Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kolozsvári káposzta recept

Kolozsvári káposzta recept

Elkészítési idő 1 perc

Kalória sok
Zsírtartalom 50 százalé
Szénhidráttartalom sok

A Kolozsvári káposzta hozzávalói:
darálthús
savanyúkáposzta
rizs


A Kolozsvári káposzta elkészítési módja:
A húst meg kell dinsztelni a hagymával, olajjal, paprikával, borssal. A savanyúkáposztát fel kell vágni apróra és megfőzni, a rizst is külön. 1 réteg káposzta, 1 réteg hús, 1 réteg rizs, addig kell rakni amig elfogy, sütöbe felmelegiteni.

jo étvágyat


Kategória: Húsételek receptjei


A kolozsvári káposzta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook