Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kispajtások. Zártkörű meghívóval! fórum

Kispajtások. Zártkörű meghívóval! (beszélgetés)

❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
1194. 0885190cd8 (válaszként erre: 1193. - Hope_:))
2009. dec. 19. 09:58

Szia drágám!!!!!!!

jajj nagyon főleg hogy ott is esett a hó, így mégjobb volt.

te hogy vagy drágám???

vigyázz el ne csússz a hóban..:))

én is így vagyok vele, igaz most ajándékokat csomizok a koleganőimnek...:)))

majd megyek átt kajcsiért, és inni, most jön a jézuska, meg a névnapozás....:)))

jó munkát drágám, és vigyázz magadra, puszikaaaaaaaa

1193. hope_:) (válaszként erre: 1192. - 0885190cd8)
2009. dec. 19. 09:43

Szia Drága Évi :)

Örülök hogy vissza tértél :)

Jó volt anyucidnál??? Gondolom igen :):)

Én jönnék csevegni de kéne takarítani meg ruhákat pakolászni ......

Szép napot!!!

2009. dec. 19. 09:02

na sziatok csacsák... mivan mindenki alukázik???

hát ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

:)))))))))))))))

írjatok ha vagytok

2009. dec. 19. 03:01

sziasztok kislányok!!!

megjöttem, de ez az évforduló is emlékezetes lesz, hazafelé lerobbant a kocsink, úgy húztak haza minket... a hócipőm kivan...

na pusszantás holnap, azaz ma jövök...

1190. hope_:)
2009. dec. 18. 21:01

Halihó csajszikák :)

Mi jó sokat dolgoztunk itthon hulla vagyok....

De bent van a bútor és kipakolhatok a dobozokból.... szóval lesz munkám bőven hétvégén...

Jó pihit Reni hétvégén :)

Évi Tündi Heni Mariann neketek is szép hétvégét :)

2009. dec. 18. 20:26

Köszönöm Tündi, Judit, aranyosak a szavaitok

Örülök is hogy vagytok, nélkületek elvesznék.

Feri barom ahogy van, bár lehet csak felfújom a dolgokat, és nem kellene nekem sem bunkónak lennem, de már tényleg torkig vagyok az állandó utánfutókkal.

Holnaptól végre pihi, legközelebb hétfőn megyek melózni.

Mostmár kezdenek az emberek megőrülni, már vége lehetne a karácsonynak!

Nem értem mért csak ilyenkor kell szeretni a másikat?

1188. mtt80 (válaszként erre: 1186. - 4ce0ebd54f)
2009. dec. 18. 19:31

Ja, már olvastam, hogy mit csinált a Feri. Már ha arra a mozis dologra gondolsz.

Szerintem igazad van. Én sem szeretném, ha sosem lehetnénk kettesben a párommal. Egyébként is olyan ritkán találkoztok, hiszen csak hétvégén, sőt van amikor nem is minden héten. Akkor meg azért elvárható lenne, hogy kettesben is legyetek. Remélem azért kibékültök addi!

1187. mtt80
2009. dec. 18. 19:20

Sziasztok lányok!

Látom mindenki el van ülve nagyon! Én is csak most jutottam gépközelben, de mindjárt megyek is fürdeni.

Remélem mindenki jól van ebben a hidegben!

Én tegnap melóztam, és holnap is fogok. Ma pedig Szegeden voltunk, utána meg nővéreméknél. Még alig voltam itthon. :) Na majd vasárnap. Azután még hétfőn és kedden is dolgozom, de utána már itthon pihi.

Hát igen Judit, mi is úgy vagyunk vele, hogy más helyre is kellene az a pénz, nem csak a 4D-re. De én úgy szeretném! Na majd meglátjuk.

Egyébként Robikával nálunk is úgy volt, hogy mivel nem sok mindent tudott mutatni nekünk a doki, így csak 5.000 Ft-ot kért. Egyébként 10.000 Ft lett volna. Szóval rendes volt. Most viszont már szerintem van az 15.000 Ft is.

Reni, én Robinak egy kesztyűt vettem és talán még egy pulóvert fogok, ha lesz rá keret, Robikának pedig egy Lego szerűséget. Mi megbeszéltük a családdal, hogy a felnőtteknek nem igazán veszünk semmit, esetleg kis apróságokat, inkább a gyerekekre költjük a pénzt.

Te?

Mit csinált már megint ez a Feri?! Mindig rosszalkodik valamit!

2009. dec. 17. 20:21

sziasztok!

MÉg egy nap a hét munkanapjából azt viszlát.

ÉN jól vagyok, azt leszámítva, hogy Feri már megint felhúzta az agyamat. Ez tuti erre gyúr.

Csajszik merre voltatok ma?

Mindjárt itt a karácsony. Lázban vagytok már? Ki mit vesz a párjának, szülőknek, testvéreknek, gyerkőcnek?

1185. hope_:) (válaszként erre: 1184. - Af201eba28)
2009. dec. 17. 19:31

Köszönöm neked is Jani nevében :)

Lehet kész lesz holnapra a hálószoba bútorunk is :) Nagyon jóóóó lenne mert hétvégén végre kipakolhatnám a dobozokbol a ruháinkat mert mióta haza költöztünk azóta dobozokban vannak a ruháink :S

És most számolgatta Jani hogy maradt annyi anyag a szobabútorból hogy elég a pelenkázóhoz :):):)

Hogy telt csajok a mai napotok????

1184. af201eba28 (válaszként erre: 1182. - Hope_:))
2009. dec. 17. 14:49
Én is gratulálok! Nagyon szép főleg a konyha :-)ügyes! Kár hogy ilyen messze vagytok !Legalább lehetne egy asztalos ismerősünk is :-)
1183. hope_:)
2009. dec. 16. 21:34

Jó éjt kispajtások :)

Szép álmokat :)

1182. hope_:)
2009. dec. 16. 21:29

Köszönöm még1szer a dicséreteket :) csajok át is adtam az illetékesnek :)

Most nagyon úgy néz ki megkapják a munkát Dunakeszin egy egész irodát fognak belől tervezni és bútorozni :)

De a mi bútorainkat egyedül csinálta :) az egész konyhát egyedől rakta be szegény nem engedte hogy segítsek ..... :( csak kaptam egy doboz csavart hogy addig válogassam szét :D :D

1181. hope_:) (válaszként erre: 1175. - Mtt80)
2009. dec. 16. 21:25

Tündi :)

Hát akkor hasonló a helyzet mert nálunk is mindíg tologatjuk a 4D időpontot mert jobb helye van annak a pénznek ...... bár itt a doki nem kér pénzt ha nem tud jó felvételt készíteni ad új időpontot....

1180. hope_:) (válaszként erre: 1176. - 4ce0ebd54f)
2009. dec. 16. 21:21

Köszönöm :)

Igen a tetőtérben van a fürdő meg a szobák.

Lent nincs is semmi más csak a konyha azzal egytérben szemben van a nappli, meg a konyha mellet van a szélfogó amit mi nem akartunk de tényleg jó ötlet mert most hogy hideg van sokat és és lent is van egy WC.

Emeleten van a fürdő meg a szobák de azok csak most készülnek vagyis a bútorok :)

Elméletileg berendezzük a hálót karácsony előtt majd rakok fel képet ha minden terv szerint megy :)

1179. mtt80
2009. dec. 16. 21:20
Judit, tényleg nagyon szép a konyhabútorotok! Na meg a fürdőszoba is! Gyönyörű!!! Irígykedek is nagyon, hogy ilyen ügyes a férjecskéd!!! :)))
2009. dec. 16. 21:17
Juditkám! Nagyon szép a konyhátok, meg a fürdőszoba is!!! Majd ha a babaszobátok kész lesz azt is megmutatod? Biztosan gyönyörű lesz az is!!!
2009. dec. 16. 21:17
Tündinek is igaza van, legyen szex 3 naponta a cél elérése érdekében!!!!! ÉN is ezt mondom. Csak nálam ez kivitelezhetetlen. De!!!! Ha még nem olvastátok, vagy nem szoktátok elmondanám, hogy elmúlt mindenféle barna, piros "moszatom". És úgy örülök neki, mert már attól féltem valami bajom van, vagy ismét elkell kezdenem a foggátlót, amit nem akartam. Úgyhogy most tisztaság és happy. Ezért Ferikémet elis kapom hétvégén, úgyis csalódott volt, hogy nem bújtunk össze. HIHI
2009. dec. 16. 21:11

Juditka!!!

Nagyon szép a konyhád, úgy irigyellek, ha tudnád!!! :)))))))

Ügyes a férjed, 10/11pont neki!!!! Hangulatos, igazi "Szép házak, kész házak"-ba való stílus, és bútorok. A fürdőd a tetőtérben van? csak mert nagyon érdekelnek engem az ilyen tetőtéres megoldások.

Köszönöm a fotókat, nagyon örülök hogy a kedvemért beraktad. Várom majd a következő fotósorozatot is!!!!

1175. mtt80
2009. dec. 16. 21:11

Sziasztok Csajszik!

Annyit írtatok délután óta, hogy alig bírtam végigolvasni! :)

Legközelebb én is csak 32 hetesen megyek uh-ra, mert az lesz a következő kötelező. Ez nekem majd március elejére esik, de közben még be szeretnék iktatni egy 4D-s uh-ot is, valamikor januárban vagy februárban. Szóval esetleg akkor derülhet ki, hogy tényleg hugink lesz-e. :)

Heni, ne is bosszankodj ilyeneken, hidd el a végén apuka is pont úgy fogja gondolni a dolgokat, mint te. :) Legalábbis ez így szokott lenni. :) Egyébként meg nem is baj, ha van aki észnél van ilyenkor, mert a kismamák hajlamosak néha egy kicsit túlszárnyalni a dolgokat. :) Nálunk meg a 4D-n megy a vita, mert ugye nem egy olcsóság, és hát Robikával sem jutottunk annak idején semmire. Nem elég, hogy a nemét nem tudtuk meg, de még mást sem láttunk. Szinte semmit. Még az arcát sem, olyan érdekesen volt odabent. Egyedül a lábait, meg kezeit láttuk. :) Ezért mondja azt, hogy nem látja semmi értelmét. Na de azért majd még addig beszélek én a fejével! :) Na meg szeretném oda már Robikát is elvinni, had lássa a kistesóját! :)

Nálunk is a szokásos menü lesz karácsonykor, ami nálunk húsleves, töltött káposzta, sült hal, esetleg hurka-kolbász és persze bejgli. Egyébként szenteste a nővéreméknél leszünk, az első nap keresztanyáméknál, második nap pedig anyósoméknál. Szóval nekem addig nem nagyon kell főznöm, majd csak a két ünnep között. Bár igaz, a szentesti kaját nővéremnél közösen csináljuk. Előtte már szerdán elmegyek hozzájuk, és megcsináljuk a töltött káposztát.

Maka, erről már én is hallottam, mármint, hogy a peteérést elvileg a mensi első napjától visszafelé kellene kiszámolni, méghozzá visszafelé a 14. napon. Csak mivel előre senki nem tudja, hogy éppen az a ciklusa hány napos lesz, épp ezért számoljuk úgy, hogy az első nap +14 nap. Ez egy 28 napos ciklusnál oké is, de akinek hosszabb, vagy rövidebb a ciklusa, annál már ez nem oké. Csak azért ez az általános, mert általánosan 28 napos egy ciklus. Na ezt jól megaszontam, de remélem azért érthető voltam. Szóval nem teljesen hülyeség az, amit mondott a kolléganőd, csak hát ugye kivitelezhetetlen.

Egyébként nálam sem úgy volt, ahogy kellett volna, mert nekem mielőtt sikerült volna a kistesó, és ugye nem szedtem már a gyógyszert, szóval akkor mindig rövidebb ciklusaim voltak, max. 26 naposak. Most amikor meg sikerült a baba, akkor viszont a peteérésem tuti később volt, mint a 14. nap, kb. a 16.-18. nap környékén lehetett. Na most nem tudom, hogy az a ciklusom hosszabb lett volna, vagy nálam nem jött be ez a -14 napos dolog. Ezért nem is nagyon foglalkoztam én ilyenekkel, mert szerintem ezt nem lehet pontosan kiszámolni még hőmérőzéssel együtt sem. Nálam az sem jött be. Inkább csináltuk a dolgokat 3 naponta és hát sikerült. Szóval én azt tudom tanácsolni, hogy legyen sex 2-3 naponta és akkor tuti sikerül. :D

Na most megyek is, mert egyszerűen nem lehet ám itt ülnöm amíg és amikor én szeretném. :)

1174. hope_:) (válaszként erre: 1171. - Hope_:))
2009. dec. 16. 20:50
beraktam a naplómba Reni a képeket :)
1173. hope_:) (válaszként erre: 1171. - Hope_:))
2009. dec. 16. 20:35

Ésésésé örülök hogy jól telt a hétvége Fercsivel :D:D

Hogy vagy drága????

Sok a meló.. mi??? de itt a karácsony hipp-hopp

Párod itthon lesz ünnepekor???

2009. dec. 16. 20:35
Az a baj, hogy 2 szobás a lakásunk és az egészet át kellene rendezni, mert a nappaliban aludnánk, ahol a kanapé nem kihúzhatós, tehát le kell cserélni és tudom, hogy sokba kerül, ha mindent összeadunk. Bútorlapból akartam én is a babaszobát...Megoldani megoldjuk, csak lehet, hogy nem úgy ahogy én azt megálmodtam. Tudjátok milyen egy kismama: tervezget, álmodozik és mikor az orrára koppintanak az rosszul esik.
1171. hope_:) (válaszként erre: 1166. - 4ce0ebd54f)
2009. dec. 16. 20:34

Szió :) a te kedvedért berakom a konyhát meg a fürdőszobát a naplómba egy pillanat :)

Az előtérről nem tuttam jó képet csináni mert pici a hely oda csinált egy kabátos akasztós szekrényes tárolót :D:D:D érthető....

A hálószobánkat most csinálja ma szabdta ki az anyagot.... egy nagy szekrénynt meg egy komódot csinál most a hálóba...

Zsombi dolgait meg Januárba fogja csinálni :)

Kötelező Uh majd 32 hetesen lesz de kell mennem 28 hetesen is de pont szilveszter lesz szóval Január első hetében megyek megint dokihoz meg Uh-ra.

4D-re arra is lehet Januárban megyünk :)

1170. hope_:) (válaszként erre: 1164. - ..vesszőcske)
2009. dec. 16. 20:29

Szióóó :)

Sajnálom hogy így alakult ez a nap..... de biztosan elrendeződik és megoldjátok....

Ha meg "bútortanácsadás" kell Jani tuti segít hogy mi mennyi ha csináltatni akartok valamit....

Bútorlapból és szép dolgokat lehet csináni :)

2009. dec. 16. 20:28
Jaj igen, teljesen hülyeségeket beszélek, hiszen láttam a 4d-s fotót. Nemtom hol jár az eszem ma, tiszta bamba vagyok. Amúgy csak ez az egy fotód van?
2009. dec. 16. 20:23
Drága Henikém! Ne keseredj el ez miatt! Fel a fejjel, most az a legfontosabb, hogy boldog legyél, ne stresszelj. Lesz bútora a babának biztos, meg mindenféle jó dolga, apuka belátja majd, meg biztos ő se gondolta ezt nagyon komolyan!
1167. ..vesszőcske (válaszként erre: 1166. - 4ce0ebd54f)
2009. dec. 16. 20:19
Halihó! A képeim között van 2 uh kép. Hogy vagy?
2009. dec. 16. 20:18

Maka! Szerintem is hülyeség amit a kolleganőd mondott. Mindenhol ez olvasható, hogy a peteérést a menzesz ELSŐ napjától kell számolni és 28 napos ciklusban elvileg a 14 nap körül vagyis félidőben következik be a petécske vándorlása. Hülye az a nő már megbocsáss, vegye el a saját kedvét ilyen baromsággal!!!!!!! Ez az én véleményem!!!!

Tündike, én azért remélem tényleg hugika lesz, és legközelebb meg is mutatja magát az uh-n.

Macsi remélem jól vagy, nem fáj már semmid, és hamarosan írsz.

Judit, hogy áltok a bútorokkal? Belinkeled majd mutiba az elkészült dolgokat?

Henim, jól vagy te is? Mikor mész UH-ra? 4d-n voltál már? Van fotód?

És neked Judit?

2009. dec. 16. 20:14
Maka! Az első naptól szokták mérni a ciklust, szóval nem értem, hogy ez az ismerősöd miről beszélt. Szerintem valamit ő értett félre vagy nem tudom.
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook