Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Koronavírus - Politikamentesen! fórum

Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)

8890. plavalaguna (válaszként erre: 8888. - Be95e6ff22)
2020. máj. 31. 19:04

Nem vagy osszeeskuvesekben hivo??? Del koreaban megy az 5g... na erre mit mondasz?

Svedek, franciak, belgak, ... nem kaptak az oltasbol, rosszabbak az adataik aranyaiban mint az olaszoknak vagy ugyanolyan rosszak...

Ah, kar magyarazni. Kutattal a neten, evvel aztan a virulogusok tudasa nem is szamit innentol..

M1hirado??? Ha figyeltel nagyon mem onnan linkeltek itt az emberek a forumban.

Tok jo amugy hogy megy a tudomanyos vita, folyamatosan derulnek ki uj dolgok, de az 5g, meg az oltasellenesseg mar porog...

En orulok hogy megkapta a fiam az aktialis oltast meg tavasszal. Es remelem a kovetkezot is megkapja. Az oltasok az egyik legszuperepp dolog amit valaha kitalaltak. Hja es a 4g is... es az 5g is mar le van tesztelve, es az is szuper

8889. Érdekes73 (válaszként erre: 8883. - Plavalaguna)
2020. máj. 31. 18:55
Ha beindul a turizmus csak takarítanak előtte...
8888. be95e6ff22 (válaszként erre: 8868. - Channa*)
2020. máj. 31. 18:10

Angol nyelvű, én ezzel találkoztam:

[link]

Azt mondja, indiai tudósok is felfedezték ezt, csak nem engedték publikálni nekik.

Szó sincs arról, hogy nincs vírus.Van, és nagyon veszélyes.Még csak azt sem monja Luc M., hogy direkt hozták létre, lehet egy véletlen baleset.

Nagyon praktikus volt ezt a vuhani labort az állatpiac mellé tenni, nem?Így minden esetre van egy praktikus fedősztori.

Nem vagyok laposföld hívő, UFO-hívò vagy ilyesmi, csak egy több forrásból tájékozódni szerető ember, aki nemcsak azM1-es híradóból meg a kormánypropagandából hallgatja az infókat.

Olvastam még egy érdekes dolgot,Olaszországgal kapcsolatban:(egy interjúban hallottam róla, ez után kezdtem kutatni róla a neten):

újfajta influenza oltást kaptak Olszországban az idősek tavaly ősszel:

Az írás: [link]

A lényegi rész:

Special flu shot for older Italians

In September 2019 a new ‘cell-based’ flu shot, called VIQCC or QIVc, that is produced from cultured animal cells rather than eggs was made available for the first time in Italy. It was recommended for adults 65 years of age or older.

Arról is szó van, hogy bármilyen influenza oltás növelheti a koronavírus fertőződés esélyét. Ez persze lehet, hogy összeesküvés elmélet...ahogy az is, hogy az 5g-vel bármi összefüggése van. Csak egy kis érdekesség, ha valaki szeretne csemegézni: nézzétek meg, mennyi a fertőzöttek száma Zala megyében, milyen “piros” Zala megye a koronavírus.gov-on, és melyik megyében van a Telekomnak 5g szolgáltatása....

8887. andi6020 (válaszként erre: 8879. - Channa*)
2020. máj. 31. 17:59
Én se akarom, de nem lesz más választásom.
8886. plavalaguna (válaszként erre: 8884. - Bártfai Andrea)
2020. máj. 31. 17:53
Mondjuk most vasarnap van, a penteket meg vard ki...
8885. plavalaguna (válaszként erre: 8884. - Bártfai Andrea)
2020. máj. 31. 17:52
De ha ennyire igy allsz hozza miert nem olelheted meg a dedunokaid?? Ott all melletted vki ostorral hogy nem teheted???
8884. Bártfai Andrea (válaszként erre: 8870. - Aszparagusz)
2020. máj. 31. 17:10

Szerencséd volt! Sajnos a szállodával nem tudtunk megegyezni, az irodához küldött, ahol befizettük, nem veszik fel a telefont, de hallottam, hogy csődbe mentek.

A másik szálloda készséges volt, de nyárra már minden foglalt, legközelebbi időpont november eleje, de rá kell fizetni.

A harmadikat úgy sikerült elintézni, hogy a család megy kétszer nélkülünk. Pedig mindig együtt szoktunk menni.

Most gyermeknap van és még csak nem is ölelhetem meg a dédunokáimat!!!!!!

Túl van lihegve ez a vírus, - csak ijesztgetés, megfélemlítés. Ezt mondta a Covid osztályon dolgozó orvos barátunk is, hogy nem a vírusban halnak meg, hanem az egyéb összeszedett bajaikban.

Én kint voltam többször kardiológián, szemészeten és nem kaptam el semmit senkitől. Nemhogy 2 méter, de pénteken a sürgősségin még a nyakamban is lihegtek. Voltunk vagy százan!

8883. plavalaguna (válaszként erre: 8881. - Érdekes73)
2020. máj. 31. 16:55
Számomra érthetetlen volt mindig a szemèteldobálás. Most se értem. Ki a fene akar majd hozzajuk menni a szemétbe?
8882. Bártfai Andrea (válaszként erre: 8865. - Channa*)
2020. máj. 31. 16:50
Nekem meg az a fontos, hogy a családommal lehessek, ugyanis együtt szoktunk menni. Már nem sok időnk van és azt nem kívánom bezárva tölteni. Ennyi!
2020. máj. 31. 16:32

[link]

----------------------

sosem változnak meg az emberek...

8880. plavalaguna (válaszként erre: 8878. - Channa*)
2020. máj. 31. 14:41
igen, mi is mindig tömegkerülők voltunk, ha külön házikót foglaltam volna, azt le se mondom valószínű, kihozzuk rá a lét. Így jobb ez. Nektek tuti szuper lsez
8879. Channa* (válaszként erre: 8876. - Andi6020)
2020. máj. 31. 12:57

Nekünk is úgy volt, hogy május 27-ig mondhatom le. Én lemondtam április 20-án, de a pénzt nem kaptam vissza még május elején se, és addigra úgy láttuk, hogy rendeződni fog a helyzet, bár a családom nagyon nem ért velünk egyet;), így felhívtam őket, hogy visszacsinálhatjuk e, megnézték, hogy meg van e még a szobánk, meg volt, így mondtam, hogy akkor ne küldjék vissza a pénzt, hanem újrafoglalom.

Én olyat nem akartam volna, hogy utalvány vagy másik időpont...

8878. Channa* (válaszként erre: 8875. - Plavalaguna)
2020. máj. 31. 12:54

Mi nem légkondis helyre megyünk, hanem üdülőházban fél panzióval. Kíváncsi leszek a svédasztalra, hogy lesz e.

Az étterem jó, mert van terasz is és benti hely is. Gondolom most legtöbben a teraszon fogunk kajálni.

Az üdülőhöz "külön" strand van, ott mindig kevesen vannak, így ezen nem aggódok.

Egy kicsit azért az hiányozni fog, hogy több program valószínűleg elmarad, mint a buli hajó, koncertek, stb.

Mi a karantén alatt megcsináltuk a lakás felújítást, így nyáron már csak heverészés van:DDD

8877. Amaunet (válaszként erre: 8859. - Bártfai Andrea)
2020. máj. 31. 12:06

Nem észt osztottam, csak a véleményemet.

Nem értem hogy jön ide a második mondatod?

Mit akarsz ezzel elérni?

8876. andi6020 (válaszként erre: 8874. - Channa*)
2020. máj. 31. 11:59
Nekem kedden kell dönteni. Vagy fizetem az utolsó részletet, vagy kapok utalványt.
8875. plavalaguna (válaszként erre: 8874. - Channa*)
2020. máj. 31. 11:41

Mi végül azért mondtuk le a nyaralást, mert habár maradt munkánk, azért jóval kevesebb a bevételünk. Plusz egy lépcsőházi lakás volt lefoglalva, nem gondolom hogy a közös szellőzőrendszer légkondival most nyerő lenne, akármilyrn gyönyörű a kilátás. Így ezt a kettőt egybevetve maradunk az egynapos kirándulásainknál. Meg kicsit pofozunk a kerten :) inkább arra költök. Meg most a nyuszihoz cicához is nehezebb lenne felügyeletet szervezni.

De nyaralasra eleve csak olyat foglalok ami utso pillanatig lemondhato.

Bezárva itt se vagyunk, nálunk lehet a környéken is kirándulni. Szerintem nekünk tényleg könnyű a helyzetünk. Szeretünk utazni, de itthon is, így nem gond a gyerekeknek se.

Azthiszem akik szeretik a rendezvényeket, koncerteket stb, azoknak nehez most. Nekunk, akik egyébként is kerültük ezeket nem olyan borzaszto.

8874. Channa* (válaszként erre: 8873. - Plavalaguna)
2020. máj. 31. 11:26
Én is lemondtam a nyaralást április közepén, majd május elején felhívtam őket, hogy maradjon a foglalás és ne küldjék vissza a pénzt.
8873. plavalaguna (válaszként erre: 8870. - Aszparagusz)
2020. máj. 31. 11:14

Nekem akar jovő tavaszra is átírták volna a foglalásokat. De mivel nem tudom akkor mi lesz (fiam sportversenyei miatt mentunk volna) így egyszerűen lemondtam. Nem lett semmi. Majd megyunk máskor.

Bár mi itthon is elvagyunk.

8872. Piroska52 (válaszként erre: 8868. - Channa*)
2020. máj. 31. 10:26

irtam a múltkor,hogy a férjem unokatesója is virusokkal,meg bacikkal tudóskodik,

ő határozottan állitja,nem mesterséges,

de mindenki azt hisz amit akar,lehet hogy az ufók hozták,

minden esetre,azt mondja,mindenki saját magát védi azzal,ha betartja a szabályokat,ha már sokan tojnak rá,

8871. Piroska52 (válaszként erre: 8870. - Aszparagusz)
2020. máj. 31. 10:22

nem veszik el, a gyerekeknek is volt foglalásuk márciusban, akkor bezártak,2.hete felhivták őket,hogy átirták jun. 9-re jó lesz-e nekik,

nem hagyják elveszni,bolondok lennének,saját maguk ellen dolgozni,mikor végre kinyithatnak,

8870. aszparagusz (válaszként erre: 8765. - Bártfai Andrea)
2020. máj. 31. 09:59

Miért veszett el?

Nekünk egy volt március végére, de minden tovább nélkül átfoglaltuk egy júliusi időpontra.

Az ára sem változott.

8869. aszparagusz (válaszként erre: 8859. - Bártfai Andrea)
2020. máj. 31. 09:58

Miért észosztás az, hogy leírta, mennyi wellnes csomagot áldozna be azért, hogy ne kapja el a vírust?

Kicsit túlreagáltad.

8868. Channa* (válaszként erre: 8867. - Be95e6ff22)
2020. máj. 31. 09:49

Belinkeled azt a cikket, ahol egyértelműen leírják, hogy mesterséges a vírus?

Ha lehet, akkor ne az UFÓ vagy laposföld hívők oldaláról.

Én sehol nem olvastam arról, hogy bárki olyan, aki ért hozzá, azt mondta volna, hogy mesterséges. Persze, Donaldon kívül.

Én is szeretem az összeesküvés elméleteket, én is eljátszok ilyen gondolatokkal, de aztán jön a józan ész.

Persze, azt is tudom, hogy ha mégis mesterséges lenne, akkor sem mondaná el senki nekünk, és azt is tudom, hogy amit velünk kis emberekkel megosztanak sem teljesen igaz, de igyekszem nem átmenni Pataki Attilába, azaz átgondolom, hogy hogyan tudnák azt megcsinálni, hogy minden állam vezetője benne legyen egy ilyen "buliban"? Mivel tudnák megfélemlíteni egyiket vagy másikat? Vagy kifizetné le őket, hogy ők is azt mondják, amit valaki elvár tőlük?

Nekem, nincs meg ehhez minden ismeretem, tudásom meg főleg nincs, de egyszerűen nem találok semmi okot arra, hogy így legyen.

A második hullámról pedig annyit, hogy a vírusok természetét megfigyelve jutnak arra, hogy lehet. Még senki nem monda azt, hogy biztosan lesz, de azt sem, hogy nem. Latolgatják a lehetőségeket, mert pl. itt van az influenza, ami évente visszatér vagy volt a spanyolnátha, aminek három hulláma volt aztán eltűnt.

Ha figyelsz, akkor hallod pl. Szlávikot, aki azt mondja, hogy az ő véleménye szerint, ha lesz második hullám, az már nem lesz ilyen, mint ez volt, mert inkább csak bizonyos közösségekben fog jelentkezni, amit majd könnyebben fognak tudni kezelni.

Tehát, csak utalnak arra, hogy vissza is térhet ősszel, és azért akkor, mert ilyenkor a légúti megbetegedések gyakoribbak, kedvezőbb a vírusoknak az a hőmérséklet, páraösszetétel vagy mi a fene.

Persze, jó lenne azt hinni, hogy nincs a vírus, csak hülyítenek minket, de azt gondolom, hogy ezt lehetetlen lenne világszerte megszervezni. Valamelyik vezető tuti nem lenne benne és akkor borulna a terv.

Az meg, hogy kétszeresébe kerül az élesztő jelenleg, mint januárba, a hypó pedig hatszor drágább, azért van, mert ilyenek az emberek. Mindig abból akarnak hasznot húzni, ami a legkelendőbb. Most az élesztő, hypó, szájmaszk és gumikesztyű, amit visznek az emberek, mint a cukrot, így ebből próbálnak meggazdagodni úgy, hogy tudják, hogy nem ez lenne a meggazdagodás ideje, hiszen nagyon sokan munkanélküliek lettek...

8867. be95e6ff22 (válaszként erre: 8862. - Plavalaguna)
2020. máj. 31. 09:02

“Bárki aki ért hozzá elutasítja hogy mesterséges” Legyen igazad, ő is biztos csak egy dilettáns:

Luc Montagnier,aki 2008-ban Françoise Barré-Sinoussival és Harald zur Hausennel megosztva elnyerte az orvostudományi Nobel-díjat az AIDS kórokozója, a humán immundeficiencia vírus felfedezéséért.

Persze ez nem változtat azon, hogy ez egy halálos vírus, amibe bármelyikünk meghalhat. Pont ezért lehet nagyszerùen sakkban tartani vele az egész világot.

8866. Orsi2017 (válaszként erre: 8860. - Be95e6ff22)
2020. máj. 31. 08:44
Köszi ⚠️⚠️
8865. Channa* (válaszként erre: 8859. - Bártfai Andrea)
2020. máj. 31. 08:05

Andi!

Nem osztotta az észt Amaunet!

Semmi rosszat nem írt!

Csak annyit írt, hogy neki az egészsége fontosabb, mint más.

Én osztom a véleményét.

8864. Piroska52
2020. máj. 31. 07:54

Tegnap írta a lányom ,a barátnője párját szűrték a vírusra a munkahelyén,

Kiderült,hogy elkapta a vírust,és antitestet is találtak. Egy napot volt beteg,fogalma sem volt róla,hogy az volt a baja.

Ha nem szűrik a munkahelyén,nem is derül ki.

Ezután tesztelték a lányt is,az még negatív lett,nem kapta el,

Pedig egy ágyban alszanak.

8863. alfoldi13
2020. máj. 31. 07:34
nagy kérdés milyen utószele lesz ennek, de ez a pénzromlástól nem véd meg minket
8862. plavalaguna (válaszként erre: 8860. - Be95e6ff22)
2020. máj. 31. 07:30

Ugyan, nem kell mestersegesen eloallitani virusokat a termeszet megoldja. Amugy ugye hamar leirtak a virust, barki aki ert hozza elutasitja hogy mesterseges. Hovatartozastol fuggetlen.

Masodik hullamot regi jarvanyok alapjan josoljak. Plusz ahogy viselkednek az emberek. Amugy javaslom iran jarvanygorbejet megnezni, ott sajnos uj felfutas van. Csak annyi kellett, hogy ne vegyek komokyan az emberek.

8861. Bártfai Andrea (válaszként erre: 8858. - Érdekes73)
2020. máj. 31. 06:39
Én is csak csodálkoztam, hogy minden sokkal drágább! A mi "anyagbeszerzőnk" még arra is rátesz pár lapáttal és sírva panaszkodik, mennyi munkája van!

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook