Kíváncsi vagyok, vannak itt debreceniek? (beszélgetés)
Debrecen olyan nekem mint Bécs. Van vmi hihetetlen bája. Még így is hogy nincs folyója. Se hegye.
Budapesttel kapcsolatban ezt egyaltalan nem erzem. Nem is ertem miert Bp. lett a főváros.
Látod ebben még debreceni születésűként sem értek veled egyet. Itt se egy folyó, se egy hegy. Az embereket nem minősíteném, nem ismerek mindenkit. 😉
De én szívesen elköltöznék egy kisebb városba, vagy akár egy faluba.
Miért fontos számodra a kimondottan debreceni lakhely? Lehet egy Sopronival sokkal több közös témátok lehetne.
Persze a te döntésed, csak szöget ütött a fejemben a településhez kötöttség. Még azt is eltudom képzelni egy más településről való még a történelmét is jobban ismeri, vagy magát a várost, mert kedveli, esetleg sokkal nyitottabb szemmel szemléli.
debreceniek? Tudom,anonim vagyok,támadás fog érni,de eleve megindokolom,miért.Mert engem azon kívül,hogy debreceni vagy,nem érdekel semmi.Igen,mégis beszélgetni szeretnék veled.Úgy,ösztönösen,ahogy alakul.Szerintem,pár szóból meg lehet ismerni egy embert.Intelligens embereknek pedig tudniuk kell kérdések feltevése nélkül is csevegni.Az általam leírtakhoz fűzz gondolatokat...bemutatkozás nélkül!
És lehetőleg ne kekeckedj,mert attól a hideg kiráz.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Férfiak véleményére vagyok kiváncsi
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok?
- Véleményekre vagyok kiváncsi!
- Hol lehet kapni nátriumszegény sót? (Debreceni vagyok, ha valaki tud egy üzletet itt, megköszönöm!)