Kötözködés (beszélgetés)
Ne idegeskedj, azzal most nem lesz jobb;)
Előbb utóbb kiderül, hogy mi van. Akkor ráérsz stresszelni magad;)NYUGI!
Akkor futás a patika,és vegyél tesztet. Nem azért, hogy ideges legyél, hanem , hogy megnyugodjál! Most is rágod magad, nem? Nem jobb ha tudod, hogy mi van és azon gondolkozhatsz, hogy most hogyan tovább, vagy éppen nnyugodtan hátradőlhetsz és várhatod a mensidet!!
Ha meg megtudod, hogy baj van, akkor gyorsan orvos! Minél előbb annál jobb. Nem?
Másfél nap még nem a világ!
A szülés után meg általában egész másképp kezdesz működni, mint előtte....bőven belefér a késés, hogy előbb jön, hogy tovább tart, vagy éppen kevesebb ideig. Nyugi...és ne figyeld fél pillanatonként....látom, hogy azt csinálod! :-))))
Köszi mindenkinek! Remélem, bejön!
Mimmo...nem az a baj, hogy vissza akartam menni dolgozni, az is, de nekem most nem fér bele egy baba az életembe. Hatalmas probléma lenne! Igazából a sorsa már el van döntve, szóval, jobb ha nem akar jönni, mert abba mindketten belehalunk. :(
:O
És milyen hírtelen betegség tört rád?!:D
igen, stresszes, de sokat faxoltunk is:))
ezt csak igy egymaskozt mondom, igy csendben....
de remelem nem lesz gubanc, az nem hianyozna, vegkepp...
papaya
Tudom most szerettélv volna dolgozni, de ha esetleg máshogy alakul...Az nem jó?!
Talán akkor végleg megoldódnak a problémátok;)
sziaasztok.
latom ma se nincs hiany a problemakbol..
papaya, nem tudok mit mondani, de remelem minden o.k. lesz nalad...
en is epp elotte vagyok, remelem en nem fogok kerni varazsitalt...
de sose lehet tudni...
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sziasztok.
Szia! Paya! No para...küldök neked varázsitalt, hogy megjöjjön...idd meg, táncolj fél lábon, pörögj hármat a fejeden, aztán feküdj az ágyadba és nézzél hülyén....na, akkor hatni fog! Tudom, már próbáltam!
jó reggelt, ma ugy döntöttem beteget jelentek, oszt nem mentem dógozni, ugyis van annyi dolog itthon.
Papaya, ne parázz, varázsolunk. figyu: csiribámegcsiribupapayánaklegyenjúúúúúúúúúúúúúú
Azt hittem, én leszek az első...
Jó reggelt!
Boszik! Kollektív összefogásra van szükségem!
Késik a havim... nem szokott... szóval para van! Légyszi varázsoljatok már valamit nekem, mert megőrülök!
Jó reggelt!
Kááávé!