Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
mondom, hogy aki náthás tüneteket produkál az dolgozik, él stb. nem tudjuk hogy mi az. lehet nátha, többféle, bármi lehet ami ilyen tüneteket tud. és a bármiben ez is bennevan. d e nem ezek maradnak otthon vagy esnek ki a melóból.
viszont elég sokan otthon betegek, köhögéssel, fájó végtagokkal, szaglásvesztéssel... Te kérdezted hogy otthon karanténban betegeskednek?? én írtam, hogy akik otthon vannak, azok beteg betegek. Így már érted? nem tudják, hogy mik, mert az ilyen egyértelmű tünetekre se kapnak tesztelést. Aki el tud menni, az kifizeti ha picit jobban van, doki szerint aki meg annyira rosszul lesz, arról meg majd a kórházban kiderül.
itt ez a hozzáállás.
szerinted fel van fújva, szerintem meg csak ti tojtok arra, hogy sokan betegek. mert az az ő bajuk...
de ha bejut olyan helyekre, akik fontos ellátásokat biztosítanak, és nem szép lassan, hanem tömegesen, akkor mindenki baja is lesz.
evvan. ilyenek a fertőző betegségek. van az a szint amikor már nem az ő bajuk.
Nem értem, mert nem egyértelműen fogalmazol. A gondolatolvasás, pedig nem a fő profilom.
Honnan tudod, hogy akinek azt mondják, hogy nátha, nem az? Miből gondolod, hogy tuti koronás?
Kicsit túl sokat foglalkozol ezzel. Mindenkiben koronást látsz, aki egy ferdét szipog.
Néhány perce beszéltem egy ismerősömmel.
Maszkot viselnek a munkahelyen, ha elhagyják az irodájukat. A bejáratnál lázmérés. Eddig nem volt tünetes megbetegedés.
Egy munkára kijelöltek embereket, akiket teszteltek is. Egy ember tesztje lett negatív.
nem érted, hogy beteg??? nem tesztelik az egyértelmű tüneteseket se.. konkrétan másfél órája küldtem át a linket szaglásvesztett, két napig fulladási rohamokkal is küzdő ismnek, hova tud menni tesztelni, mert az orvos közölte vele, fiatal, nem hajlandő neki kérni tesztet se..... Szerinted ezek az esetek karantén???
nem karanténban vannak itt a környéken az emberek, hanem betegen otthon. akinek nincs tünete, vagy annyira enyhe, hogy náthaszerű, az azt mondja nátha és jár dolgozni suliba stb. Nem pánikol senki. Csak sok a beteg...
Otthon betegeskedik. Ez mit jelent? Azt mondták nekik a teszt során, hogy elkapták a vírust, de mivel nincsenek tüneteik, a lakásukban kell karanténban lenniük? Mert szerintem ezen embereknek a fele sem beteg. De most valami miatt kell a pozitív teszt. Ezt biztos valaki jól tudja miért.
Soha nem mondtam, hogy egyáltalán nem létezik a vírus. Valószínű vannak betegek, akik kórházba kerültek. Feltehetőleg, akik naponta találkoznak ilyen betegekkel nagyobb eséllyel elkaphatják. Ilyenek az orvosok, nővérek.
Ahogy nagyobb eséllyel megy a kullancs is abba, aki több időt tölt az erdőbe, mint az aki évente 1-2 alkalommal elvetődik oda.
figy, én nem tehetek róla, hogy neked fekete meg feér van... egy szint alatt, szépen megy át a népességen, nem egyszerre, egy szint felett, meg kezelhetetlen... ennyi. nem kéne a szint felé menni, pedig most épp erősen afele haladunk.
aztán lesz ami lesz. Ráeresztettük a sulikra, , a fiamnak pl nem volt egy hétig matekóra. mivel nem csak a matektanár lett beteg, (nem tudjuk mivel nincs teszt itünetre se, itt leráznak a dokik) nem karanténba kerültek, stb, betegek, nem tudtak dolgozni, nincs ki helyettesitsen, mert nem egy egy tanár beteg... hivatalosan van suli, benn töltögették egyedül a munkafüzetet, mert tanár nem volt... de úgycsinálunk mintha lenne suli..
felőlem...
én már itt ezerszer leírtam egy egy komolyabb flujárványnál is megállnak cégek, stb. ilyen ha egyszerre dőlnek ki sokan mert tojunk rá.
amúgy nyáron is van pl infulenza, csak nem olyan sokan. Aztán egyszercsak berobban... A fertőző betegségek ilyenek. aki veszi a fáradtságot, és nem fertőzi össze a többieket, megállítja a aját láncát, aki meg nem, az meg hülye a matekhoz, ez van.
a vírusokat ez nem érdekli. Ők mennek a maguk útján-
kimondta azt??? idm sincs hireket olvasni... nem tudom két kezemen megszámolni, hány emberről tudok, akin otthon betegeskedik.. És ebből nem egy igazolt fertőzött...
hja és rosszhírem van, ebből dokik ápolók páran....
Mert azt mondták betegek lettek egy csomóan. Ez még nem jelenti azt, hogy igaz is a hír. Persze, aki el akarja hinni, az szerint biztos így is van.
Szellemek is léteznek, azok számára, akik hisznek benne.
Ha szerinted nyáron is jelen volt a vírus, akkor miért nem nőtt hirtelen így a betegek száma?
Vagy nyáron nem kellett attól félni, hogy leáll az áramszolgáltatás?
Nem fogunk soha egyetérteni ebben a témában.
felfujni??? mert betegek lettek tőle egy csomóan... megint orvosok nővérek dőlnek ki... nem felfújás.. ha mindenki tokij rá, éell a betegség miatt minden. akit elkap, az nem két napot beteg... lehet a ygerekek igen, de a felnőttek nem. Már a 30 asok jelentős részét akár hetekre ledönti. És ha egyszerre esnek ki emberek, leállnak a dolgok. És ugye a gazdaság, meg az ellátás fontos lenne... Képzeld el, nem fujjuk fel, és az áramellátás egyszercsak kakukk több területen, mert egyszerre lett fertőzött egy csomó dolgozó. És itt nincs mindenki helyett másik három. És ez sok területre igaz.
na ezért kell gátolni a terjedést. és foglalkozni vele.
Amiről nem tudunk az nem fáj, akkor most miért kell mindent ennyire felfújni?
Nem nyugodtabban élte mindenki az életét, mikor nem kellett foglalkozni a vírussal?
Én ezt is mondtam korábban, ha nem fújná fel ezt az egészet annyira a média, azt sem tudnánk, hogy létezik.
Illetve én majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ezek a tesztek sem valósak. Most azt a világot éljük, hogy valami miatt muszáj itt keringenie a vírusnak. Tud valaki, valamit az ellen csinálni, ha azt mondják vírusos. Nem, vagy csak nevetni egy jó nagyot és tenni otthon a dolgát az alatt a két hét alatt, amíg karanténban kell lennie.
Továbbra sem hiszem el, hogy létezik egy halálos betegség ami nem produkál tüneteket.
Ez a világ legnagyobb átverése, amit az elmúlt fél évben az emberiséggel csináltak.
nyáron is fertőződött mindenki, , azok az alacsony eetszámok azért voltak, mert nem teszteltek, a dokik se kértek tesztet, a fiatalok lábon kihordják ennyi. Egyszerűen amiről nem tudunk nem fáj.
fertőzés volt, napi többszáz eset simán...
most meg majd nem fog hivatalosan egy szint felé menni, az nem azt jelenti, hogy megállt, hanem van egy tesztkapacitás. És egy szint fölé így nem tud menni hivatalosan.
te megint a tájékoztatás kamuit kéred számon a viruson. De a virus ezt letojja. Hiába hazudjuk azt, hogy nincs itt semmi, attól van.
szóval nyáron terjedt szépen a virus. Csak úgycsináltunk mintha. most sok suliban csinálnak úgy mintha. A közvetlen kontaktokat se szűrik, akik lebuknak saját pénzen teszteltetnek sok helyen. És nem mert utaznak, hanem mert nem hajlandóak tünetekkel se tesztelni, fiatal, majd elmúlik alapon. ettől még a sulikban ottvan a vírus és terjed, csak úgycsinálunk mintha nem. Lázmérőzünk, amikor a gyerekeknél alig van hogy lz is jelentkezik... mert kamuzunk.
de ez a virust nem érdekli, szépen telnek a kórházak...
Előre borítékolható.
Akár hisszük, akár nem, indok: a karácsonyi, szilveszteri ünnepek alatt a családok, barátok együtt ünnepeltek, és ugye a közösségben jobban terjed... januártól emelkednek az esetszámok... jól ki van ez találva.
Néha azt gondolom, lehet hogy a vírus is olvassa a híreket??? :))
Erről írtam néhány napja. 34,1 voltam:D
Mondtam is, hogy csoda, hogy élek!
Na de, ha ennyit csalnak ezek a hőmérők, akkor simán bemegy a lázas beteg is...
:DDDDD
Na ugye!?
De abból a 700 vagy 1000 főből, ha nyáron nem fertőzött és nem is fertőződött senki, akkor mi váltotta ki ezt az iskolában? A spongya szaga, vagy a kréta nyikorgása a palatáblán?
Itt valami nagyon nincsen rendben, egy régi, Egri János televíziós műsorának a címe jut folyton eszembe.
Az idősebbek és a velem egyidős középkorúak még biztos emlékeznek erre a televíziós műsorra.
... a nagy ajándékozást... nagy, vagy kicsi ajándék a fa alatt, a lényeg a karácsony hangulatán van. Az érzés, az öröm, a boldogság számít, amely a nagy vagy kicsi ajándék adása/kapása mögött van.
A karácsonyi hangulat nem az ajándékok nagyságán és a püspökkenyéren múlik, hanem azon, ami bennünk van.