Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

3018. cirbolya2
2010. szept. 6. 17:36

sziasztok, ma begorcsoltem, 3 eros nyilallo erzes utan mintha leszakadt volna a pocim.

Azota is faj, mar felhivtam a korhazat, azt mondtak lehet early labour, a szules kezdeti jelei.

Ha fekszem rosszabb, akkor a derekam is faj.

Semmi nem tavozott el belolem, most megyek lefurdok, ha setalok akkor egesz jo....

Mar nem is akarom, hogy elmuljon, szeretnek rajta tul lenni!!!

2010. szept. 6. 16:25

Aranyosak vagytok. Most ment el egy baratnom. Egesz nap velem volt. A parom meg mindjart jon haza. Annyira sajnaltam ot, mindig azt mondta hogy neki mindegy ha lessz ha nem es annyira bamulta a monitort, vegig ott alt es kereste hol van. :(

Mostmar csak az abortusztol felek,mert meg mindig ott van. Tudja valaki mi fog lezajlani? Megirnatok a szamotokat privatban? Ugy beszelnek valakivel aki ezen keresztul ment ha nem banjatok. :(

3016. Anyapocak (válaszként erre: 3002. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 16:14

jujj nagyyon sajnálom. millió-millió puszit és kitartást küldök

finger crossed for you, csodák vannak

:-)))

3015. cirbolya2 (válaszként erre: 3002. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 16:06

Nagyon sajnalom a tortenteket!!

Nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani, sok kitartast Nektek a paroddal, tamogassatok egymast!!

3014. Moncsi0122 (válaszként erre: 3002. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 15:53
Jajjjj Istenem! Nagyon sajnálom... nem tudok mit mondani :(:(:(
3013. macskabagoly2 (válaszként erre: 3002. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 14:39

Hú, szegénykém, borzasztóan sajnálom én is! :((

nagyon sovány vigasz, de gondolj arra, hogy ha így kellett lennie, inkább az elején, mint később...

én is hasonlóan jártam 2 és fél éve, pont ennyi idősen mint te. sejtem, mit érzel...:( kis idő után újra próbálkoztok majd és minden jó lesz! az 1 héthez pedig nagyon sok kitartást kívánok!

3012. Csinita (válaszként erre: 3008. - Haaeen)
2010. szept. 6. 13:44

Haaeen, csak egyeterteni tudok 1kataval, mindenki mas! Vannak olyan nok, akiknek egyaltalan semmi tunetuk sincs vegig.

Hany hetes vagy? mert nekem is 6 es fel hetesen jott elo az elso tunet, akkor kezdtek fajni a melleim. Amugy nekem nem is voltak eros tuneteim, csak emelyges neha, de az is csak a 8-11 het kozott. Ennyi. Egyebkent az a pici szuro erzes, az mar eleg tunetnek. Mikor is mentek a privat UH-ra? Addig mar nem sok lehet, majd ott megnyugszol, kitartas!

3011. Csinita (válaszként erre: 3002. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 13:40

Turoscsusza, en is nagyon sajnalom, ami tortent! :((((( Nehez lehet most Nektek, de probalj meg eros lenni es arra gondolni, hogy legkozelebb minden rendben lesz!

Ez az egy het most biztos szornyu lesz, de probald meg valahogy kihuzni!

Gondolj arra, hogy egeszsegesek vagytok es legkozelebb sikerulni fog!

3010. 1kata (válaszként erre: 3008. - Haaeen)
2010. szept. 6. 13:36
Hany hetes is vagy? Nekem 6-7. heten jottek elo csak a tunetek. De ne aggodj, kulonbozoek vagyunk, van akinek egesz terhessege alatt semmi baja nincsen, lehet te is ilyen vagy. Ezert nem kell aggodnod.
3009. 1kata (válaszként erre: 3002. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 13:33

Nagyon sajnalom en is turoscsusza. :(

Egy ismerosom is pont igy jart par honapja, ok most probalkoznak ujra.

Ha sirnod kell ne tartsd vissza, sird ki magad.

3008. haaeen
2010. szept. 6. 13:13

ma bejelentkeztem a GPhez, jovo het szerdan megyek.

reggel kicsit pityeregtem, hogy meg mindig nem erzek semmit, es nem tudom mi van a babammal. neha van szuro erzes a bal oldalamon, de ennyi. annyira szeretnek legalabb egy picit rosszul lenni, a melleimet is folyamatosan nyomkodom, hogy kicsit fajjanak. nyugtassatok meg kerlek, hogy ez normalis. annyira felek, hogy valami nincs rendben...

3007. haaeen (válaszként erre: 3002. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 13:07
annyira sajnalom :((
3006. Anyapocak
2010. szept. 6. 12:51

kostyi: megjött a kendő!!!!

iszonyat állat, nagggyyon tetszik a fiamnak!!!!

pusszzzz

3005. *Csajszi*
2010. szept. 6. 12:49

Elhiszem, szegenyke. Ilyenkor a parod nagyon sokat tud es kell is hogy segitsen. Akarhogy is vegzodik ugy latszik ez most nem happy-end. Sajnos 15 eve atmentem ezen szoval tudom mennyire gaz. Meg ma is faj :(

Nemtudom, mi a kiborulas, de ilyenkor teljesen ertheto ha sirnod kell. Ne folytsd az erzelmeid magadba, beszelgessetek a paroddal, sirj ha ugy erzed mert szukseg van ra. Tul lesztek rajta, aztan par honap utan megerosodve probalkoztok ujra. Kitartast es rengeteg erot, szeretet kivanok Neked - Nektek.

2010. szept. 6. 12:42
Nemhiszem sokmindent. :) A legrosszzab hogy nemborulhatok ki mert azzal artok a legtobbet. Fogalmam sincs mit csinaljak, na es ilyenkor hianyzik az anyukam. :)
3003. *Csajszi* (válaszként erre: 3002. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 12:35
Jajj, annyira sajnalom :((( nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani :((
2010. szept. 6. 12:07

Lanyok nincs jo hirem. :(

A babamat nemtalaltak hasi uh-val ezert meg huvelyuh-ztak. Latjak a petezsakot es va benne valami, de 6 hetesnek felel meg. Vagy nagyon lessan fejlodik es kissebb mint a tobbi vagy megallt a fejlodesben 6 hetes koraban (hisz tudjuk hany hetes vagyok, meg ha a megtermekenyitestol szamolom is 9 hetes). ott van es nincs szivhang meg semmi. :( Most jon a java: varnom kell egy teljes hetet. Ha addig nem megy el magatol es nem latnak novakadest akkor ok veszik el. :(

Neharagudjatok a rossz hiret es uj kismamak legyszi ne ijedjetek meg!!!!!!!

3001. Csinita (válaszként erre: 2998. - Moncsi0122)
2010. szept. 6. 10:51

Jo reggelt Lanyok!

Moncsi, fel a fejjel! Tudom, hogy nehez elvalni a csaladtol, baratoktol, de mivel a Te parod itt van es a kozos gyermeketeket hordod a szived alatt, ezert Neked most ezt kellett lepned! Majd meglatjatok, hogy hogy alakul itt kint az eletetek, aztan meg kesobb (par ev mulva) mindig haza lehet koltozni. A parod is magyar, igy ez nem lesz gond.

Jo utat holnapra!!!

3000. Moncsi0122 (válaszként erre: 2958. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 09:56

Kívánscsi vagyok, mit mondtak az UH- on :)

Mostanra már bizonyára végeztetek...

2999. Moncsi0122 (válaszként erre: 2947. - Adali)
2010. szept. 6. 09:51

Adali,nagyon megértelek hiszen pontosan így vagyok ezzel én is... és kérdeztem másoktól, hogy ez "normális" dolog e... így viselkedni... sokszor nem is ismerek magamra:( Ugye ez az állapot is elmúlik majd, miután megszületik a kicsi? Nagyon bízom benne... addig csak azt tudom mondani neked, amit nekem mondtak, hogy kitartás!!!!!

Puszika.

2998. Moncsi0122 (válaszként erre: 2946. - Turoscsusza)
2010. szept. 6. 09:31

Szép reggelt Lányok!

Már megint sikerült rendesen lemaradnom, ez a készülődés és utazás minden időm elveszi! Ma már Pesten vagyok, tegnap este indultunk! Háááát Turoscsusza, még nem tudom, hogy tényleg jól döntöttem e...könnyek közt, és oly nehéz, fájó szívvel indultam el a családom, és pár barátom köréből... tudtam, hogy nehéz lesz de hogy ennyire azt nem gondoltam :(:( Lányok, ti ezt hogy bírtátok, mikor el kellett válnotok a családtól, és a barátoktól??????

Mindenki olyan édes volt, főleg a Mamikám... mondta ha nem érzem ott magam jól akkor azonnal jöjjek haza... ( már most visszafordulnék, de ott a Kedvesem, és látnom kell hogy ő biztos jól van e)!!!

Mindegy... nem szeretném kisírni itt a bánatomat!

Inkább váltok gyorsan témát :)

Remélem mindenki jól van...kerestem az uccsó bejegyzést ahol lemaradtam, és úgy látom elég aktívak voltatok... gyorsan +próbálom visszaolvasni őket...:)

Addig is szép napot mindenkinek!

Puszika Nektek!

2997. macskabagoly2 (válaszként erre: 2996. - Csinita)
2010. szept. 5. 23:05

nekem még csak pár hete jött elő, és csak ritkán van azóta is, hál istennek! szóval van remény :) lehet, h azért, mert eléggé lent van a pocim, és így nem nyomódik olyan durván felfelé a gyomrom..? rossz lehet, akinek állandóan ég...:S bár épp tegnap este bekajáltam, jó zsíros tejszínes kaját, na az éjjel fenn is volt a gyomorsavam :(

még egy kérdés: rajtatok is jönnek ki szemölcsök?? rajtam csomó új van...:(

most már tényleg megyek aludni! :) jó éjt!

2996. Csinita (válaszként erre: 2993. - Adali)
2010. szept. 5. 22:41

Koszonom a felvilagositast! Milyen kis tudatlan vagyok! :)) Nekem ilyen meg nem volt eddig, de ha ez mindenkinel van, akkor gondolom majd nekem is lesz idovel...

Jo ejszakat Mindenkinek!

2010. szept. 5. 22:39
ja, van itt egy barátnőm, aki az 1. babát odakint szülte Londonban (nem emlékszem, melyik kórházban), és nagyon rossz élménye volt. kb. addig hagyták a folyosón(!) vajúdni, míg már tiszta zöld volt szegény (volt valami májenzim problémája, de nem nagyon foglalkoztak vele). szóval ilyen is van.
2994. macskabagoly2 (válaszként erre: 2987. - Adali)
2010. szept. 5. 22:37

szerintem ez eléggé doki függő is amúgy. igen, tényleg van sok sok fölösleges dolog a magyar rendszerben, nem is akarok ebből "vitát" indítani, mert nagyon sokmindennel én sem értek egyet itthon. de pl.(ezt már meséltem az elején) angliában nálam nem derült volna ki 2 és fél éve nagyon korán a 7 héten, hogy üres a petezsák, viszont valami miatt a hcg az egekben van... utólag a szövettan szerint részleges mola terhesség volt (a méhlepény szövetének elburjánzása), amit jobb mielőbb kiszedni onnan...

holnap meg is kérdem a dokim hogy áll a gátmetszéshez. meg a többi dologhoz. amúgy nekem még csak 1 UH-m volt a 3 hónap alatt mióta hazajöttünk, és csak 4 hetente kellett vizitre menni, az is elég laza volt. mondjuk most már jönnek majd a ctg-k asszem két- vagy egyhetente így a végén. holnap mindenesetre okosabb leszek.

jó éjt lányok, elköszönök mára.

2993. Adali
2010. szept. 5. 22:33

A sav olyan mintha a szived egne..azert is hivjak itt heartbrun-nek...a trokod alatt valahol a ket melled kozott belul, es neha jonne vissza bufi, de nem jon, csak faj...bocsi ha gusztustalan voltam..:)

Jo ejt nektek

2992. Anyapocak (válaszként erre: 2991. - Kostyi79)
2010. szept. 5. 22:03

huhh el tudom képzelni h fájdalams. nem is akarom kipróbálni :-)

huhh basszus épp ma gondoltam vissza a "NAPRA", olyan büszke vagyok magamra (nem vagyok egoista

:-)) h fájdalomcsillapító nélkül végig csináltam

ezek szerint Te is kostyi!!

2991. kostyi79 (válaszként erre: 2990. - Anyapocak)
2010. szept. 5. 21:58
A ketto eg es fold. Az a repedes, ami neked volt, az csak a bor, felszini. Gatmetszeskor izomba vagnak. Nekem potyogtak a konnyeim, amikor varrtak, annyira fajt. Pedig nem vagyok nyavogos, 3 szulest vegigcsinaltam fajdalomcsillapitas nelkul...
2990. Anyapocak
2010. szept. 5. 21:54

lányok most olvastam a júliusi babák fórumon ha ez egyik kismami 6 hete szült és még mindig iszonyat fáj a gátsebe.....hát mi nekünk már sikerült együtt lennünk a férjemmel....:-)))

bele sem merek gondolni h 6 hét és még mindig fáj szerencsétlennek, naggggyyon gáázzz

rajtam nagyon szép munkát végeztek, ugyan kellett varrni, nem vágtak, a szülésznő próbált tágítani és "csak" 3 kgos baba lett de így is repedtem. én nagyon meg vagyok elégedve.....

2989. Csinita (válaszként erre: 2986. - Adali)
2010. szept. 5. 21:16

Koszi Adali az iwiw-es bokot! :)) Igen, 190 cm magas a Dragam! En meg 160 cm... :))

Majd Te is reagalj legyszi a klubban irt kerdesemre. Elore is koszi.

Milyen az, ha valakinek sava van? Mit ereztek?

Nekem orrdugulasom a terhesseg eleje ota van sajnos. Neha, amikor eszem es tele a szam, alig kapok levegot! Kerdeztem a midwife-ot, hogy ez normalis-e, azt mondta, hogy ez a verbosegtol van...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook