Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vörösboros csirkeragu recept

Vörösboros csirkeragu recept

A Vörösboros csirkeragu hozzávalói:
1/2 kg csirkemellfilé
40 dkg gomba
2 ek liszt
4 ek olaj
1/2 kisdoboz paradicsompüré
1 dl száraz vörösbor
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
petrezselyem, kakukkfű, majoránna, bors, só


A Vörösboros csirkeragu elkészítési módja:
A húst apró csíkokra vágom, lisztbe forgatom és kis olajon átpirítom. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a gombát, beleteszem a paradicsompürét, felöntöm a borral, és fűszerezem. Fedő alatt puhára párolom.


Kategória: Húsételek receptjei


A vörösboros csirkeragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook