Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Nekünk idén nem lesz nyaralás, de helyette érkezik a mi kis csodánk. :)
Jövőre viszont már hármasban mehetünk pihenni...
Régen voltam Balcsin, nagyon szeretem én is...
Az gyönyörű lehet... imádom a virágokat! Mindig jobb kedvre derülök tőlük
Jut eszembe, az erkélyen meg kell locsolnom a muskátlikat... :)
Első baba lesz és Ők is sokat vártak rá. Szedi a magnéziumot. Reméljük, hogy most már minden OK lesz.
A doki is mondta neki, hogy ilyenkor már normálisak a görcsök. Addig amíg nem periodikusan jönnek nincs baj.
Tök jó, hogy otthonról tudsz melózni :)
Ne aggódj, hogy nem tudod mindig tökéletesre megcsinálni a dolgod :) Ezzel én is így vagyok, pedig én is itthon melózom, de van amikor arra sincs időm, hogy megfőzzem a kaját :)
Majd belejössz :)
Mióta vagytok házasok?
Hűűű, én az első babámat várom, de a hasam szerintem is hatalmas... tegnap találkoztam egy ismerősömmel az utcán, és el volt képedve, hogy mekkora, azt mondta, hogy neki akkor volt ekkora a pocija, amikor már szülni ment...
Gondolom ez is sok dolgotól függ... nem vagyok egy nádszálkisasszony, és a méhlepényem a melső falon tapadt meg, és talán ez is befolyásol. :)
De ha igaz, hogy a másodiknál nagyobb a pocak, akkor hűűűű :)
De jóóó, olyan szupi lesz babázni :)
Nekem az Uncsitesóméknál lesz baba július végén, mi majd nyár végén megyünk hozzájuk egy hosszú hétvégére :) Nagyon várom már :)
Ja, és a fertility is betette az ovut 5.-ére, úgyhogy ez a hónap se lesz sikeres valószínűleg :/ :)
Kitartás neki, és időben érkező könnyű szülést kívánok.
Szed a tesód magnéziumot? Az segít a görcsökön... lehet, hogy csak jósló fájások, ami természetes, nyugtasd meg Őt.
De jó lesz nekik, amikor hazaviszik a picúrt.
Hányadik bébi is nekik?
Ausztriába megyünk, Tesómékhoz ha megszületett a baba.
Lehet, hogy itthon is lesz 1-2 hétvége amikor elmegyünk vhová a barátokkal, de ezt még nem tudom.
Más nem fér bele. Lesz júniusban egy esküvő is, ahová hivatalosak vagyunk és tesóméknál keresztszülők is leszünk.
Jóó reggelt :)
Már itt is süt a nap, pedig este jó kis zuhé volt :)
Nekünk a következő 4 hét programja igencsak szegényes, mert minden hétvégén edzés a férjemnek, mert június közepén Európa-Bajnokság....
Úgyhogy csak gyors családlátogatások férnek bele a vasárnap délutánba :) De ha vége, akkor irány a Balcsizni és a jön a nyugodt nyár :)
Jó reggelt Csajszik!
Itt megint esett, de legalább nincs hideg és már kukucskál a napocska is. Már csak két nap és végre megint hétvége.
Mit csináltok a hétvégén? Megy vki dolgozni.
Nálunk csodák csodájára nem kell jönni szombaton. Így orchidea kiállításra megyek az barátnőmmel és az anyukájával. Vasárnap pihi.
:/
Én már magam sem tudom, mit érzek meg :D
Egy biztos, amikor nagyobb szél jön, akkor úgy fájnak a törött ujjaim, hogy majdnem besz...k :)
Hivatalosan a meleg frontnál vagyok fejfájós, de tegnap itt nagy eső is volt, úgyhogy nem tudom, mit érzett :D
A pocakból nincs sok vissza :)
Az utánalévőt már nem lehet években számolni, az már az örökké :)
Attól függ honnan nézzük.
Mikor ma reggel írt, hogy már görcsöl is, nagyon megijedtünk hiszen még van 7-8 hete hátra.
De most, hogy minden OK, igen már úgy tűnik, hogy nincs sok hátra.
Furcsak dolgokat produkál az élet, az biztos! :)
Juppii :)))
Mikor születik a baba?
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés