Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kispajtások. Zártkörű meghívóval! fórum

Kispajtások. Zártkörű meghívóval! (beszélgetés)

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
1614. hope_:) (válaszként erre: 1612. - ..vesszőcske)
2010. febr. 19. 09:35

Szió :)

Én még ma nem olvastam naplókat .....

Köszi jól vagyok ... tegnap kicsit megzavart a melegfront és aludni sem tudtam de most sikerült :)

Tegnap nagyon jó volt hogy itt volt délután anyu :) most pihi van ma hétvégén mosás vasalás :S aztán nem is leszek net közelben 2 napig szerintem mert hétfőn úton leszek anyósommal elvisz dokihoz utána bemegyünk a munkahelyére segít átnézni a TGYS papiromat a bérszámfejtő utána lehet megyünk bababoltba és aztán anyunál alszok csak kedden este jövök haza... szerdán itthon főzés stb... csütörtökön meg utolsó nagylabor meg CTG szóval bent leszek a T.gondozóba egész de. pffff

1613. hope_:) (válaszként erre: 1611. - 4ce0ebd54f)
2010. febr. 19. 09:29

Jóóóó reggelt :)

Köszi Reni neked is a tanácsot :)

Hát eddig egy szavazatot sem kaptam a Rooming mellet..... eddigi tanácsok mind az voltak hogy jobb ha hozzák a babát mert nagyon nagyon fáradt leszek :).....

Nálatik milyen az idő???? itt nagyon szép :) süt a nap :)

2010. febr. 18. 21:50

Sziasztok lányok!!!

Velem minden okés, most fogom majd a naplókat olvasgatni. Jó sokat írtatok most, örülök neki nagyon! Én jobban vagyok már. Nekem is néha lentebb van a hasam, olyankor mindíg izgulok, hogí húha maradj még bent úgy 3 hétig... Egyébként most töltöm a 35. hetet :D

Renikém, kapd el apát!!! Legyél rámenős :D

Tündikém te hogy vagy? Hogy viseled ezeket a frontokat?

Juditkám és te?

Maka?

2010. febr. 18. 20:25

Juditka hát tényleg kicsit leereszkedett Zsombibogyó!

Olvastam a naplódat a Roaming dologról.

Persze én nem voltam még ott (:DDDDD) de hallomásból tudom hogy barátnőim, ismerőseim nem bánták meg hogy nem roamingbe mentek. Itt nálunk is van a tatabányaiban. Olyan fáradtak voltak szegények hogy aszonták nem bánták meg, meg a 3 óra tök hamar eltelik. Főleg talán nem is 3 óra, mert míg etetsz rosszabb esetben fél óra max már le is csökken 2,5-re. Meg hát ott "fogalkozni" is kell a babával, és ha nagyon ki leszel a szüléstől főleg akik császárosak azok még felkelni is nehezen tudnak, nemhogy babázni.

2010. febr. 18. 19:35
HUUU bakker jó nehéz, az a baj hogy alig tudok angolul, ikább csak szavakat. Na majd megoperálom valahog. Köszönöm Juditka!!!!!
1609. hope_:)
2010. febr. 18. 18:43

[link]

nekem fent van a gépemen a google picasa ez ingynes program én nagyon szeretem meg sokminden lehet csinálni a képekkel ezzel a programmal szoktam több képet egybe varázsolni :)

Aztén feltöltöm a photobucket-re ez angol program itt regisztrálni kell ez is ingyenes. Itt le lehet kódólni a képeket és be tudod illeszteni a naplódba. Meg itt is nagyon jókat lehet csinálni a képekkel lehet efekteket használni meg matricákat stb...

[link]

2010. febr. 18. 17:56

sziasztok.

Tudom,hogy mondtátok már, de pontosan szórólszóra hogy működik ez a képberakás? Hogy kell feltölteni photobucketre vagy másik oldalra fotót?

Más. Nálunk is ma meleg volt, na jó mi az a meleg. 2,3-fok.

A pelenkázással én úgy voltam, hogy hu biztos nehéz meg minden, de tiszta könnyű dolog. Úgy tettem-vettem Rékával mintha csak az enyém lenne. De ez jó legalábbnem fogok félni attól ha nekem lesz. És persze tanulok a hibákból amit Timikém elkövet,hogy én ne kövessem el. Pl sok dajkálás, és magunk között alvás. Szegény Réka csak úgy van el ha rázzák a valagát, járkálnak vele...Kiságyát abszolút utálja.

1607. mtt80 (válaszként erre: 1606. - Hope_:))
2010. febr. 18. 17:26

Szegénykém! Nem jó, hogy ennyire megviselnek a frontok! Vigyázz, ne hogy tényleg meginduljon a szülés, mert most nagyon melegeket mondanak, mármint az eddigiekhez képest. Egyébként nálunk is 10 fok volt ma. Holnap meg még melegebbet mondanak. Ami nem is baj, csak minden tiszta latyak, meg sár!

Én szerencsére nem vagyok ennyire érzékeny a frontokra, legalábbis még nem vettem észre. :)

Az egyik barátnőm meg már 36 hetes, jövő héten kezdi hétfőn a 37. hetet, úgy hogy most érte is lehet izgulni, ne hogy meginduljon hamarabb a babó. Ő is érzékeny a frontokra.

Oké, várom a képet nagyon! Tényleg, az olyan képeket hogy csinálod, melyik oldalon, ahol egymás mellé teszel kettőt, vagy többet?

Az előbb nekünk is vendégünk volt, azért tüntem el. Most meg megyek én is csinálok valami vacsorát. :) Majd még talán jövök!

1606. hope_:) (válaszként erre: 1605. - Mtt80)
2010. febr. 18. 16:39

Szia :)

megint nem aludtam valami jól..... na mindegy ezt most a melegfrontra fogom :) itt 10C volt ma :)

megigérem hogy feltöltöm a képet :) csak most főzök :) pusz

1605. mtt80
2010. febr. 18. 16:15

Sziasztok Csajok!

Hogy vagytok? Remélem jól!

Én megvagyok, nincs semmi különös.

Judit, én is kíváncsi vagyok a fotódra nagyon! Csinálj, amint tudsz!

Renikém, biztos nagyon ügyi voltál a kis Rékával! :) Hidd el hamarosan már a sajátodat pelenkázhatod! :))

Ja, egyébként a Valentin napot mi sem nagyon ünnepeltük. Kaptam egy szál rózsát, mint mindig, és ennyi. Nem visszük túlzásba.

1604. hope_:) (válaszként erre: 1603. - 4ce0ebd54f)
2010. febr. 18. 16:09

Szió drága :)

Nem még időm sem volt letölteni.....

Egyszer csak itt termett az anyukám kis édes kikapott mindent a kezemből és befejezte a nagytakarításomat eljött velem boltba meg minden :)

aztán ahogy elment jött a védőnőm most ment el 5 perce...... szerinte még jóval lejjeb kell jönnie hogy izgúljak :)

Répatortát kellet sütnöm ma még1et :) mert alig maradt a tegnapiból :) majd berakom a receptet a receptek közé :) Igen hasonló amit D.R. csinált :)

1603. 4ce0ebd54f (válaszként erre: 1602. - Hope_:))
2010. febr. 18. 16:01

ÉN is szeretném már lobogtatni a tesztet, de jó lenne. Melyik répatortát csináltad? Ami a vacsoracsatában volt? Asszem 2 hete, Dukai Regina csinálta. Nagyon gusztin nézett ki, levolt öntve valamilyen fehér mázzal.

Hasad lement??? Akkor szerintem közeleg a nagy nap! Kiváncsi vagyok a fotóra, mindjár megnézem hátha beraktad már.

1602. hope_:)
2010. febr. 17. 19:48

Halihó :)

Én könyhatündérkedtem ma :) finom lett a répatorta :)

Hát most nemtom mi van lehet holnap csinálok megint egy fotót össze hasonlítom a múlthetivel... most úgy tünik mintha kicsit lejjebb lenne....

Ügyi vagy Reni :) én már várom a napot mikor lobogtatod a pozi tesztedet!!!

:D:D és kapd el Ferit :):):)

Nem Valentinozunk :) sok puszi az volt :):) még kint laktunk Angliában addig kaptam virágot :D mert tesóm virágkötő így nagyon könnyű dolga volt Janinak :) múlt évben meg sajnos pont Valentinkor ment el a babucink :( szóval most megebszéltük ez a legnagyobb ajándék hogy Zsombi itt mocorog a pocimban :)

2010. febr. 17. 19:28

Jó estét lányok.

Jaj most jöttem meg Timitől. Elvolt vagy 2 órát, és csak egyedül voltam a Rékával. Olyan jó volt lányok, tisztára beleszerettem a helyzetbe, titkon beleképzeltem magam a helyzetbe, hogy én vagyok otthon, és Réka az enyém....Bárcsak ott tartanák én is már...

Nagyon ügyi is voltam, mert pelust cseréltem egyedül, pedig senki nem állt mellettem, tök könnyű dolog. Meg játszottunk, beszélgettünk, és aludtunk.

Igen Juditkám, hétvégén elkapom Ferit, muszáj rámenősnek lennem, mert az a baj nem vagyok.

21-től van jónásom is, kiváncsi vagyok nagyon....

Remélem ti jólvagytok,hogy telt a valentin?

Ajándékoztatok egymásnak?

Nálunk olvad a hó mint a fene, csak most ez a latyak....

Estére tojást sütök, az lesz a menüm, szinte csukott szemmel megcsinálom, Feri meg ilyennel lenéz, hogy nemtom megcsinálni tisztára égett a fejem.

Tündi, Csenge az nekem is tetszik.

Henikém remélem te is jólvagy, és nem sírdogálsz már.

1600. mtt80
2010. febr. 17. 19:06

Sziasztok!

Judit, én köszi megvagyok, csak délelőtt meló volt, utána meg nem nagyon értem ide. Most is rohanás van. :)

Remélem veletek is minden rendben!

Reni, igen később ahogy belegondoltam, a Miléna már nekem sem annyira tetszett, inkább a Léna. Bár Robi most nagyon leragadt a Csengénél, ugye Robika is az lett volna, ha lány lett volna. :)

Nem úgy értettem, lehet, hogy én is hülyén fogalmaztam, csak azt akartam írni, hogy nem azért küldöm, hogy viszonozd is. Tudom én, hogy örülsz neki, és akkor már én is örülök. :)

Heni, a CTG-n (NST-n), azt nézik, hogy amikor érzed, hogy mozog a pici, akkor a szívecskéje hogy ver. Mert ha lassul olyankor a szívverése, akkor valami gond van, viszont ha gyorsul, akkor minden oké. Emellett még persze nézik a fájásokat is, de azt lehet, hogy te nem is érzed, csak a gép érzékeli.

Nekem is így volt az utolsónál Manóval, mutatott egy nem kis fájást, de én nem is éreztem. Ez szerdán volt, pénteken meg megszültem. :)

Egyébként úgy lesz, hogy a hasadra szerelik azt az izét, a kezedbe kapsz egy nyomógombot, és ha érzed a mozgást, akkor meg kell nyomnod. Ennyi.

Maka, akkor reméljük minden kiderül hamarosan, és jó eredményeid lesznek. Utána meg, ha kell, akkor tényleg válts orvost, és akkor reméljük hamarosan meg is lesz az eredménye!!! :)))

1599. hope_:)
2010. febr. 17. 16:04

Sziasztok :)

Hogy vagytok ma kislányok???

Heni neked írtam meg küldtem a kódokat :)

Reni neked meg most olvastam a naplódat :D:D légyszives vesd rá magad apára köv. hétvégén :D:D:D

Remélem mindenkivel minden rendben!!!

pusz

1598. 4ce0ebd54f (válaszként erre: 1590. - Mtt80)
2010. febr. 17. 12:02

A Léna nekem tetszik, viszonta Miléna már valahogy nem. Na de ez csak az én véleményem. Kiváncsi vagyok h mire fgtok jutni nevekkel kapcsolatban :)))

Ja a képet meg nem azért írtam, hogy ugy értsd kötelező nekem viszonozni, hülyén fogalmaztam elnézést. Csupán azt akartam sugallni h én is gondoltam a valentin napi képeslapra csak vlmiért kiment szombaton a fejemből h küldjek.

1597. ..vesszőcske (válaszként erre: 1594. - Hope_:))
2010. febr. 16. 22:34

Halihó!

Én nem tudom, hogy mikor kell CTG-re mennem, mert a dokimhoz majd jövő héten megyek kedden és akkor fogja megmondani, hogy mikor megyek CTG-re. Ennek az a lényege, hogy nézik, hogy vannak-e már fájásaid, nem? Vagy rosszul tudom? Egyébként nem hiányzik a meleg front nekünk, remélem nem befolyásol majd egyikőnket sem!

Ja és köszönöm, sikerült színesen írnom, meg középre helyeznem, csak majd írd már meg légyszi, hogy hogy kell különböző betűtípusokat választani. :) mert azt az egyet még nem tudom :)

2010. febr. 16. 21:28

sziasztok!

Jó volt köszi, eredmény most pénteken vagy jövő héten várható, megbeszéltük hogy azt megvárjuk, meg a ciklus végét és ha kell megyek másik dokihoz már ki is néztem, csak azért utálom magam, mert elsőre is lehet hozzá kellett volna menni...

:-S

na mindegy utólag mindig okosabb az ember...

1595. hope_:) (válaszként erre: 1588. - Af201eba28)
2010. febr. 16. 20:05

Szia :)

neked nem is köszöntem :(

Van már eredmény?? Kicsit levagyok maradva....

jahhh nagyon jiányzik a melegfront... ide 12-14 fokot jósolnak péntekre....

Jó volt a fallabda??

1594. hope_:) (válaszként erre: 1591. - ..vesszőcske)
2010. febr. 16. 19:37

sziaaaaaaaaaaaa :)

igen én is nagyon szeretném minimum 38.-ik hétig kihúzni.... igaz már 2kg-os volt a becsűlt súlya 32 hetesen és 2500g-tól nem számít koraszülötnek deeeee akkor is ....

te is vigyázz nagyon magadra!!!

Te mikor mész CTG-re??? én 25-én :)

1593. hope_:) (válaszként erre: 1590. - Mtt80)
2010. febr. 16. 19:34
Hát ilyen fájás szerű még nem volt eddig mert olyan volt hogy a méhem ki akar szakadni a nunimon keresztűl és este jött egy akkora hogy le kellet gugolnom a konyhába..... de elmúlt és azóta semmi....
1592. hope_:) (válaszként erre: 1589. - 4ce0ebd54f)
2010. febr. 16. 19:32

írta egy ismerősöm hogy neki is ilyen volt szülés előtt 2-3 héttel....

Örülök hogy megjöttél :)

2010. febr. 16. 19:32

Sziasztok lányok! Na hát jobban vagyok, bár az érzékenység megmaradt, valahogy úgy érzem, hogy több törődésre vágyom. Elgondolkodtam ezen és rájöttem, hogy azért mert kicsit félek a szűléstől és nem akarom egyedül végigcsinálni. Pedig nagyon úgy néz ki, mivel látogatási tilalom van a gyulai kórházban és az apukát sem engedik be :(((

Juditkám én is éreztem az elmúlt 2 nap ezt a nyilalást. A hüvelyembe nyilallt bele, volt, hogy többször is. Anya itt volt velem és mondta, hogy már nem sok van hátra...Én azért még egy 3 hétig szeretném kihúzni, fejlődjön csak normálisan ki a babukám tüdeje. Na írok a naplómba is most meg csinálok fotót a pociról. Puszi lányok!!!

1590. mtt80
2010. febr. 16. 19:19

Sziasztok!

Köszi Judit, Maka, én jól vagyok! :) Nincs semmi különös.

Judit, ne parázz feleslegesen előre, mert megárt! Nekem csak a szeméremcsontom fájdogált, onnan tudtam, hogy fejjel lefelé van, mert Robikánál, (aki ugye faros volt), ilyet nem éreztem soha. Hát igazam is lett. :) Neked ott szokott fájni?

Maka jó fallabdázást, vagyis gondolom most már lassan inkább jó pihenést! :)

Renikém, nem azért küldtem, hogy muszáj legyen a viszonzás! Csak mert rád (rátok) gondoltam. :)

Ne izgulj Anikó nem lesz az tuti! :)

Találtam egy nevet: Miléna. Nekem ez is tetszik nagyon, de Robinak még nem is mertem mondani. :) Vagy ennek a rövidebb változata a Léna. Mindenképp valami ritkább nevet szeretnék adni, de azért emellett egyszerű is legyen.

A Léna még azért is tetszik, mert anyukámat Magdolnának hívták, és valahol olvastam, hogy a Léna a Magdalénából jött. Szóval értitek.

Egyébként lehet, hogy hülyeség, de amiatt is reménykedtem benne, hogy lányunk lesz, mert úgy gondoltam, hogy anyukám odafentről csak is kislányt küldhet nekünk, mert tudja, hogy én azt szeretnék.

Na megyek is, mert lassan fürdeni kellene.

2010. febr. 16. 18:53

Sziasztok megjöttem.

Tündikém, köszönöm a képeslapot, megígérem holnap bepótolom a viszonzást. Amúgy a Csenge nekem is tetszik, a tesóméknak is az lett volna a Bence annak idején ha leánynak születik. HÁHÁ nagyon vicces a férjed, ezt az Emm-Ma, Emm-Meg holnapot már én is hallottam Feritől....:DDD

Amúgy szerintem tök szép név nekem nagyon bejön. Bár jobban belegondoltam az itt leírt nekek annyira nem is jönnek be, csak 1-2őt adnék biztosan a lányomnak. (Szonja, Emma, Enikő-nálam ezek a favoritok)

Jaj csak Anikót ne adj neki, az a Pajtim!!!!

Velem minden oké, jól telt a hétvégénk, ma jöttem haza.

Judit a nuniérzés, ha már így nevén nevezzük a Timi barátnőm is érezte, kb szülés előtt 2-3héttel. De nem akarlak megijeszetni, mert ugye náluk beindított szülés volt, a méhlepény elöregedése miatt. Hogy minek az előjele volt....???

2010. febr. 16. 16:50

sziasztok!

Hogy vagytok kismamik? Jön a melegfront vigyázzatok magatokra!!

Én jól, épp most jöttem melóból, megyek főzni és 6 kor megyünk fallabdázni, úgyhogy már itt sem vagyok!

1587. hope_:) (válaszként erre: 1585. - Mtt80)
2010. febr. 16. 16:35
Jól vagy Tündi??
1586. hope_:) (válaszként erre: 1585. - Mtt80)
2010. febr. 16. 16:35

Nagyon elvannak tünve a többiek :(

Igen csütörtökön leszek 35. hetes ééééssssss én is nagyon kiváncsi vagyok a jövő hétre hétfőn doki utána csütörtökön CTG ... addig kicsit parázni fogok hogy esetleg ezek a nyilalások esetleg jóslók lennének....

1585. mtt80 (válaszként erre: 1584. - Hope_:))
2010. febr. 16. 16:24

Sziasztok!

Hát igen, most már nagyon a finisben vagytok! :) Innentől már bármi lehet, bár még azért ne legyen legalább 2 hétig! Ugye most a 35. hetet töltöd a héten?

Olvastam, hogy hétfőn mész dokihoz! Remélem minden rendben lesz!

Én még csak a 30. hetet fogom tölteni a hétvégén, de már most nekem is olyan érzésem van néha, hogy bármikor megszülhetek. Pedig nagyon nem kéne még!!! Aztán persze lehet, hogy kihúzom a legvégéig. Bár ezt azért nem nagyon hiszem. :)

A többiek nagyon el vannak veszve! Hol vagytok csajok???

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook