Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kolbásszal töltött sertéskaraj recept

Kolbásszal töltött sertéskaraj recept

A Kolbásszal töltött sertéskaraj hozzávalói:
80 dkg-os rövidkaraj
1 evőkanál só
kb
20 dkg füstölt kolbász (a karaj hosszúságának megfelelő)
4 evőkanál étolaj


A Kolbásszal töltött sertéskaraj elkészítési módja:
A húst megmossuk, leszárítjuk, majd hosszú, éles késsel hosszában fölszúrjuk. Akkora vágást készítünk, amelybe az előzőleg megfagyasztott kolbászt bele tudjuk tolni. A megtöltött húst sóval bedörzsöljük, a felforrósított olajon átforgatjuk, majd kevés vizet aláöntve, lefedve forró sütőbe tesszük. 240°C-on 35-40 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve hűlni hagyjuk, majd legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük. Éles késsel vékonyan fölszeletelve tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A kolbásszal töltött sertéskaraj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook