Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Nekem a táskáimban lévő pót maszkok fehérek;)
Na ugye, hogy nem Kate Middleton teremtette ezt a divatot!?:DDDD
Én is az adott öltözethez választok maszkot 😁
A kocsiban vésztartaléknak fehérek vannak, az megy majdnem mindenhez.
Nekem is van tartalék maszk minden táskámba, de ha használtam, akkor egy laza mozdulattal kicserélem egy másikra.
A kocsiba pedig úgy oldjuk meg, hogy ott is van általam varrt maszk, ami 1 használat után hazakerül és a kesztyűtartóban (mind a két kocsinkban) van néhány darab zöld maszk becsomagolva és ha használta valaki, mert nem volt nála másmilyen, akkor kidobja. És mielőtt kifogy a zöld maszk, teszünk be néhányat biztos ami biztos alapon.
A fiúk minden alkalommal, amikor elmennek itthonról leakasztják a tiszta maszkot a kulcstartó melletti ideiglenes kampóról, direkt oda tettem, hogy senki ne felejtse el;)
Nekem annyiból más a helyzetem, hogy szinte minden ruhámhoz van maszk, így nem felejtem el, hogy vigyek, mert amikor felöltözök, akkor rögtön beteszem a táskámba a ruhához illő maszkot is;)
Immel-ámmal. Azért a feleségem már meggyőzött azzal kapcsolatban, hogy 5 nap helyett a gatyáim és a zoknikat 2-3 nap után váltsam.
A haj pedig úgy tudom egy idő után öntisztulást végez, nem pocsékolok fölösleges dolgokra időt.
Nem, mert ismerem magam, hogy elfelejteném visszatenni a kocsiba a mosás után. Ez jó ott vésztartaléknak, ha nem vinnék magammal frisset otthonról a bevásárláshoz.
Néhány napja megérkeztem a bolt elé, és akkor jöttem rá, hogy nem tettem be maszkot. Elővettem ezt a kocsiból és nem kellett hazautazni.
Feleségemet is megkértem hagyja ott.
Majd, ha vége ennek az időszaknak akkor kiveszem és kimosom. Addig elvan, enni nem kér, és bármikor jól jöhet.
Én xaror rá.
A koronavirus-hiszti miatt nem használunk bogreket sem, és inkább papír vacskoba rakjuk a kaját amíg az emeletre visznek, mint talcara, vagy a fém kosarakba.
Nálam ez elérte a leszarom a földet kategoriat, pedig nem volt egyszerű. Nagyon-nagyon nem.
Tököm fog maszkokat mossni.
Amúgy a túlnépesedett, higiénia szót sem ismero országok mikor óhajtanak ebbe belehalni?
Fel éve egyszer nem volt alkalmad kimosni, vagy venni pár egyszer használatosak. Derék. Főleg, aki annyit beszél az igenyessegrol.
Az állítólagos csajod/feleseged sem érzett meg ingert, hogy valamit tegyen ez ügyben?
Én sok maszkot varrtam. Mosom és vasalom mindet 1 használat után, ami azt jelenti, hogy pl. lemegyek vásárolni, akkor egyet viszek és azt teszem fel minden boltba, aztán vásárlás után megy a szennyesbe.
Van olyan maszkunk is, ami olyan szivacsszerű és van rajta egy szűrő. Ezeket a fiam vette 1200 Ft-ért. Én jobban szeretem az általam varrtakat.
Köszönöm, hogy megosztottad velem a maszkviselési szokásaidat, a sátáni hangoztatás és a többes szám nem tudom, hogy jön ide és kiket kell értelmezni alatta, de nem is érdekes. Én nem veszem magamra.
Ja, én is a farmer zsebemben hordom, egyszer használatos elvileg, de jó az azért több 15 perces bevásárlásra is, és étkezés után szalvétát használok (ja, meg közben is, ha mondjuk iszom pár kortyot) 😀
Elhiszem.
És amiről csak viccelődtünk itt pár hónapja, de múltkor saját szememmel láttam: a pörkölt szaftos szutykos maszkok ...
Igen. Sorban mennek 1 kesztyűben a betegeken mosdatáskor is, majd azzal a kesztyűs kezével nyújtja oda a másiknak a szelet kalácsot csomagolás nélkül (mondjuk tök mindegy, azt is meg kell fogni)
Tényleg döbbenet, főleg, ha egy egészségügyi dolgozónak ennyi a higiénia, akkor mit várunk mástól. Tisztelet a kivételnek, mert vannak, csak nem a Jahn Ferenc kórházban.
És meglepődnek emberek, hogy Cili néninek gondosan el kell magyarázni, hogyan mossunk kezet. Sajnos el kell, bár nem tudni, mit ér vele.
Velem ezt egy kórházi nővér játszotta el.
Elfogyott a vizem, a flakont kidobattam a takarítóval, nem kelhettem fel, csak este érkezhetett meg a zsilipelős csomagom, kértem kancsóban vizet. Azt mondta, csak két kancsó van az osztályon, az kell a reggeli tejhez. 😳
De majd feltölti az ő kiürült flakonját.
Mondtam neki, hogy hagyjon engem a hülyeségével. 😳
A maszkos is azt gondolom, hogy egyre inkább csak a látszat miatt van. Nézem az F1-et és mindenki maszkban ad interjút, foci BL szintén mindenki maszkban ül a kispadon, miközben a játékosok egymás nyakába lihegnek.
Itt pedig egy más után isznak ugyanabból az üvegből.
Azon is gondolkodtam, hogy ez a második hullám honnan jön?
A nagyjaink azt mondják külföldről hurcoljuk be. No és a horvátok mit mondanak, mi visszük nekik? :))
Mitől vagy ilyen dühös? Változik valami, ha idegeskedsz, tudsz változtatni valamin? Ha nem, akkor kár az idegeidért.
Ha tudsz, akkor tegyél és ne dühöngj!
Írja neked, egy szabályokat betartó.