Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kispajtások. Zártkörű meghívóval! fórum

Kispajtások. Zártkörű meghívóval! (beszélgetés)

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
1074. ..vesszőcske (válaszként erre: 1073. - Mtt80)
2009. dec. 11. 20:35
Én látom a változást azért :) Aranyos a pocid!!! Hidd el sokat jelent egy hét is. De egyébként ugye mindenkinek máshogy nő, más a formája. Mondjuk én remélem, hogy nem lez túl nagy a hasam, mert nem fogja a derekam bírni, így is fáj ha sokat takarítok.
1073. mtt80 (válaszként erre: 1072. - ..vesszőcske)
2009. dec. 11. 20:12

Nézd meg az én pocakomat a naplómba tettem fel képet. Hát még mindig nem sok minden látszik. Gondolom neked ilyen idősen már nagyobb volt. :) Mondjuk nekem Robikával is kb. a 7.-8. hónapban volt akkora, mint most neked. :)

Dehogy nagy az orra!! Azért ne várd, hogy fénykép minőségű legyen a 4D-s kép! Nagyon szép kis babó!

2009. dec. 11. 19:56

Nekem is az utóbbi 2 hétben kezdett el jobban nőni. Mondjuk most jól be is voltam kajálva, lehet, hogy azért is nagyobb egy picit.

A babónak olyan nagy a képen az orra, bár szerintem kicsit torzítottra sikerült a kép. Legalább is remélem :DDD

1071. mtt80
2009. dec. 11. 19:32

Sziasztok Csajszik!

Heni, láttam a képeket! Húúú neked aztán van ám már pocak!!! :)) Nagyon szép kis formás!!! :)) Nekem még hírül nincs ekkora. Még mindig elég kicsi van, majd teszek már fel én is képet megint a naplómba, csak nekem is fel kellene tölteni a gépre.

Ja, és Janka is nagyon édes! Olyan jó ilyen képeket látni! :)

Reni, igen a kiskönyvet majd januárban be kell vinni a munkaügyre, mert majd ez alapján kell adóznod. :(

Egyébként jól vagyunk, az én pocaklakóm is egyre többet mocorog. Sőt, mostanában nagyon beindult! :) Nagymamám meg mindig azt kérdezi, hogy tudjuk-e már, hogy mi lesz. Erre a drága férjecském válasza, hát gyerek. :) Szóval mamát már nagyon érdekelné, hogy fiú lesz-e vagy lány, de mondtam neki, hogy leghamarabb jövő héten derülhet ki.

Az elmúlt pár napban már én is vásárolgattam egy pár ajándékot, persze főleg a gyerkőcöknek a családban. Robika ajándéka is megvan már, ő egy hatalmas doboz lego szerűséget kap. Olyan mint a lego, csak olcsóbb kiadásban. Egy ekkora legó lenne vagy tizenezer, ezt meg megkaptam ötért. Azért nem mindegy. Nagyon szeret egyébként legózni, az oviban is mindig azzal játszik.

2009. dec. 11. 19:26

Szia Henikém!

Nagyon szép a pocid! Jó nagy!

Lányok merre jártok ma?

Kellemes hétvégét!

2009. dec. 11. 19:17
LÁNYOK! Feltöltöttem a képeket. A képeim között megtaláljátok :) Puszi
2009. dec. 11. 13:53

Helló lányok!

Húú ma nagyon fáradt vagyok, bejöttem Atinak segíteni a papírmunkában,de megyek is haza, pedig délután vásárolni akartam ajándékokat, főleg az Atiét, de nincs erőm elindulni...Úgy érzem magam, mintha leszívták volna az összes erőmet, mondjuk ha belegondolok, tényleg leszívhatja Janka baba.

Lefényképeztem a képeket, már csak haza kell mennem, hogy megkeressem az usb kábelt, szóval nem felejtettem ám el és ha összeáll a gépem (amit egyébként tavaly nyár óta nem használtam) akkor ezután sűrűbben fogok képeket felrakni magunkról.

2009. dec. 10. 19:52

Sziasztok, megjöttem. Jó mi? Ülök azt bámulok ki a fejemből. Jó sokat termeltetek, imádom. Viszont azt már nem, hogy mostanában lemaradok rólatok.

Igen Tündi, kiskönyvvel vagyok ott. Sokat mondjuk nem értek ahhoz, hogy ha nem leszek itt mit csináljak a kiskönyvvel....HIHI. Gondolom persze majd elkell vinni a munkaügybe januárban. Vagy nemtom. Most kell nagyon vigyázni az ellenőrökkel, úgyhogy egyfolytában megy a pecsét a könyvbe. Én meg fizessem az adót....:SSS

Henikém, köszönöm a leveled, olyan ari egy csajszi vagy, hogy megfogalmazni is lehetetetlen.

Macsi köszönöm a képeslapot. Örülök, hogy nem felejtettél el!

1066. mtt80 (válaszként erre: 1065. - Mtt80)
2009. dec. 10. 19:12

Jaj, véletlenül hamarabb elküldtem a előző írásomat, mint szerettem volna. :)

Szóval Reni, ezzel azt akartam mondani, amit te is írtál a naplódban, hogy a barátnődnek meg még rosszabb, hiszen otthon várja a családja, és még azután kell őket is ellátnia. Nehéz tudom.

Te most kiskönyvvel dolgozol ott?

1065. mtt80
2009. dec. 10. 19:09

Sziasztok Csajszik!

Én is szedem az Elevitet, én minden nap eszek egyet belőle. Igaz, most egy hetet kihagytam, mert elfogyott, és mindig elfelejtettem venni. :) Annak idején Robikával is ettem, vele is naponta egyet, kb. a 30. hétig. Utána már nem. Igazából ez az első 12 hétben fontos nagyon.

Képzeljétek Robi eltörte a nagylábujját. :) Kis ügyes! Belerúgott a falba. :) A jó előbb, amikor benéztem, és eltűntem, akkor vittem a sebészetre és röntgenre. Most itthon kellene pihentetnie egy jó darabig, de hát ő nem fog itthon maradni jan. 7-ig táppénzen azt mondta. Ugyanis addig kellene, de hát ő nem az a fajta. Na majd meglátjuk, hogy mikor bír rendesen ráállni, mert most nem.

Hogy nálunk mindig van valami!!!

Évi, olvastam én is a naplódat! Örülök, hogy nem kellett bent maradnod a kórházban, de azt a 3 hónapot én sem értem. Szerintem várj meg 2 mensit, és utána hajrá!! :)) Persze azért beszélj a saját dokiddal is.

Akkor ez most vetélés volt tul. képp? Nagyon sajnálom! Reméljük legközelebb már nem lesz ilyen probléma!

Egyébként ez a terhesség spontán sikerült ugye? Nem kaptatok semmilyen gyógyszert rá. Ha így volt, akkor hidd el hamarosan sikerülni fog újra!

Ne izguljatok csajok, én sem vettem még semmit a babónak. Igaz, nekünk sokminden fent van a padláson, de még azokat sem szedtem le. Robikánál sem vásároltam semmit előre, meg is szívtam, mert korábban jött a vártnál, így utána meg már nem is volt lehetőségem a vásárlásra. Igaz, akkor is volt nagyon sokmindenünk már a nővéreméktől.

Reni, hogy tetszik a meló? Biztos nagy a hajtás ilyenkor decemberben! Na de januárban, meg majd pangás lesz. Az tényleg nem valami jó, hogy este 6-ig vagy, de hát még tényleg abból a szempontból neked még jobb is, mert legalább nem vár otthon a a család.

1064. ..vesszőcske (válaszként erre: 1063. - Hope_:))
2009. dec. 10. 18:26

Aha, értem, akkor elkezdem szedni az elevitet megint. De minden nap??? Nem elég 2 naponta?

Na majd végigolvasom a kiskönyvemben, hogy mit is lehet.

1063. hope_:) (válaszként erre: 1047. - ..vesszőcske)
2009. dec. 10. 17:26

Benne van a kiskönyved utolsó oldalán mikre jogosult a kismama. Nekem bele van tűzve, és bekarikázta a védőnő én mire vagyok jogosult.

Nekem kicsit megvan csavarva mivel külföldön voltam biztosított....

Meg van az a kiskönyv azt hiszem felicitas a neve abban a csomagban van amit akkor kaptunk amikor kiállították a kiskönyvet abban minden bele van írva részletesen mit hogy kell igényelni és milyen okiratok kellenek hozzá...

1062. hope_:) (válaszként erre: 1061. - ..vesszőcske)
2009. dec. 10. 17:21
igen a D3 az a D-vitamin :)
2009. dec. 10. 17:13
Judit!!! Megnéztem az elevit dobozát meg a tájékoztatót. Valamit nem értek... a dobozon az van írva, hogy van benne vitamin-D3, de a tájékoztatóban nem ír D-vitaminról, vagyis nincs az elevitben D-vitamin. Akkor a védőnő miről beszél??? Vagy én értelmezem rosszul??? Van otthon ilyen dobozod? Ha van, légyszi nézd már meg, hogy most akkor én értelmezek valami rosszul?
1060. 0885190cd8 (válaszként erre: 1056. - Af201eba28)
2009. dec. 10. 16:48
igen én is a 3 hónapon csodálkozom, hisz nem volt kürte, akkor minek várni, talán a 3 luk miatt???
1059. hope_:)
2009. dec. 10. 16:48

Sziasztok csajok :)

Jó sokat termeltetek :)

Örülök hogy jól vagytok...

Mi megyünk ki anyut is felköszönteni :):)

1058. 0885190cd8 (válaszként erre: 1054. - ..vesszőcske)
2009. dec. 10. 16:47

hihihihihihihihiiiiii:)))))))))))))))))

így sikerült a másik fele, sztem attzól, hogyegyszer már volt a keretben szines betű, és még arra nagyított, de nembaj...:)))))))))))

1057. af201eba28 (válaszként erre: 1054. - ..vesszőcske)
2009. dec. 10. 16:41
Én is láttam az óriás betűket :-)))
1056. af201eba28 (válaszként erre: 1053. - 0885190cd8)
2009. dec. 10. 16:39

Nagyjából kibogarásztam amit tudtam..

Sajna 3 hónap...de addig biztosan felkészülsz lelkiekben újra, amúgy mi sem vártuk ki teljesen a 2. után már elkezdtünk mi is újból próbálkozni...

1055. ..vesszőcske (válaszként erre: 1053. - 0885190cd8)
2009. dec. 10. 16:38
Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Az a lényeg, hogy jól vagy, várjatok egy picit és aztán hajrá!!!
1054. ..vesszőcske (válaszként erre: 1053. - 0885190cd8)
2009. dec. 10. 16:37
Halihó! Én most olvastam el, nekem nem lóg bele semmi, csak a második fele olyan kani betűs, de el lehet olvasni végig. Vagy a betűk direkt ekkorák??? Ha igen, akkor nem szóltam :D
2009. dec. 10. 16:33

sziasztok lánykák, kismamik!!!!!!!!!

Maka nekem nem lóg bele, próbálj frissíteni ha a naplóban vagy, hátha a helyére megy minden,

Én is imádom ezt a számot, a gyerekkoromra emlékeztet...:)))))

megy ám a ++++++++++++++++++++++++++

Lányok, nektek is belelóg?????????????

Henikém!

Köszi jól vagyok, minden a naplómban...

képeket várunk ám kismamik... sokat, sokat, sokat...:)))

2009. dec. 10. 16:32
Most akarom előszedni a karácsonyi égőket, hogy feldíszítsem az ablakot, meg pár karácsonyi gömböt akasztok az ablakba, szóval én is elkezdem a lakás díszítését, mondjuk nem viszem túlzásba, de már rég óta meg akartam csinálni, csak soha nem szántam rá időt.
1051. ..vesszőcske (válaszként erre: 1050. - Af201eba28)
2009. dec. 10. 16:30
Nekem is kellene vasalnom, de azon gondolkozok, hogy 3 pólóért nem szedem elő a deszkát, inkább megvárom a hétvégét, míg megszárad a mostani adag is és egyben megcsinálom. Törölgetnem kell még, meg lefertőtleníteni a kilincseket, ajtókat. Most várom, hogy felszáradjon a kő.
2009. dec. 10. 16:27
Meg minden évben megtervezem, hogy melyik nap mit csinálok karácsonyig, meg vasalnom is kéne, de azt utálom a legjobban
1049. af201eba28 (válaszként erre: 1048. - ..vesszőcske)
2009. dec. 10. 16:26

szia Heni!

Épp eszegetek müzlit és azon gondolkodom, hogy valamit kéne főznöm, valami gyorsat holnapra, mert szabin leszünk a férjemmel és megyünk vásárolni, így nem lesz időm holnap főzőcskézni :-)

2009. dec. 10. 16:24
Szia Maka!!! Mi jót csinálsz? Én takarítok már pár órája...pfff alig bírom, egyre nehezebb.
2009. dec. 10. 16:23
Judit! Olvastam a naplódat és kérdezném, hogy milyen okmányokat kell a szűlés előtt kikérni meg intézni???
2009. dec. 10. 16:23

Évi imádom a naplód zenéjét!!!!

De én nem tudtam elolvasni amit írtál, mert belelógnak a reklámok, vagy csak nekem ilyen :-(((????

2009. dec. 10. 16:20

Sziasztok!

Évi mizu????

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook