Kispajtások. Zártkörű meghívóval! (beszélgetés)
Szia Drága :)
Hát igen kész van .... tegnap írtam egy listát 1-2 dolog kell még bele.. Zsombi dolgait csak kikészítettem a kiságyba a lista meg ott van ami kell még ha hírtelen kell cselekedni akkor Jani is tudja mit kell utánam hoznia...
Igazság az is hogy a Márciusi baba fórumon már két baba van korábban jöttek :):) kicsit ez is ráébresztet bármi jöhet :D:D mármint az a Zsombikám..
Meg érzem egyre nehezebben birom fészkelődök pakolgatok olyan furi érzések szóval így nyugodtabb vagyok :):):) meg ma is volt egy két nyilalás a nunimba :S ilyen még nem volt... majd pénteken vagy hétfőn megyek méhnyakvizsgálatra meg kenetvételre kiváncsi vagyok meg e rövidült e egy picit a méhnyakam.....
Sziasztok!
Köszönöm szépen Heni! :) Átadtam a kispapának is! :)
Próbálj meg nem nagyon idegeskedni! Az nem jó senkinek!
A baba születése után, meg olyan lesz az életetek, amilyennek ti alakítjátok. Ha tesztek érte, és eddig is jó volt a kapcsolatotok, akkor ez ezután sem lesz másképp! Hidd el! Az biztos, hogy az elején nehéz lesz, hiszen csupa új dologgal találod szemben magad, de az első pár hét után belerázódtok, és utána már nem lesz gond. Néha majd ki kell kapcsolódnotok, de egyébként sok minden múlik az apukán is! Hogy ő hogyan fog viszonyulni a babához.
Hidd el nem lesz semmi sem rosszabb, sőt csak még jobban összehoz benneteket a baba.
Judit, olvastam, hogy neked már készen van a kórházi csomagod! Hát én még sehol sem tartok vele. Bár igaz, nekem még több időm van, mint nektek. :)
Sziasztok csajok :)
Remélem mindenkinek szépen telt a vasárnapja :)
Heni nagyon sajnálom hogy rossz kedved van :(
Vigyázz azért magdra ne stresszelj főleg ha egyedűl vagy... mert ezekben az utolsó hetekben csak árthat!!
Hogy állsz a csomagolással??? Mármint a korházas dolgokkal???
Én is a frászt hoztam anyuékra meg Janira mikor a héten felidegesítettek a TB-nél én is csak bőgtem két napig..... de biztosan érzékenyebbek is vagyunk... hiszen féllábbal a szülőszobában vagyunk.... :S
Nem is írtam hogy mivel a TB hibája amik történtek kaptunk egy tanácsadót a TB-nél akivel ha minden jól megy holnap találkozunk és elmagyaráz megint mindent.... kiváncsi leszek!!! bár még telefonálhat ha nem ér megse rá... jó mi...
Helló lányok!
Tündikém! Jajj nagyon örülök, hogy kislányotok lesz, nagyon szurkoltam, hogy így legyen!!! :DDD Nagyon-nagy GRATULA a kis papának is, hogy így összehozta :)))
Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de nehéz napokat élek át, nagyon-nagyon érzékeny vagyok, állandóan bőgök, Atihoz nem is szóltam 2 napig, mert mikor hazajött németből nem foglalkozott úgy velem, mint szokott (vagyis én úgy éreztem) és nagyon kiborultam. Szó szerint 2 napja csak bőgök :D Talán most jobb, de nagyon fáradtnak érzem magam. Én úgy gondolom, hogy ez azért van, mert pár napra egyedül hagyott és én nagyon izgultam érte, meg itthonról telón segítettem neki tolmácsolni, mivel ő nem beszél németül és ebbe is kimerültem, ja és egy nap nem is tudtam elérni, úgyhogy nagyon kibuktam. És emellé még jött az is, hogy akivel beszéltem eddig, mindenkitől azt hallom, hogy ha a baba megszületik akkor az milyen rossz lesz meg soha többet nem tudunk egymással foglalkozni meg ilyenek, semmi pozitív dolgot nem mondott senki és kicsit kétségbe estem, hogy akkor mi lesz velünk. Egyszóval utolértek a hormonok engem is, pedig eddig tök jól voltam :SD
Sziasztok!
Köszi szépen a sok gratulációt és örömködést! :)
Robika örült, hogy kislány lesz, mert mostanában már inkább azt szeretett volna. :) Kezdetben még inkább fiút, mostanában meg már mindig azt mondta, hogy kislány legyen. :) Ráadásul nevet is adott már neki, Luca. :) Csak nekem ez nem annyira tetszik. Neki is csak azért, mert az oviban egy ilyen nevű kislány tetszik neki nagyon. :DDD Majd azért keresünk valami más nevet, és megpróbálom rábeszélni. :)
Egyébként ő nem volt velünk a vizsgálaton, mert nem akart jönni. :( Pedig én el akartam vinni, de ő nem akart jönni, így ment nővéremékhez. Bár utána beláttam, hogy talán jobb is, hogy nem jött, mert ugye bent voltunk kb. fél órát, és ő azt nem bírta volna nyugton végig ülni. Neki unalmas lett volna. Ők még azért nem úgy látják a dolgokat, mint mi. Szóval már előre láttam, amikor még úgy volt, hogy jön, hogy majd az apjával ki kell menniük, és akkor az apja sem lát majd semmit. Na szóval jó volt ez így. A képeket megmutattuk neki, az tetszett is neki. A DVD-t még nem nézte meg, majd talán holnap.
Hát lányok azt hiszem nem fogunk összeveszni a neveken. :) Nekem ezek közül az Emma jutott eszembe, mondtam is Robinak, ő meg egyből rávágta, hogy persze e-mma, e-mmeg-holnap. Na szóval értitek. :) Szóval nem volt odáig érte.
Na majd csak dűlőre jutunk, ha meg nem találunk jobbat, akkor lesz az ami Robika is lett volna, ha lány lett volna. Ez pedig a Csenge.
Tündikém nagyon kis cukika a kiscsajszi :)
És tényleg hogy mosolyog :) ééééédes :)
Nekem az elő az a Lilla
Janinak a Dianna is tetszik meg a Judit :D:D
Itt totál bolond idő van ... eléggé meg is visel.... reggel repkedtek a plusszok esett az eső meg párás volt most minusz van es egy fél órája havazik pffffffffffff.........
Jaj de jó jaj de jó. Végre végre!!!!!! Úgy örülök Tündi hogy kislányotok lesz. Jó tudom hogy a legfontosabb az egészség, de kisfiú mellé kislány na annál nagyobb boldogság nem is lehet. Én tudtam én tudtam. Mint a nagy könyvben úgy megéreztem és megálmodtam!!!!!
Nevek???? Huu ha hazajövök írok. Bár most 1-2 az eszembe jutott ami tetszik.
Pl: Ramóna, Gréta, Linda, Lilla, Enikő, (az én kedvencem), Emma, Kitti, Szonja, Zsanett, Eszter, Emese, Nóra, Izabella....Na eddig jutottam a naptárban...folyt köv.
Ja lányok elhúzok a hétvégén ismét, majd jövőhéten jövök., Puszi
Sziasztok!
gratula!!!
ez nagyon jó, tényleg Robika is bennt volt a vizsgálaton ő is látta?
ez szupi!!
Ha nekem lányom lesz őt Marinának fogják hívni :-)) úgyhogy az stipi stopi :-))))))
Gratulálok Tündi :)
Örülök hogy jól vagytok és minden rendben van veletek!!!
Mit szólt Robika a hugihoz????
Sziasztok Csajszikáim!
Na minden kiderült! :D
A kistesó ... LÁNY!!!!!!!!!! :DDDDDDD
Szóval Renikém jól szurkoltál, és igazad lett! :)))))
Azt mondta a doki, hogy egyértelműen lány, úgy hogy nagyon remélem, hogy nem fog mégiscsak kiderülni pár hét múlva, hogy fiú. :))) Csak nem növeszt addig semmit. :DDD
Nagyon rendes volt a doki, mindent jó alaposan megnézett, és minden rendben van vele. Ez a legfontosabb! A becsült súlya 1160 g, erre is azt mondta, hogy jó érték. Elvileg ugye ma lennék pont 29 hetes, de ez a doki is azt mondta, hogy pár nappal fiatalabb, vagyis most a 28 hét + 2 napnál tartok. A saját dokim is mindig 5 nappal mérte kisebbnek. Persze ez legyen a legnagyobb bajunk, nem igaz?
Kaptunk DVD-t és 7 képet, bár igaz, hogy fekete-fehérben, de mindegy is. A DVD-ről még tudunk nyomtatni, ha akarunk, de egyelőre szerintem elég ez nekünk. :)
Az elején egyfolytában nevetgélt a kiscsaj, a doki is elvolt rajta csodálkozva, hogy milyen jó kedve van. :) Mondta azt is, hogy van már egy kis haja is, és kicsi a feje, a combja viszont jó hosszú. Szóval hosszú combú kislányunk lesz, ha minden igaz. :)
Ja, és fejvégű fekvésben van szerencsére, de ezt én gondoltam is, mert erősen szokott mostanában fájni lent a szeméremcsontom körül, Robikánál meg ilyet nem éreztem soha. Remélem így is marad, mert a doki is azt mondta, hogy ilyenkor nem igen szoktak visszafordulni.
Majd teszek fel képet is, ha bírok, mert tegnap sem bírtam a naplómba. Talán az adatlapomra menni fog. Majd igyekszem.
Majd a naplómban is mindenről beszámolok, de most arra nincs időm.
Remélem mindenki jól van, legalább ilyen jól, mint mi, mert most mi nagyon boldogok vagyunk! :)
Most már lehet a néven is gondolkodni erősen. Szívesen olvasnék ötleteket tőletek is, hátha megtetszene valamelyik. Persze tudom, hogy ezt nekünk kell eldönteni, de azért tippeket adhattok nyugdtan. :)
Na puszika, majd még talán jövök ma!
Sziasztok. Na most épp Tündire gondolok meg a pocaklakójára, vajon kiderült???????
Remélem!
Nagyon várom hogy érkezz a hírrel!!!!
Na végre eljutottam idáig!!!
Pedig láttam hogy fent vagytok de közben Jani jött haza meg itt volt anyósom aztán fürödni mentem stb.......
Jó nagy a pocikám mi???? Köszönöm a bókokat :D
Már lassan Jani pólói sem jönnek rám :S most megörököltem az egyik kapucnisát :D pólókat meg csak azokat fogadom el amit nem sajnál mert leeszem mindíg a pocakom.....
Nagyon ari lehetett Robika a farsangon :)
Szurkolok holnapra Tündi!!!! köszönöm a hétvégi üzit még azt sem volt időm berakni....
Maka az LH ban lehet bízni szerintem.... igaz mi nem voltunk együtt napokig sőt talán több mint egy hétig mert náthás voltam ... aztán azon a nap voltunk együtt amikor totál pozitív lett az LH ... előtte meg már akkor is együtt voltunk amikor már pozitívnak nézett ki de másnap mindíg erősebb volt....
De lehet ez kell hogy ne méregessetek semmit csak spontán....
nem nem írtam le hogy mi volt Évivel....
Évi tessék leírni!!!!!!!
De örülök hogy benéztél!!!! Remélem jól vagy drágaság!!!???
Heni???????????????????? hol vagy??
Hát a fene tudja fél liter nemtom
asse tudom mennyit lehet.
Jaj, de jó, közben vissza tértünk a helyünkre. :)
Igen, azért is írtam, hogy nem tudom mi igaz ebből, mert már én is hallottam ezt is + azt is. Valakinek használt, valakinek nem. Nem tudod ő mennyit ivott egy nap?
HUUU bakker Judit mekkora a pocakod.
Jaj istenem de szép!!!!
Hát nagyon remélem, hogy megmutatja magát, és nem lesz olyan, mint a bátyókája. :) Ő nem mutatta meg magát még a 4D-n sem. :(
Egyébként azt hiszem te kérdezted, hogy mennyibe volt Robika katona-ruhája. Hát kb. összevissza 3500 Ft. De ebben már minden benne van. A ruha 2000 Ft + 500 Ft postaktg. (mert ugye netről vettem). Ezen kívül a sisak és a puska 1000 Ft volt. Ezt már korábban megvettük.
Szia Tündi. Bocsi hogy beleszólok.
Nekem a barátnőm a Timi itta a Rékával, ezt a málnalevél teát. És ő aszonta semmit nem használt. Ő azért itta hogy beinduljon már a szülés, ne hordja tovább a babát, de semmi.
Judit!
Láttam a naplódban a pocakfotódat! Hát hallod tényleg jó sokat nőtt 1 hét alatt a pocakod! Nem semmi vagy! :)
Egyébként nem tudom, hogy tudod-e, hogy a málnalevél tea jótékony lehet a szülésre. Könnyebben tágul a kismama, és ezáltal felgyorsíthatja a szülést. Persze ezt csak a 36. héttől lehet inni. Te hallottál már erről? Nem tudom mi igaz ebből.
Macsi jól van, fene a szaftos kis száját. De imádom!!!!
Igen Tündi a legfontosabb hogy egészséges legyen. Nagyon kivi leszek holnap milyen hírrel jössz. Csak aztán meg is mutassa magát a kis béka!!!!!!
Sziaaa!!!!
Jó téged is látni!! :)
Örülök, hogy jól vagy! Remélem azóta rendeződtek a dolgaid!!
Én is jól vagyok, holnap megyünk 4D-re! :)
hogy vagytok????????
én jól köszike
Maka szexelj minden nap többször ha lehet és hajrááááááááááááá
+++++++++++++++++++++
te kis piszok...:))))))))))))))
macsikámmmmmmmmm
A többiek nagyon el vannak veszve!
Remélem minden oké mindenkivel!!
Oké csajok, persze megírom, amint bírom! Egyébként 11-re megyünk, szerintem leghamarabb fél 1 - 1 körül érünk haza.
Renikém úgy legyen! Csak nálam az a bibi, hogy Robikával is ugyanilyen kicsi volt a pocakom! :) Valószínű ez inkább alkati dolog. Vagy nem tudom. Na mindegy is, csak minden rendben legyen!!!
Maka, próbáljátok ki a 3 naponkénti szexet! :D Nekünk az vált be! :D
A remény hal meg utoljára drága Makám!
Én épp Macsekkal beszélek msn-en.
További ajánlott fórumok:
- Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval..
- Giliszta csoport (Zártkörű, meghívóval)
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Gyere baba gyere!Zárt körű! Csak meghívóval.
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- A baráti.körbe csak meghívóval lehet regisztrálni?