Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
sziasztok, csak gyors bekukk, en meg mindig ugyanugy, ma vendegeink voltak, anyu sutit sutott, en az ebeddel szrogoskodtam, aztan setaltunk, hihetetlen gyorsan elropu; egy nap...
Adalinak es Macskabagolynak uzenek ha tortenik valami:) nem fogtok rola lemaradni!!!
Amugy semmit sem erzek.... jelet vagy ilyesmit!
Nagyon aktivak voltatok ma, jo volt visszaolvasni Titeket:)
Most megyek ha nem baj, meg irok a klubba Csinitanak!
Jo ejt es kiartas Kismamik!!
Adali: nekunk borzaszto hasonlo tuneteink vannak, mindig mintha magamat hallanam... orrdugulas, wc problemak.... meg gyomorsav... meg ugye a hormonvaltozasok! Ktartas Neked is, nem olyan sok van mar hatra!!
Jol van tenyleg megyek pihenni,elfaradtam ma nagyon!
Puszi mindenkinek
Kostyi pont beszeltem rolad a ferjemnek, hogy milyen tapasztalt anyuka meg szulo no vagy te, es pont beszeltunk ezekrol a magyar hulyesegekrol...neha igy magamban en is kikacagom amikrol a magyar lanyok beszelnek a masik temaban, amit neha meg nezek. Hogy mehszaj, meg vagas, meg jajj, minden heten uh, akkor is ha problemamentesek...stb...
Ferjem is egyetertek, en mar nagyon orulok, hogy itt fogok szulni:)
Jo estet mindenkinek! Turoscsusza megy a drukk, olyan jo lesz neked!
Voltunk ma egy volt kollegamnal (az a zsido srac), mert az allampolgasagot probaljuk megkapni, es kellett ket ember ajanlasa, es o az egyik. Olyan jo volt, legalabb a ferjemmel voltunk kettesben sokaig mert mi del londonban vagyunk, ez a volt kollegam meg fent eszakon lakik Stanmore-ban. Utana meg elmentunk kajcsizni az Ask-ba, ismeritek, en nagyon szeretem.
Holnap suli, vegre jonnek gyerekek, biztos fun lesz!
Cirbolya biztos csak anyukajaval van tenyleg.
Haeen, megertelek, de en nem akarok haza menni. Talan ha majd megnott a babam, mondjuk 8-10 eves, hadd tanuljon meg fluent agolul ugy mint egy angol (ezt az allampolgarsagot is azert akarjuk hogy mar egybol kettos legyen). Masreszt en szeretem ezt az orszagot nagyon. Pont most gondolkodtam, hogy nem tudnam mashol elkepzelni az eletunket, mint pl Magyarorszagon...nem tudom miert, nekem tul keseru, tul szomoru, tul pesszimista, mindenki csak arra megy, hogy lopjon csaljon, tagadjon, es dogoljon meg a szomszed tehene! Persze ez most tulzas volt, de akkor is. A szuleim hianyoznak, de nem annyira, hogy mennek haza , ha akarnak, felulnek a repulore, es eljonnek, 8-9 ora haztol hazig. Persze ez fog valtozni kesobb, ha oregek es betegek lesznek, de en csak akkor akarok hazamenni, ha mar fent tudom tartani azt az eletszinvolnalt, amit szeretnek...na jo eleg ebbol:)
Csinita, szep a kepetek wiw-en:) Nem is tudtam, hogy a parod ilyen magas:)
Na, en ma nem voltam ideges meg hisztis.
Nektek van sok savatok? En mar Gaviscon-on elek:( Meg ejjel az orromm van bedugulva, nehez lelegezni:(
Na, regenyt irtam:)
Igen, az uh elott veszik le a vert, es nyugodtan ehetsz elotte.
Macskabagoly, ne aggodj a mehszaj miatt, nekem mindegyikkel jo alaposan nyita volt, semmifele pihenest nem irt elo senki, ugyan ugy emelgettem a gyerekeket, es mindegyiket idore szultem. Nincs jelentosege, megint csak egy magyar hulyeseg.
Anyapocak, remelem segit majd a kendo, nekem hatalmas segitseg volt, hogy szabadda valt a ket kezem. :)
szia turoscsusza
szerintem nem kell éhgyomorra menni, úgy emlékszem. az csak akkor számít, ha a cukrot nézik a vérben, de az elején szerintem azt nem. nekem vett vért az elsőn az midwife. tényleg, arra emlékszem, fennakadtam, hogy előtte nem is törölte át valami fertőtlenítővel a bőröm, csak belebökött, és kész.. de nem lett semmi baj, csak nagyon csodálkoztam.
Nem vettek meg vert? Akkor holnap tuti, hogy fognak! Nem kell ehgyomorra menned! Reggelizz elotte normalisan, en is delelott voltam eloszor midwife talalkan, akkor vettek vert is, ettem elotte.
Meg majd adnod kell vizeletmintat is.
hahó lányok!
jaj nekem mostanában majd' kiugrik a babóm a hasamból! néha már nagyon kellemetlen... még jó, hogy már nem kell dolgozni járni. de így is rossz lesz még rövidebb utakra is menni a városba, már előre látom..:( én nem szeretek autózni Bp-en, marad a séta + BKV.. ráadásul nagyon lent van a pocakom, holnap meg is kérdem a dokitól meg a védőnőtől, hogy ez normális-e... meg remélem, megnézi a méhszájat is, mert a szinte velem egyidős terhes barátnőmnek (okt 16-ra van kiírva) most derült ki, hogy fel van puhulva, és akkor többet kell pihennie sokkal.
Haaeen, mi is hazajöttünk 2 év után. megértelek titeket. persze sok szempontból nehéz itthon, de más egyelőre kompenzál minket...
Lanyok segitseg kellene. Tolem meg nem vettek vert, akkor holnap fognak? Szerintetek ehgyomorra menjek?
azt tudom ohgy innom kell de ennyi. :(
Olyan hulyen erzem magagm. :(
sziasztok csajok!
turoscsusza ari vagy h gondoltál rám. most megint elkezdődött egy jobb hullám, már az elmúlt 2 éjszakát "átaludtuk" csak enni kelt fel és mindjárt vissza is aludt. tök vicces mert a kis bioritmusa "felborult", napközbe szinte nem kaksizik, éjszaka meg a 2 órás etetéseknél mindegyiknél becsinál. :-))) tök vicces, fél álomba meg, félhomályba tisztába tenni.
turoscsusza: nagyon megy a drukk az uh-re, hidd el hihetetlen élmény lesz. én sírtam. olyan husi.
csajok valaki írta h nagyon ki van száradva a pocakja. nekem is kivolt annyira mint a halpikkely, olyan száraz volt. annyira el voltam keseredve h már sírtam is, még folpack-kal is betekertem h bezárjam a vizet a bőrömbe de aztán még rosszabb lett, amíg anyukámnak mondta valaki, hogy a fürdőrózsával jó erősen dörzsöljem le a zuhany alatt, tusfürdő nélkül és azután csak egy sima mezei testápolóval kenegessem. nekem bevált, nincs csík a pocakomon, a fenekemen van de pont bugyi vonalba, így még nyáron sem látható majd mert eltakarja majd a bikini. :-)
ne aggódjatok csajok ha úgy érzitek szét robbantok, mert feszültek vagytok ennél már csak a gyerek sírás lesz jobb, na az még tudja hergelni az idegeket.....:-) az én férjem is tűrt elég rendesen mert én meg alapba is hisztis vagyok és akkor ezt vegyük a négyzeten amikor terhes voltam, ne aggódjatok elmúlik aztán jön majd helyette más hülyeség...mindig lesz valami.
lányok: ezúton is szeretném megköszönni kostyinak h ilyen rendi, le a kalappal, sajnos nem gyakori. elküldi nekem a kendőjét (babahordozó), majd megírom a tapasztalataimat én is.
mindenkinek szép napot megyek egy kis vacsit főzni, apának szabadnapja van, kihasználom egy kicsit!!
Puuszzzz
Akkor valtas van Nalatok! :)) Legalabb mindig van ott valaki!
Ez tok jo, hogy az edeskomeny tea megoldotta Martus hasfajos problemajat! Orulok nagyon!
Sziasztok!Ma hazament a húgom szomorú vagyok, de este jön anyu!!
Jól vagyunk minden ok!
Képzeljétek elkezdtem napi 1 csésze édesköményteát inni és azóta Martus nem hasfájós!
Kata, elvileg ez igy van Magyarorszagon, gyakorlatban meg ha eppen foglalt az alternativ szuloszoba, akkor csak a hatadon fekve szulhetsz gatmetszessel. En sajnos igy jartam. :( Itt nem vegeznek gatmetszest, es erdekes modon nem szakadnak a nok. Csak abban az esetben van gatmetszes, ha veszelyben a baba, es gyorsan ki kell kapni.
Csinita, milyen klub? Segitsetek, ez a klub dolog uj nekem.
Az en szuleim is sajnaljak, hogy nem latjak sokat a gyerekeket, de apukam azt mondta (es teljesen igazat adok neki), hogy sokkal jobb nekunk itt, mint otthon, neki tobbet jelent az, hogy tudja, hogy itt semmiben nem szenvedunk hianyt. :)
Nekem is nagyon honvagyam van, de engem az eltet hogy itt tobb lehetosege lessz a babanak felnoni egy nem idegbeteg csaladban. Ahol nemcsak arrol szol az elet hogy uristen hogy fizetek ki mindent es legyen turelmem a gyerekhez is. Tudo itt sem leanyalom, hisz en is alulrol kezdtem de megis jobbnak latom itt a helyzetet. Ami hianyzik az a csalad, de sajnos en otthon a szeretbol nemtudtam megelni, megteszek mindent hogy lassak a gyereket felnoni ha maskepp nem akkor kepekrol es meselve ahogy en tudok mindent a hugom 2 kislanyarol.
De alairom nehez nelkuluk. :)
Holnap lehet hogy csak delutan tudok jonni, de irok amint tudok.
Szep estet es fel a fejjel lanyok biztos ugy lessz minden ahogy lennie kell. :)
sziasztok.
Adali - minden masodik kollegam mar latott a hotelben szellemet, de en ezt nem hiszem :) de ennek ellenere minden este felve megyek wc-re, hatha veletlenul osszefutok eggyel :)
2 eve mikor kijottunk, ugy terveztuk, hogy ket evet maradunk, azalatt pedig eldontjuk, hogy melyik orszagban (SK vagy HU) akarunk letelepedni, hazat epiteni. es most hogy jon a baba, mindenkepp azt szeretnem, ha a csaladom is latna, ahogy felno.
amugy tegnap azon sirdogaltam, hogy lehet nem tudunk hazamenni bejelenteni a nagy hirt. par napja mar szomorkas a hangulatom, mindenen felkapom a vizet es nagyon ingerlekeny vagyok. es honvagyam van, de naggggggggyon....
Lanyok! Irtam a klubba, mert szeretnem kikerni a velemenyeteket! Legyszives olvassatok el es valaszoljatok, hogy mit gondoltok rola!
Elore is koszonom!
Majd meglatod, hogy hogy alakul. Ha tudni szeretnetek, akkor kerdezzetek ra, legfeljebb nem mondjak meg.
Mi mar a 12. hetin kerdezgettuk, azt mondta, hogy mintha latna valamit a labuk kozott, de ez meg nem biztos, majd kesobb megmondja, ha mar biztos. Aztan ugyanezt eljatszottuk a 14. hetin, akkor mar en is lattam valamit a labuk kozott. :)) De meg mindig nem mondtak meg, mert nem volt 100%. A 16. hetin, ujra mondta a dokino (engem mindig ugyanazok UH-oznak), hogy na, most mar megmondhatja, ha akarjuk tudni, mi meg persze akartuk. :)) Mar akkor nagyon jol latszott a kis herezacskojuk. A 4D-s UH-on meg folyamatosan csak magukat mutogattak. :)) Mar a kukacuk hosszat is lemertek. :))
Majd gondolunk Ratok! Utana irj am! :))
Akkor holnap leszel 11+2 hetes, marcius 26 korul lesz a due date-ed. De majd holnap pontosabban megmondjak.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?