Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
:)
Én nem tűntem el, és már 27 hetes a kicsi fiam a pocakomban :)
NAGY GRATULA! :)
Öröm ilyen híreket olvasni...
Vigyázz Magadra, és pihenj sokat az első időkben, és persze később is... :)
Nagy kalappal! :) Kitartás...
Emlékszem, amikor a szakdogámat írtam anno, az utolsó 1-2 nap volt a leghúzósabb, de utána már tök jó lesz...
Államvizsga mikor lesz?
Én már nem vállalom :) 4 évig én is csináltam :)
Én vagyok most a lelki háttér :)
Nagyon helyes! Tartsd meg jó szokásodat! :)
Jól vagytok?
Sajna nem felejtettem el :(
De így versenyfelkészülés alatt nem sok kedvünk van hozzá :)
Szerencsére "csak" ennyi :) Ezért ingadozik, egyik hónapban tök jó, másikban kitolódik :) Ezért kaptam anno a Clostit is :)
Ezért jó a hőmérőzés. így legalább tudom, mikor mi történik :)
Kedves már Kismamik!
Kérlek Benneteket, hogy miután pozitív lett a tesztetek se tűnjetek el! Kíváncsiak vagyunk Rátok, ugyanúgy ahogy akkor is kíváncsiak voltunk mikor támogatást, biztatást kerestetek itt!
Remélem, nem sértek meg ezzel senkit nem annak szántam! :)
Sziasztok!
Lenne egy komplex kérdésem:
Össze vagyok zavarodva. A vércukrom tökéletesen rendben van. Az endokrinológus hormonvizsgálat alapján PCO-t gyanított és IR-t, amit a nőgyógyászom nem erősített meg, sőt.
De mindkettő szerint érdemes szednem a Meforalt, mert az segíti a peteérést és a megtermékenyülést is (ez a nőgyógyász álláspontja) illetve kezelné az IR-t és a súlyom alakulásában is segítene (endokrinológus álláspontja).
Nomármost, nekem semelyik nem mondta, hogy emellé a gyógyszer mellé diétázni KELL. Most meg mindenféle bonyolult izét olvasok, hogy 160 g CH, azt is nem mindegy, hogyan osztom el...
Én (most biztos jön a lehurrogás) ugyan nem akarok grammokat méricskélni meg ilyenek. Nem bírok napi 5x étkezni, örülök, ha a 3 sikerül.
És, ha diétázni KELL a gyógyszer mellé, akkor a két orvos közül miért nem említette egyik sem?
Paffon vagyok :(
Ma reggel még teszteltem, így most van 3 pozitív tesztem.
Jövő héten megyek orvoshoz, remélem, minden rendben lesz.
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés