Körülírnátok a hasszurkát, mint koraterhességi tünetet? Nem várt előtt pár nappal? (tudásbázis)
Tudom, hogy nem könnyű, de lehet hogy beteg lett volna, és jobb így mindenkinek, nektek sem lett volna könnyű felnevelni....
Mindig van oka hidd el, az élet biztos, hogy kárpótolni fog még sok egészséges lurkóval benneteket!
El kell ezeket fogadni, hogy minél hamarabb tovább tudjatok lépni!!! Hidd el, hogy tényleg mindennek van oka. Valamiért visszafordult tőletek most, de jön majd úra meglátod!! :-)
Köszi szépen, aranyos vagy..
Voltam dokinál, de nem kecsegtetett semmi jóval.. A 9x7 mm-es petezsák mellett 5 mm-es haematóma van. Azt mondták, hogy valószínűleg már megkezdődött a vetélés. 1 hét múlva szintén kontroll. Mondták, hogy még felszívódhat a vér az érfalerősítőtől, de nem biztattak..
A vetélés spontán is lehet, de az is előfordulhat, hogy műteni kell.
Szegény páromat is megviseli, de nekem is csak ez jár a gondolataimban.. MIÉRT???
Nekem is vannak hasszurkáim, meg sokszori pisilés. Kb. 3 hetes terhes lehetek..
DE! Nekem 3 napja barna folyásom volt, utána már véres.. Elmentem dokihoz, de még nem lát semmit.. Vissza kell majd mennem, addig is írt fel érfal erősítőt.. Először alábbhagyott a vérzés, utána meg megint barna folyás, majd véres.. Már most a tisztasági betét sem elég.. Van még remény, hogy nem lesz baj????
Szia Nyuszi!
Igen, engem is meglepett ez a hasszurka. De tartott vagy 2-3 órán át. Szóval reménykedésre ad okot. Most már nincs ez a hasszurka. Meglátjuk mi lesz:-)))
Szia drága!
Látom belendültél :)) nagyon szorítok neked. Nálam tudod mi volt. Peteérés körül és utána hasszurka, úgy mint nálad, aztán a nem várt előtt 1 héttel pontosan a mensis alhasi fájdalom, közben cici fájás és torna közbeni rosszullét, gyomorégés. Szóval ennyi :))
Drukkolok nagyon
puszi
Köszi a gólyát:-))
Hú jó hamar volt nálad mellfeszülés! Nekem csak ez a hasszurka van.
Hát, nálam minden nagyon kiszámítható volt... Ovu teszttel "időzítettünk", így rá pont egy hétre 2 napig barnáztam... ez ugye a beágyazódás volt. Aztán el is kezdtem éjjelente pisilni sokat. De mikor a nemvártam volt akkor elbizonytalanodtam, mert nem fájtak a melleim. De az majd a terhesség 6.hetétől kezdett feszülni és fájni. Pedig előtte minden mensikor fájt.
Te mit érzel még?
Mellfeszülés, de az már a ciklus közepén.
Más nem volt, de nekem a terhességem is probléma és hányásmentes volt:)
Küldök egy gólyát, remélem odatalál:)
KÖszi szépen Gera!
Az éjszakai pisilés mikor jelentkezett nálad körülbelül?
Sziasztok!
Valóban olyan csipkelődés szerű, de ami nálam csalhatatlan és biztos jelként mutatta magát, az az éjszakai gyakori pisilés. Én akkor már tudtam, hogy baba van a dologban... És már 5 hónapos!
Szorítok nagyon!
Köszönöm!!!!
Jól jön!!!! :-)))
További ajánlott fórumok:
- Ti megmondanátok egy ismerősnek ha a 3 éves fián az autizmus több tünetét észlelnétek?
- Barna folyás koraterhességben? Volt valakinek?
- Szezonális orrvérzésre C vitamin? Csak tünetet kezelésre vagy? Valóban vitamin hiány okozhatja?
- Be van gyulladva az egyik szemem, mivel lehetne a tünetet elmúlasztani?
- Létezik olyan, hogy a beágyazódásnak nincs semmi jele, (vérzés, görcs, hasszúrka, stb.) mégis megtörténik?
- Hogyan kell elképzelni a beágyazódással járó hasszúrkálódást?