Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Valószínűleg nem szándékos. Csak nem vagyunk hozzászokva, hogy nagy távolságokat tartsunk, és még élnek a beidegződések.
Meg persze vannak nem törődöm emberek is, sajnos.
🙃 Idióták.
Hétvégén én is kiszedtem néhány embert a bőréből, hogy ne másszon a nyakamban a pénztárnál.
Legközelebb olaszul fogok az ilyenekhez szólni, és rájuk fogok köbögni, az tuti!
Mármint célzás volt mind azoknak akik naponta ide írnak, beleértve téged is és olyanokat írnak, amiből lehet tanulni nekünk fiatalabbaknak.
Ha másra nem (már pedig nemigen) arra ez a vírus jó "volt", hogy meglássa az embert a név mögött...legyen szó Garabonciásról, Lávliról, Bözsi néniről, Guruljka, Globus,Enissa stb. és a teljesség igénye nélkül sokakról.
Elnézést, ha offoltam!
Köszönöm a gyerek nevében!
(a kor nem jelent semmit!)
Szia Enissa.
Köszönöm, de 300 kilométerre hiába váltják ki nekem.
Azért köszönöm, megvárom a holnapot....hátha leszakítok egy 4 levelű lóherét, ha nem akkor csak herét:-) (ami a patikusé)
pedig mennyivel egyszerűbb lenne,nem?
oda van irva,kikerülöd,
Ádám volt az előbb a spárba,azt mondja egymás nyakára másznak,nem tartanak távolságot,hiába ment arrébb nyomultak utána,
köhintett kettőt,egyből nagyobb lett a távolság,
Nincs bizony.
Tegnap már láttam a neten tesztet árulni. Olyan 7 ezer körül volt darabja. A leírásában az volt, hogy 85%-ban eredményes és csak a fertőzés 4. napjától mutatja ki a vírust. Hát ezek alapján sz@rnak a pofon, ha 3 napig valaki negatívat tesztel és azt hiszi, hogy nem beteg, pedig de. És fertőz.
Tényleg legjobb, ha nem érintkezünk senkivel.
Convulex a neve, de a gyógyszerész most próbál sürgősséggel holnapra szerezni, mert ebből sajnos nem adnak előre semmivel sem többet, mint az előírt. (szigorú).
Köszönöm a segítséget, de csak abban az esetben szeretném igénybe venni, ha holnap nem érkezik meg, mert akkor baj van/lesz. Tehát ez ügyben jelzem, ha....
KÖSZÖNÖM!
most mondták a mentős barátai a páromnak,hogy nálunk, ,,,hivatalosan igazolt fertőzött,,,még nincs,
na de a nem hivatalos meg kitudja,,,
nincs senkinek a homlokára irva,
Ahogyan számtalan más létfontosságú gyógyszert sem:-((((
Most mi is abba a helyzetbe kerültünk, mint Bless, de talán pestről hozatnak.....talán.
Hát igen .. meg orvoshoz is kell menni sajnos, akinek kell.
Képzeljétek. Nem lehet sehol kapni Reparon kúpot. 😯Telefonos érdeklődésem alapján.
akinek dolgozni kell,annak menni kell,
Ádám is megy nemsoká,este 6-tól reggel 6-ig,
nem mindenki tud otthonról dolgozni,
Évinek szerencséje van,nem kell neki Pesten kimozdulni,csak ha muszáj,