Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Adj időt Magadnak, ezt nem lehet egyből feldolgozni, ha sírni esik jól, sírj... így hamarabb túl leszel rajta...
De hidd el, hamar jön majd egy kis manó, aki teljesen egészséges lesz... :)
Mi kedden töltöttük a 27. hetet. :)
Nekem ilyen mikor sikerült :(
Köszönöm,jól vagyok. Testileg semmi bajon, se hasfájás se vérzés. Lelkileg viszont még időre van szükségem, mert nagyon ritkán még elkap a pityergés.
Pont tegnap találtam egy sms-t a telefonomba ahol írták, hogy a hcg 1450 akkor úgye újra feljött minden. Csak friss még a dolog de igyekszem nagyon! :)
Panka milyen a ciklusod?
Kata hanyadik hétben vagy már?
Köszönöm, jól vagyunk a pocaklakóval...
Te hogy vagy?
Én jól vagyok köszi :) Küzdök a ciklusommal...
Te hogy vagy?
Persze, hogy meg fogod oldani... hozzáállás kérdése.
A gyerek legyen az első, a többi csak utána... :)
Igen, gyakran eltűnik ő is, aztán nem győzöm keresni... :)
De így szép az élet, megvan neki is az érdeklődési köre, és nekem is a csajos dolgok, és ez így tökéletes... :)
:)
A férjem is gyorsabbra veszi a lépteit, amikor virágos részleghez érünk egy üzletben... nem értem miért?! :)))
Ne aggódj Brigi, másnak sem megy együtt a három dolog, max, ha házvezető nőt tart...
Ne is idegesítsd magad ezen, ettől Te még nagyon is szuper háziasszony vagy, és ha gyermekeid lesznek, hidd el kevésbé fog érdekelni, mert elsők lesznek ők, a többi pedig megvár...
De ismerős az érzés... mindent egyszerre akarok én is megoldani, de rá kell jönni, hogy nem megy. Már kezdem magam átprogramozni agyilag, és ha készen leszünk a felújítással és itt lesz a babónk is, szeretném, ha nem csak évek lennének az életünkben, hanem élet az éveinkben, mert a fiatal korunk nagyon hamar elszalad és nem lehet visszacsinálni.
Egy biztos, a gyermekek lesznek az elsők.
Tényleg! Ti hány gyermeket szeretnétek?
Mi szeretnénk majd legalább 1 tesót. De ha hárman lennének sem lenne gond... persze majd a helyzet hozza... :)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés