Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Az öreg most éppen nincs célkeresztben.
Ha nagyon cinikus akarok lenni, most egy olyan ellenséggel találta magát szemben Tudodki, akit nem ő talált ki. Ezzel nehezebb szembe szállni.
Nem beszélve arról, ha nem kap támogatást a belügytől, a rendőrségtől, akkor hiába hirdet kijárási tilalmat.
Ha nem látnak minden utcában min. két rendőrt, akkor ki fognak jönni.
Kedves Bözsi néni!
Azért nem, mert aki itt van eme fórumon és Bp-i, az veled együtt otthon van és Hoxázik:-))
Így az a kérdésem égbe kiáltott semmiség volna.
Már miért is kellene átadnia a széket?
Az önkormányzat a pénzt adja. De ki üzemelteti? Ki a felelős vezetője az intézménynek?
Nem az a felelős a kialakult helyzetért, aki ott a vezető?
Tűzhöz közel=Bp-hez közel
Míg én csak abból látom, amit olvasok a médiában, illetve pesti barátok élménybeszámolóiból.
Így értettem.
Nem vagyok közel a tűzhöz, csak így látom.
Megy a bohóckodás szokás szerint és kiállítottak egy bűnbakot...
Nem szeretnék belemenni poltikába, mert akkor törölni fogják, de...
Illetve te szerintem jobban tudod a tűzhöz közel.
Érti ő, csak rátoltak mindent és mellette támadják...
Ezt a Pesti úti otthont is a nyakába akarják varrni, pedig ő mit tehet erről?
A sok hülye ember a hibás, mert nem veszik komolyan.
Olvastam egy cikket a Pesti úti otthon kapcsán. Az otthonnak 1 kapuját őrzik, azaz itt nem lehet kimenni és bejönni, de Pista bácsi a másik kapun kiment a dohányboltba cigiért. Állítólag Pista bácsi nem koronás, így talán a dohányboltos sem kapott el tőle semmit...
Az emberi butaság....
Persze Kari, mert nem ő virnyákol, hogy figyeljenek jobban, legalább ott teszteljenek...ááááááá.
Egyébként már láttam a facén is, hogy a fejét követelik
Továbbra is azt mondom, hogy kellene a szigor, de még inkább a büntetés.
Megbüntetnének pár embert mondjuk 50ezer forintra (vagy annál többre), akkor talán sokan meggondolnák, hogy elmennek-e fagyizni családostól.
Amikor a napokban azt mondtam, hogy leszoktunk a vásárlás közbeni evésről, akkor azért jól megkaptam a magamét, pedig pont emiatt nem tesszük már.
Mert azért a vírus előtt elég volt vásárlás közben valami nedves papírtörlővel és kézfertőtlenítővel megtisztítani a kezünket és meg lehetett enni egy pogácsát, de most már mi nem merünk.