. 19:13

amugy a strapacska az micsoda?

marmint az hogy keszül, miből,es milyen íze van?:

ne nééézzzééé, nem tudom azt se...epp mint a szalont:)

13651. csutkababa
2009. szept. 16. 19:13
nemtudom megbocsájt,eeeee...doxi doxi, most nagyon vétettéééé:)))
13650. doxikri (válaszként erre: 13649. - Doxikri)
2009. szept. 16. 19:11
Bocsi: House...el ne mondjátok neki, hogy rosszul írtam le a szerelme nevét! Jajajajaj!
13649. doxikri (válaszként erre: 13646. - Ebe747bfaf)
2009. szept. 16. 19:10

Fincsi is!

Igen, van Hause és ha még azt is elmondom neki, hogy Gyilkos elmék is van ma!!! Ráadásul új rész!

13648. ebe747bfaf
2009. szept. 16. 19:06

Na de hát ma van azancsi napja House!!!

Nézed vagy pita:-))

13647. doxikri (válaszként erre: 13644. - Böbe83)
2009. szept. 16. 19:00
Aha! Hát, így nem egyszerű! Küldjem a menetrendet?:-)))
13646. ebe747bfaf (válaszként erre: 13643. - Doxikri)
2009. szept. 16. 18:59
Én már rajta vagyok és elázott a klaviatúrám a nyáltól,nagyon guszti.
13645. doxikri
2009. szept. 16. 18:59

Találtam egy ilyet is, sokban nem különböznek egymástól:

Hozzávalók:

4 csésze (500 gr) liszt, 1 kiskanál só, 4 kanál olívaolaj, 1 csésze langyos víz vagy 2 felvert tojás és 1/2 pohár víz, kis liszt a nyújtáshoz



Elkészítés:

Átszitáljuk a lisztet egy dagasztó tálba, beletesszük a sót, olívaolajat majd a vizet, vagy a tojásokat és a vizet. Összedolgozzuk és addig gyúrjuk amíg feszes, síma tészta lesz belôle. Letakarjuk és legalább fél órát hagyjuk állni mielôtt felhasználnánk. Ebbôl a tésztából lehet több vékony lapot gyúrni vagy lehet két vastagabbat, attól függôen hogy milyen pitát szeretnénk. A lapok számának megfelelô számu darabra vágjuk a tésztát majd lisztezett deszkán kinyújtjuk és felhasználjuk. Ha egy kis ecetet teszünk az összetevôkhöz, megkönnyíti a tészta kinyújtását. TANÁCS: A pita akkor az igazi ha ropogós a teteje, alja és nincs "elázva". Ehhez nagyon fontos hogy az alsó lap is jól megsüljön, ehhez pedig a legjobb ha a pitát az alsó rácson sütjük. Mielôtt végleg kivesszük, megnézhetjük egy lapáttal óvatosan felemelve az alsó lapot hogy megvan-e sülve. Ha nagyon erôs tüzön sütjük akkor megtörténhet hogy megpirulnak a lapok de belül a tészta sületlen marad. Ajánlatos mérsékelt tüzön, villanykályha esetében 180 fokon sütni. A pitánkat a sütôben felgyülemlett gôz is eláztathatja. Ezért mikor a pita kész van ki kell rögtön venni a sütôbôl és addig kell fedetlenül hagyni az asztalon amíg teljesen kihül. Akár egy kendôvel való letakarás is a felsô lap megpuhulását jelentheti, mert akadályozza a pitából felszabaduló gôzôk gyors távozását. ,

13644. böbe83 (válaszként erre: 13632. - Doxikri)
2009. szept. 16. 18:56
Nem tudom, még nemrég óta van jogsija, és nincs rutinja, de néha azt hiszi van... Azért próbálom visszafogni magam:)
13643. doxikri (válaszként erre: 13637. - H.Ancsi)
2009. szept. 16. 18:55

Én pizzatésztából szoktam csinálni,az igazi pita tésztát nem tudom....a pitába!!

A sztrapacs is készen van. Meg lehet kukkolni!!


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook