Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Hello, mehjottunk. Igen, hasznos volt, tok jokat mondtak, a korhazon mar itt ebben a korhazban nincs vegigvezetes, csak dvd van rola, de ugye en mar lattam az egyik delivery suite-et is szombaton :)
Mondtak, hogy itt tenyleg nem vagnak, hanem termeszetesen vagy szakadsz, vagy nem, de tenyleg ha bal oldaladon fekszel, akkoir nem annyira.
Amikor a szulest mondta, en majdnem elbogtem magam, volt egy olyan erzesem, hogy en ezt nem birom vegigcsinalni...fokent, amikor mondta, hogy a fajas az olyan, hogy nem birod vegigbeszelni.
Meg az otthonszulesrol is olyan pozitivan beszeltek, majdhogynem meggyoztek meg a ferjem is mondta:)
Csinita, ez nagyon jo hir. Foldszinti a lakas? Milyen, mekkora?
Macskabagolyrol valaki tud??
Na, megyek elteszem magam, de nem tudom, hogy fog menni, mert 9kor ettunk, en csak 2 virslit, de a savam mar most a torkomban...:(
Cirbolya most néztem meg a mosolygós képet a kis Dorkáról , nagyon drága!
Adali várjuk a beszámolót az antenatal classról. Mi is voltunk, szerintem hasznos volt. Főleg az a része amikor végig vezettek a korházon és megmutatták a helyeket ahol szülhetünk. legalább ez nem volt idegen és könnyebb volt a választás.
Koszi Lanyok, remelem osszejon!!!
Ha veletlenul nem, akkor is talalunk valamit, csak pozitivan kell gondolkodnunk. Ma kaptam vagy 5 hivast ugynoksegektol, ugy nez ki lement az egyetem kezdesi szezon, jobban megmaradnak a lakasok.
Holnap kiderul, hogy megkapjuk-e.
Macskabagoly, sokat gondolok Rad/Ratok! :))
Sziasztok lányok!
Most van egy kis időm, mert apa valami céges vacsin van, Andrisom meg már alszik.
Én is szorítok Macskabagoly, bár már lehet anyuka is lettél. későn olvastam az üzeneted.
Csinita örülök , hogy végre találtál egy jó kis kuckót:) Meglesz nyugi!
Juj, de orulok Csinita! Latod, megis csak megerte kivarni!
Cicu,tenyleg nagyon jol hangzik! Mondjuk en is varosban nottem fel, neha szarul is erzem magam itt a vilag vegen, de tudom, hogy a gyerekek ennel jobb helyen nem is nohetnenek fel! Es ez a lenyeg!
Macskabagoly, mar biztos hamarosan babazol! De mar az is lehet, hogy a kezedben van. Nagyon varunk vissza!
Cirbolya, nagyon edes a kis Dorka! :)) Jo ez a kep!!!
Cicu, orulok, hogy ilyen szep helyre sikerul koltoznotok, de jo is lesz!!!
Adaliek remelem elmentek az antenatal eveningre. Biztos hasznos az ilyen, majd mi is megyunk Twin Class-ra, az 10 oratol deluatn 3-ig lesz oktober vegen egyik vasarnap. Remelem osszeismerkedunk valami aranyos parocskaval.
Most jottem meg lakasnezobol. El vagyok ajulva, gyonyoru szep lakas, igaz over the budget, de megeri bevallalni, mert ilyen szepet nem talalunk meg egyet. Egy gond van, hogy november 5-tol available. Nekunk meg november 1-ig el kell innen menni, de ezt mart megoldottam. Beszeltem a tulajjal es azt mondta, hogy addig berakja az uj berloit egy B&B-be, nyugodtan maradjunk november 5-ig. Holnap reggel megy a ferjem megnezni a lakast, ha megkapjuk holnap letehetjuk a deposit-ot. Drukkoljatok csajok!!!
Macskabagollyal mi lehet vajon? :))
Én 2008.Novembertöl-2009.Augusztusig.
Utána jöttem onan ide.
Nagyon szerettem ott élni.
Cirbolya, nagyon edes a kis Dorka:) Megenni valo!
Jol van, cicu, orulok, hogy jol alakulnak a dolgok. Te kulonben mikor eltel itt? Meg nagyon az elejen tudom, hogy irtad, de nem emleksze, es ki tudja melyik oldalon kellene visszakeresni...:)
Varom a parom, megyunk antenatal evening-re. Azt irja a tajekoztato, hogy 2-3 oras, szerintetek megeri elmenni? Ilyan birth positions, pain relief, ilyenek... 6.30-kor kezdodik..
Na leraktam lehet viszaalszik.
Reginek is viszajön néha a hami,hol kevesebb,hol több.Nem aggodom,szerintem is ez normális.Amugy is nagyon mohó baba.:)
Én is anno ASDA-ba jártam!Imádtam!Hiányzik is ,na meg a pezsgés.Itt minden olyan csendes.:(
Költözés.Egy belső tó partjára költözünk.A ház elég jó,nekem tetszik.Nagy.Van kert tele zöldel,sok sok pálmafa kókuszal,és a kert végébe a víz,saját stéggel.:D
Nagyon várom a költözést.Már öszevagyunk pakolva.A párom cége fizeti nekünk a foglalót,mert elég sokat kérnek,igy még az ügyintézésre várunk,de a fönök mondta,hogy max hétvégén mehetünk.
Lesz kiskutyánk is! :) Rakok fel képeket ha ottleszünk.
Cirbolya! Nagyon cuki a babyd!Imádnivaló!
Csodásak a fogtalan mosolyok!:)
Macskabagolynak megy a drukk!!!:) De izgi!
Adali!Az öcsédnek sok szerencsét otthon!
Csinita kitartás!!!:)
hello!Jötem viszaolvasni,de Regi felkel.Megyek is.
Cirbolya írok visza még ma!Puszik!
Lanyo meg lett az elso mosolygos kepunk:)!!
IGAZI NEVETES!!!
feltettem a naplomba (is)!!
lányok ti szoktatok a neten vásárolni a tescobol?Nem akarja elfogadni a kártyám, a hitelt és a debitet es.Miért??
Hajrá macskabagoly :)
írok a klubba mert én is gazdag lettem..
Neked is koszonom Kostyi a tanacsot, en mar ugy nezem ezt a gyereket, hogy az csak na... 30-40percig is a vallamon tartom, csak bufizzen... Mar nem is merem egyedul hagyni ha alszik, fel szemem mindig rajta van, remelem hamar kinovi...
Csak olyan kis moho, hogy az hihetetlen... Greedy!!!
Na mi van macskabagoly?? Van valami?
Cirbolya, szerintem ne aggodj, ez en is ugy hallottam normalis...a babak visszaadjak ami nem kell:)
En elkuldtem a mobilszamomat Neked privat uzenetben. Just in case...
Drukkolok!!! :))
Macskabagoly elment a szam priviben:)!
Anyapocak mi a kulonbseg a bukik es a hany kozott? 2x volt eddig sugarban, tegnap este mindet visszakuldte (bar elotte az utolso korty ciganyutra ment, gondolom ez lehet a magyarazat) meg ma sugarban kb etetes utan 40 perccel egy kisebb resze jott vissza.
En meg sirni tudnek kozben...... szivem szakad meg:(
De az jo ha normalis szerintetek is, ez vigasztal most!
huhh de izgi, macskabagoly már szülhet....
megy a drukk!!
bukik vagy hány? nekem sugárba küldte vissza. van úgy h eltelik etetés buki nélkül, egyik éjszaka meg az egyik etetés után vagy 4x bukott. ne aggódj. anyukám is azt mondta h én is sugárban buktam. ahogy telik az idő úgy javul, mert most még szokja a kispocakja a kajcsit és ugyanúgy mint a felnőtteknél ha gyorsan eszik akkor megnyomhatja neki és visszaküldi a felesleget!
:-) ne aggódj!!
puszka
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?