Költözés cicákkal (beszélgetés)
Szia.Szegény cicák nekem is rossz lenne ha püfölné valami őket:(
Nekünk továbbra sem lett meg a 2 eltünt cica.De most az egyik kisebb cica aki régebben van volt már szelid azzal szoktam játszani:))Nagyon édi mikor meglát egy legyet elkezd neki vicsorítani meg mintha hangokat adna neki ki:DD
sziasztok! hogy vagytok?
nálunk nagy hír van:
a 'csúnya macska' elpusztult!!
nem fogja többé megtámadni a mieinket, nem fog feljönni a balkonra jelölni, nem surran be a házba bepisilni és bekakilni sem!
nem veri véresre Worstje cicát- aki a többieket védi-, már sohasem!!
sajnos a mi cicáink száma is megcsappant ez alatt az egy év alatt, mióta itt lakunk: 2 van csak!
Köszi imádom Őket:)
Most van egy fekete cica meg egy másik Őket dajkálom:)
Sajnálom ami az ismerősöddel történt:((((((
Milyen Zsani?Nem még nem jelölt be
Én csak asszem téged jelöltelek be ha te adtam meg a nevedet:)
Ügyesek vagytok, le a kalappal, tényleg egy kis tündérke. Nővéremnek anno sajna haldoklott a férje, amikor megszült a cicája. 2 naposak voltak, amikor az anyukát elütötte az autó, szegénykém hosszú szőrű fehér cica volt. Akkoriban még a saját gyerekeimre sem jutott elég időm, meg persze tutira akartam menni, hogy túlélik, így segítséget kértem, és itt a Hoxán találtam egy lányt, aki vállalta, hogy felneveli, legalábbis megpróbálja őket, de sajnos nem élték túl a kis drágáim. Ez a szerencsétlen lány (persze túl van már a 40-en), talán most is olvassa soraimat, fiatalon elvesztette a férjét, a kislányát, és most karácsonykor a kisebbik fiát is halálra gázolta egy nő a zebrán, amikor ment dolgozni. A legjobb szívű ember, akit valaha ismertem, és ez jut neki. Szegénykém, annyira sajnálom, tényleg csupa szívember:(
Nah, bocsánat az offért, de épp most olvastam a levelét, és amiket ír, borzasztó.
A lényeg, Gyapiról még nem tudok feltenni képet, mert a lányom eltüntette a gép kábelét, de tettem fel a picurkákról, akik nem élték túl, és a Rókiról, persze róla sem ez a legjobb kép, de a többi túl nagy, és hosszadalmas lenne most kicsinyíteni:)
Te felvetted már Zsanival a kapcsolatot? Most megnézem a kutyás képet:)
Hát ezt én is furcsálom tényleg oly pici volt jó, hogy észre vettük azt hallottuk egy este mintha valami nyafogás lenne kimentünk este és ott volt a teraszon biztos az anyja hozta oda mert 3 lépcsön kell feljönni a teraszra Ő biztos nem jött fel magától:)
Na akkor irány innekciós tűt keresni etettük itattuk persze nem akart enni azt hittük nem marad meg mert sajnos volt már 2 cicánk aki így pusztult el:(((((( de erős legény volt és elkezdte nyalni a tejet majd a májkrémet és szépen megerősödött:)Mi neveltük fel talán ezért is szeretem Őt annyira:)
Teszek fel egy képet az adatlapomra Róla amikor kicsi volt még tündéri:DDDDD
:)
Köszi még mindig szeretem őket főleg a feketét Őt neveltem fel kis korától mikor az anyja egy este ide tette a teraszra:)
Remény: Képzeljétek, nemrég bent járt a mellettünk lévő boltban egy fiatal pár, a cicáját kereste, ami kb. tőlünk 3 km-re veszett el 1 éve, hozzám irányította a boltos néni.
1 orosz kék cicát kerestek, sajnálattal közöltem, hogy nincs nálam, nem is láttam ilyet.
Erre ugyanebben a boltban a váltótárs csaj meséli, hogy képzeljem, 1 éve egy barátja (az említett környéktől 1 km-re) 1 oroszkék cicát talált, ha jön megeteti, de nem marad nála.
Nos, sajna nem kértem a házaspártól elérhetőséget, de tudtam, hogy hol kértek már segítséget, oda telefonáltam, egyenlőre ott tartunk, hogy tudják, hol a cica, fejlemények később. A lényeg, hogy mindig van remény, amíg a cicádat holtan nem látod, addig nem mondhatsz le róla.
Szerintem érdemes. Valamelyik nap becsengetett hozzám egy házaspár, hogy a környékbeliek mondták, hogy hozzám jöjjenek, mert én sok kóborcicát etetek. 1 éve tűnt el a cicájuk, és néha nekiállnak keresni.
A lényeg, itt a környéken etetek vagy 5-6 gazdátlan cicát, akik az elmondások szerint évek óta itt élnek, akár az egyikük lehetett volna a keresett cica is.