Koronavírus miatt, állás elveszítése (beszélgetés)
még keresgélek,
De igen, hívnak!
Pultos, felszolgáló diszpécser allasra mentem penteken, Tabán Kakas etterem, I. Kerulet,
És voltam a héten a don pepe pizzériában, csomagolói-konyhai kisegítői allas kapcsan próbanapon
Igenis, a vendeglatas most indul be!!
En benne vagyok 4 vendeglatos csopiba a facebookon, junius 7étől özönlenek a vendeglatos allasajanlatok, aminek orulni kell!
Te vagy a fórumindító?
Neked küldök én is bármit.
Nem tudunk rád írni, mert anonim vagy...
Egyébként hol voltál próbanapon.
A vendéglátósokat nem hívják még...
Nézzétek,én nem pénzt kértem, hanem ötleteket, vagy tippeket, mit tudnék csinálni.
Több fórumra is regisztráltam, ott azt tanácsolták, hogy menjek be adományboltokba, ahol lehet kapok ingyen élelmiszert. Sajnos a mai nap lecsúsztam róla már nem volt nyitva amikor odaertem ( szombat van ugye ) , tegnap meg próbanapon voktam estig, nem tudtam elmenni.
Ezert vagyok meglove. Illetve azert irtam, hatha tud vki munkat ajanlani, ami napi fizetesu... vagy alkalmi munka, ha mittomen, valaki pesti es a lakását szeretné kitakarítattni, en itt vagyok :)
Ilyesmire gondoltam.
Vagy bármi, amit napi fizetésben meg lehet oldani.
Ha valaki kételkedik a valós személyiségemben, írjon rám!
Én is utalgattam már itt párszor, meg is bántam. Pedig nem 2 napos regek voltak.
Munka ajánlattal sajnos nem tudok segíteni, az lenne az igazi.
Meggyőződtél legalább valahogy a forumindító kilétéről, vagy csak vitt a jó szíved egy számlaszám felé?
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki hitel nem fizetése miatt elveszítette a lakását vagy házát?
- Hogyan lehet kibírni ha több babádat is elveszíted?
- Mindig ilyen fájdalmas lesz az évforduló? Ti hogyan élitek meg azt a napot, amelyiken elveszítettétek a szeretteiteket?
- Nem szeretném a hülyeségem miatt elveszíteni! Adjatok tanácsot!
- 3A Takarékszövetkezetnél, Takarékbanknál felvehető a fizetés? Zavartalan már a szolgáltatás az átállás miatt?
- Hónapok óta keresek állást, de nem találok, emiatt van egy...