Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést fórum

Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)

200. helguci23 (válaszként erre: 175. - Bozo79)
2013. júl. 15. 07:34
Bozo annyira sajnálom! :( kitartás Neked mi itt vagyunk, szorítunk! ugye nem kell befeküdnöd éjszakára csak jössz-mész kedden? küldök egy nagy nagy ölelést Neked!!
199. Gitti1 (válaszként erre: 198. - Bozo79)
2013. júl. 14. 20:47
Rendben, nagyon köszi a segítséged.
198. bozo79 (válaszként erre: 187. - Gitti1)
2013. júl. 14. 20:39
Szerintem ezek már majdnem egyformák, a lényeg, hogy egymás után ne egyformát, hanem különbözőeket használj!
197. Gitti1 (válaszként erre: 194. - Tercsi1)
2013. júl. 14. 20:36
Köszönöm Tercsi, szerda óta késik, de valószínű, hogy doki lesz a dologból.
196. bozo79 (válaszként erre: 181. - MeliG)
2013. júl. 14. 20:35

Üdv. Közöttünk!

Szörnyü ezt érzelmileg és lelkileg feldolgozni, de menni fog, mert mennie kell!

Szerencsémre már van 2 lurkónk, így elterelik a gondolataimat erről az egészről.

Jó, hogy Te is ilyen pozitívan állsz hozzá, ezért is fog sikerülni, majd meglátod!:-)

195. bozo79 (válaszként erre: 190. - Tercsi1)
2013. júl. 14. 20:27

Szuper, hogy jól sikerült minden és jól éreztétek magatokat!

Hú a sok finomságra összefutott a nyál a számban!

Legközelebb mi is megyünk:-)

Én tavaly szivárvány tortát, tekibéka tortát, gumicukor tortát, gyümölcs tortát csináltam a lurkóknak (szintén nosalty), szeretem ezt az oldalt.

A babába még ne éld bele magad, de ne is add fel a hited benne! Én szorítok!

194. tercsi1 (válaszként erre: 191. - Gitti1)
2013. júl. 14. 20:19
Szerintem is hátha alapon menj el nőgyógyászhoz, ha már több mint 1 hetet késik.
193. tercsi1 (válaszként erre: 187. - Gitti1)
2013. júl. 14. 20:16

Hát nincs nagy tapasztalatom tesztek terén, kicsi fiammal tudom furán hangzik, de már szinte az első napktól éreztem hogy terhes vagyok, de végül kivártam a várható menses időpontját - és pontban éjfélkor (nem reggeli vizeletből) gabriell tesztre pisiltem rá, ami azóta az el van téve, még mindig bikaerős a 2 csík rajta. Most a vateráról rendeltem 50Ft/db áron ovulációs teszt mellé terhességi tesztet, azokat még nem próbáltam, majd 27.-én (addigra nem várom), feltéve ha addig tudok várni, mert tényleg olyan furcsát kezdek érezni a hasamban, remélem hogy nem csak a nagy hamiparty műve az egész, mert már kezdek ezen nagyon belelkesedni, és nem szeretnék újból szőrnyen nagyot csalódni...

Közben nővérem terhes lett 10-11 hét között jár - nos ő is rápisilt egy Gabrillre ciklus előtt 1-2 nappal és negatív volt, aztán mível kiamaradt a vérzés kimaradás után 1-2 nappal legolcsóbb gyógyszertári tesztcsíkra, az igaz haloványan de már pozitív lett... szóval fene se tudja kinek mi vált be - az is lehet hogy korán pisilt rá a tesztre, vagy ciklus végén volt extrapeteérése és azért volt még negatív majd csak halvány a teszt mert állítólág a tesztek beágyazódástól változó nappal mutatják ki a terhességet ha pont 28 napos a ciklusod és pl.: kp időben ovulálsz akkor kimaradt menses első napján lehet 10 napos a magzat, holott az ovuláció vagy 14 napja volt és az együtlét meg ahhoz képest +/- 2 nappal.... igaz az a 10 nap már 4-5 hetes terhességnek felel meg mivel azt meg az utolsó menses első napjától számolják...

192. bozo79 (válaszként erre: 188. - Lara83)
2013. júl. 14. 20:13

Köszi, most megint rosszabb, pláne, hogy ma jött haza a nagyobb lányunk, és egyből a kistesóról kérdezett. Elmondtuk neki, hogy úgy döntött inkább angyalka lesz, de hamarosan küld maga helyett nekünk egy másik tesót. Nem egyszerű, de nagyon pozitívak vagyunk.

Remélem neked nem jön meg, kellene már jó hír is:-)

191. Gitti1 (válaszként erre: 185. - Lara83)
2013. júl. 14. 20:12
Szia! Köszi, az újbb negatív teszt után az lesz.
190. tercsi1 (válaszként erre: 175. - Bozo79)
2013. júl. 14. 20:04

Nagyon sajnálom bozo, remélem hamar túlrendültök ezen a szörnyű eseményen és újult erővel mihamarabb célba értek.

Én is nagyon szeretk sütni, mi sem cukrászdából szoktuk a tortákat berendelni. Hát szokás szerint nem tudtam döntení így végül 2 torta lett de csak 1en volt gyertya - ami még zenélt is:-)

A gyertyás torta: málnakrém torta volt (mascaponés-tejszínhabos, házipiskótával - igaz ez a nosaltyn eperkrém néven futott) , mível a pici imádja a málnát , sajnos pont leérett a málna a kertből így muszály volt piacon venni hozzá. A másik fantázia neve Sissi torta; az meg sárgabarackjoghurtos torta volt házi csokoládés piskótával (a kertből turmixoltam bele több mint fél kg mézédes sárgabarackot). Mindkettő debütáló recept volt és nosartyról néztem ki őket.

Nagy sikere volt a tortáknak, no meg sütöttem még 2 tepsi nőiszeszélyt, meg gsztenyés keksztekercsből 2t, anyu meg egy nagy tepsi almáspitét csinált, és persze sós is volt. Apósom meg remekelt isteni lett a marhapörkölt szóval jól behamizott mindenki - de hát mi ilyen összejárós jókat evős család vagyunk, szinte lesve várjuk a szülinapokat, névnapokat, karácsonyt,húsvétot, házassági évfordulókat , mondjuk ez volt az első olyan alaklom hogy ennyi embert hívtam meg egyszerre hozzánk, ált anyuéknál szokott lenni a nagy dínom-dánom. Jaj és persz a rántott ponty is nagyon jól sikerült - ami egyébként kicsi fiam nagy kedvence, imádja a halat minden fajtában és formában. Szóval mindenből evett a pici is :-) mondjuk 6 foggal már jóideje elutasítja a bébiételt :-D

Nem tudom hogy a sok ételtől de eléggé szurkál a hasam, hátha hátha.... jaj inkább nem élem újra nagyon bele magam...messze még a 27.-e....

189. Lara83 (válaszként erre: 179. - MeliG)
2013. júl. 14. 19:56
Szia! Neked is megy a drukk!
188. Lara83 (válaszként erre: 175. - Bozo79)
2013. júl. 14. 19:53
Nagyon sajnálom! Szomorkodd ki magad és próbáld gyorsan összeszedni magad. Nézd a pozitív dolgokat. Gyorsan összejött, így valószínüleg nemsokára lesz egy egészséges terhességed! Megy a drukk!
187. Gitti1 (válaszként erre: 186. - Tercsi1)
2013. júl. 14. 19:49

Köszönöm Tercsi! Esetleg tudsz ajánlani tesztet?

Ami Neked bevált?

186. tercsi1 (válaszként erre: 173. - Gitti1)
2013. júl. 14. 19:48
szerintem nyugodtan tesztelj még - amíg nincs menses addig van esély, lehet hogy a ciklusod legvégén volt egy extrapeteérés....
185. Lara83 (válaszként erre: 173. - Gitti1)
2013. júl. 14. 19:41
Szia! Ez èrdekes. Sajna nem tudom mi lehet. Dokihoz kéne menned a biztonság kedvéért.
184. Lara83 (válaszként erre: 170. - Tercsi1)
2013. júl. 14. 19:31

Köszi a drukkot! Eddig még nem jött meg. De már érzem a hasam.

Boldog szülinapot a kisfiadnak!

Mi sertés pörköltet csináltunk, házikenyérrel és uborka salátával.

Megy a drukk a pozi teszthez.

183. Gitti1 (válaszként erre: 182. - MeliG)
2013. júl. 14. 16:44
Oké, köszi. bár sajnos már kicsi az esélye, mert szerdán kellett volna megjönnie, és azt ma már ki kellett volna mutatnia. Na de majd meglátjuk, mindenképpen megírom:)
182. meliG (válaszként erre: 180. - Gitti1)
2013. júl. 14. 16:32
Köszi, én is nektek, majd írd meg mi lett a második teszt eredménye.
181. meliG (válaszként erre: 175. - Bozo79)
2013. júl. 14. 16:30
Szia bozo79! Nagyon sajnálom ami veletek fog törtönéni, én is nem rég estem át egy hasonlón :( Nekem akkor mindenki azt tanácsolt, hogy legyek erős. Az is voltam, de most pár hónappal kesőbb még nehezebbnek tűnik, mint akkor.
180. Gitti1 (válaszként erre: 179. - MeliG)
2013. júl. 14. 16:28
Drukkolok, hogy sikerüljön a baba!:) (Bár még én is új vagyok itt!)
179. meliG
2013. júl. 14. 16:25
Sziasztok, Eddig csak olvasgattam, most, ha nem bánjátok kedvem támadt írni is. Február 13.án volt egy művi úton befejezett vetélésem, akkor 10 hetes (panaszmentes)terhes voltam, de a magzat már pár hete halott volt. A műtét szerencsére komplikáció mentes volt és orvosom tanácsára három ciklust vártunk, míg próbákozni kezdtünk. Ez a három ciklus egyáltalán nem volt átlagos, az első 46 napos, a második 39 és a harmadik 35 napos volt. Most vagyok a negyedik ciklusom végén (32.nap) és kicsit reménykedünk, hátha sikerült összehozzunk egy magzatot. Egyébként enyhe alhasi görcsökön kívül nem érzek semmit. Szorítsatok nekünk én is szurkolók minden leendő anyukának. Írjatok mi van veletek.
178. bozo79 (válaszként erre: 169. - Lara83)
2013. júl. 14. 12:50
Nagyon jó bulizást nektek is, várjuk a jelentkezésed!
177. Gitti1
2013. júl. 14. 12:32

Kedves Bozó!

Olvastam, hogy kedden műtenek, nagyon sajnálom.

Köszi szépen, a bíztatást. csinálok szerdán még egyet. Nem tudom mi ez, furcsa dolgokat produkál a testem.

Kellemes hétvégét!

176. bozo79 (válaszként erre: 173. - Gitti1)
2013. júl. 14. 12:27

Szia!

Szerintem még ne add fel, pár nap múlva csinálj még egy tesztet, de másik fajtát. Nektek is megy a drukk!

175. bozo79 (válaszként erre: 172. - Tercsi1)
2013. júl. 14. 12:24

Szia!

Sajnos keidén műtenek, nem volt szívhang, és már nem is nőtt :-(

Nagyon szurkolok nektek is, hogy sikerüljön, csak ne görcsölj rá!!! Bár tudom, könnyü ezt mondani.

Pici fiacskádnak Nagyon Boldog Szülinapot, és jó bulizást!

Milyen tortát csináltál? Nálunk is mindig én sütök, mert szerintem az a legfinomabb, amit szívvel-lélekkel csinál az ember :-) Bár néha ronda, de finom;-)

174. bozo79 (válaszként erre: 169. - Lara83)
2013. júl. 14. 12:15
Megy a drukk, remélem nem jön meg!!!!:-)
173. Gitti1
2013. júl. 14. 08:20
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.Babát szeretnénk a férjemmel, és 2 hete jó pár terhességi tünet jelentkezett nálam (mellfeszülés, hányinger, fáradékonyság, undorodom a kávétól). Ezen a héten szerdán kellett volna megjönnie, viszont előtte 5 nappal, volt egy nagyon enyhe barnás vérzésem, ami jóval gyengébb volt mint a menstruáció.(ez másfél napig tartott.) Utána szerdán nem jött meg,teszteltem ma reggel is, de sajnos negatív lett. Lehet még íg is esély rá, hogy babát várok?
172. tercsi1 (válaszként erre: 143. - Bozo79)
2013. júl. 14. 08:09

Szia Bozó!

Mi a helyzet feltétlen írjál mi volt ma a dokinál, drukkolok nektek hogy minden rendben legyen!

Hát én próbálok nem rágörcsölni erre a hónapra, de sajnos egyre nehezebben tudom magam visszafogni. Ebben a hónapban ovulációs tesztet is használtam, de nem igazán mentem vele sokra 9.naptól néztem, 11,13,14 napon volt valamilyen halványabb második vonal, 12.-napon meg elfelejtettem nézni, és hát 15.naptól meg megint nem volt 2. vonal, szóval vagy körbelőttem és emiatt nem mutatta ki, vagy még nem volt ovulációm, így a mérést nem hagytam abba. Olvastam Jónás naptárról, asszerint meg július 24-25.-én lenne extra termékeny napom, így addig mérni fogom - végülis van tesztem dögivel a vateráról berendeltem:-).

Azért is készültem rá ennyire erra a hónapra, mert augusztustól a férjemmel nem mindig tudunk együtt lenni, mert lesz olyan időszak hogy ki kell utaznia 1-1 hétre külföldre a munkája miatt.

Szóval próbálom elterelni a gondolataimat de már nagyon izgulok hogy hogy alakul a július - volna mivel lekötni magam mai kerti party, jövő heti nyaralás, jövő hétvégén meg lagziba megyünk, azt követő hétvégén meg egy kertipartyba 27.-én.

Egyébként 27.-ére nem várom... - de mostmár egyre jobban izgulok, mert már nagyon-nagyon szeretnénk a kis testvérkét már február óta nagyon igaz a doki csak május második felétől engedte a szabad próbálkozást. Egyébként voltam pár hete laborban és a TSH már teljesen jó tartományban van nem a felső határértékben, szóval egy pozitív fejlemény lett már erre a hónapra, remélem 27.-e után lesz újabb pozitív esemény.

171. tercsi1 (válaszként erre: 164. - Andoca78)
2013. júl. 14. 07:55

Spermáról még nem hallottam hogy elöregedett volna, ha "kifogy belőle az energia" akkor már nem mozogna, így nem tudna a petesejt felé közelíteni, ill abba bejutni....

Petesejtről már hallottam hogy elöregedhet bár ezt is nehezen tudom elhinni hisz cirka 12-18 órát élhet megtermékenyítésig aztán az sem megtermékenyíthető...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook