Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Kivis-ananászos bólé recept

Kivis-ananászos bólé recept

A Kivis-ananászos bólé hozzávalói:
6 kivi
1 ananász
500 ml ananászlé
500 ml narancslé
200 ml citromlé
2 üveg (0, 7 l / üveg) száraz pezsgő
1 tasak Vanillincukor


A Kivis-ananászos bólé elkészítési módja:
A kiviket meghámozzuk, négy részre vágjuk és felszeleteljük. Az ananászt meghámozzuk, a középső fás részt kivágjuk, és a gyümölcshúst kis kockákra aprítjuk. A gyümölcsöket a lehűtött gyümölcslevekkel és a vanillincukorral együtt egy bólés tálba öntjük. Tálalás előtt felöntjük a két üveg pezsgővel.

Ha gyerekeknek készítjük, alkoholmentesen is nagyon finom a bólé. A két üveg pezsgőt helyettesíthetjük megfelelő mennyiségű gyömbéres üdítővel, vagy gyermekpezsgővel is. A pezsgő hozzáadása előtt a bólét 1 napig hűtőszekrényben is tárolhatjuk. Így a gyümölcsízek jól összeérnek, a frissítő még harmonikusabb ízű lesz.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A kivis-ananászos bólé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook