Kötözködés (beszélgetés)
:))))
hat igen....
attol nagyobbol...
jujuj, tudom , gyagya vagyok:))
nem iszom sose energiaitalokat, semilyet.
a kave, az tenyleg sok, en is eszre vettem.
ma mar elovettem a kisebb cseszet, illetve bogret, vagy mi a fanc karika ez a nescafes csesze:)
c(_)
a szurikata aranyos, en is imadom oket, no:)))
most jo man??
de akko is kicsit dilisek :)))-az igazijak
2 éve én is azt hittem...aztán mikor a sok koffeintől lettem rosszul, jöttek a pánikrohamok, akkor tényleg azt hittem, hogy itt a vég!!
Azóta csak koffeinnmentes kávé és energia italból egyedül csak a Hell. Nem tudom miért, de csak az nem üt ki. Viszont tényleg hatásos, ha fáradt vagyok.
doxi, lattam a klippet, meg lattam a rozmaringosat, meg a kis dilis szurikatat, de a kv fel sem tunt...
de most hoyg mondod....
megneztem..
ne tegye bele halafejet maskoooo:)))
Hihi!!
13000, 13500...
enyém lesz a 14000.-dik is;)
doxi, jo kislany voltam am ma...
csak 3 kavet ittam :))
Sziasztok, visszajöttem.
Bicikli szerelő szüretel, az üveges szüretel, én meg fölöslegesen mentem megint 30 km-t a kocsival, hogy csapnám őket agyon!! Holnap meg mehetek újra...viszont vettem jegyeket a Bődöcs Tibi estjére, holnapra. Holnap kultúrálódni megyünk ám!! Apa még nem tudja...de megyünk!!
Mondtam már, hogy néha utálom a vidéket? Szüret? Minek? A nohát szüretelni, úhyis csak hülyülnek tőle!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
Jaj ezt én is hallgattam...:(
Amikor megláttam az utca elején az anyámat, vagy az apámat strázsálni akkor tudtam, hogy már a tűréshatáron kívül vagyok:(