Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Azért valljuk be, hogy sokkal egyszerűbb ha egy pasi kopaszodik, mint egy nő.
A pasi, ha nem tetszik neki, akkor letolja az egészet és már divatos is, még az is lehet, hogy jobban néz ki haj nélkül, mint hajjal;)
Nálunk a cégnél minden előbb van, mint a törvényben kötelező.
A maszkok kívül nem volt változás, de azzal meg tutira leperecelek egyszer a lépcsőn.
Vannak irodák, amik, érdekesek. Én ügyfélként hordani kell, de nekik nem.
Szarok rá. Én mindig megtettem a legjobbat.
Semmi, ha valaki tudja kezelni.
Az én apam 16 évesen kezdett kopaszodni. 16! Szerinted nem cikiztek rommá? Mert akkor nem az volt, hogy PC, és kitalálom a nemem, meg ilyen baromsagok.
A pasim is elvesztette a haja jó részét. Nem érdekel. Holnap én sem leszek többé 20 éves.
Ezt NEKI írtam.
Ez korrekt, és érthető.
Nem mellébeszélés.
Ez se nálunk van. Mindenkin van maszk, ráadásul orrot szájat takarva.
Jertek maszktol fullado tagadok, sajnaljatok oket, es meg nem is masznak egymas nyakaba se ismeretlenek. A keoen az elnyomottak agymosottak eppenccsak elo peldait latjuk. Lehet ez volt szegenyekrol az utolso felvetel mielott belepusztultak a szabalyos naszkhordasba. Vagy esetleg a nanochippel irányítva céltalan kóborlásba kezdenek a metróállomások között...
Hja és ne feledjük: BILLGÉC.
Intelligens virus van: ülsz az asztalnál , nem fertőz. Felállsz , fel a maszk mert fertőzöl és fertöződhetsz. Ne menj Ad...ra nyaralni, de bizonyos emberek mehetnek.... ők onnan nem hurcolják be az országba?
Szóval válogat ,nem is kicsit.
Dehogy :)
Hát én utáltam, ha lehet így mondani. Egy okoskodó farok volt. Szerintem.
De mi a baj a kopaszodással?
Azt is lehet jól viselni.
A férjemnek elég jól állt, pedig neki a kemótól hullott ki.
Most így nyugdíj előtt is van haja, és mindig mondom neki, hogy más a fele hajadért "ölni" tudna;)
Nyugtass meg, hogy ő nem Balkáni Kobra!
Csaba dokit nagyon bírtam!:D
A paradicsom már bent van.
Add a pucolót! ;)
Egy kopaszodas miatt még jobban önbizalom hiányos senki, aki feltűnést viszketegsegben szenbed, és el egy"jobb" országban, ahol nem tud beszélni.
Valami ilyesni
Hagyjátok a fenébe! :))
Ti és én tudom ki vagyok és voltam. Azt, hogy ki leszek, a jövő titka.
A fórumtársnőnk pedig gondoljon bármit, ha neki úgy jó. Más is eljátszotta már ezt, aztán a végén rájött, hogy tévedett.
Ezt akkor most nagyon benézted...
Popcorn van nálam. Kérsz?
A haj, bőrszín nem érdem.
Viszont aki ennyit lovagol a kulsosegeken biztos beledoglik a haj vesztesbe (és mint rólad tudjuk, frusztrált lesz).
Igen, szőke kék szemű vagyok és elvesztettem a hajam. Ez mind igaz.
Nézd meg a profilom, az alátámasztja amit írtál, az első betűtől az utolsóig.
Ez utóbbit kérdezd attól, aki állította.