Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Kocsonyázott lecsó recept

Kocsonyázott lecsó recept

A Kocsonyázott lecsó hozzávalói:
30 dkg lecsó,
2 evőkanál zselatin,
1/2 dl víz.


A Kocsonyázott lecsó elkészítési módja:
A zselatint vízben beáztatom. A natúr lecsót felfőzöm a vízben áztatott zselatinnal. Formaedénybe öntöm és a hűtőben jól lehűtöm. Az edényt néhány másodpercre meleg vízbe merítem és a kocsonyát egy tányérra csúsztatom. Felületét főttojás karikákkal és szezonzöldségekkel díszítem. Tálaláshoz tortaszerűen szeletelem.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A kocsonyázott lecsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook