Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Koszonom Adali! Jo ejszakat Mindenkinek!
Mi most megnezunk egy filmet a ferjemmel!
Lanyok, ma megneztunk 3 lakast es amit eloszor neztunk, abba szerelmesek lettunk a ferjemmel! Nagyon over the budget, de tettunk egy ajanlatot! 100 fonttal kevesebbet ajanlottunk havonta, mint amiert hirdette a tulaj. Azt tudni kell, hogy ez a lakas oriasi! Full butorozott, a konyha jo nagy, mindennel felszerelt, dupla gaztuzhely, mosogep, mosogatogep. oriasi nappali, oriasi main bedroom es jo meretu second bedroom. WC kulon a furdoszobatol. Rengeteg built in wardrobe es storage space. Itt van tolunk nem messze, 10 perc gyalog. A tulaj egy idosebb zsido neni, akinek mar itt all ez a lakas fel eve uresen es nem tudta eldonteni, hogy mit csinaljon vele. Mindenkepp egy kis csaladot szeretne oda es hosszutavra, nem pedig diakokat, meg flat share-s embereket. Ezert nagyon szimpatikusakl vagyunk neki, igy latatlanban, meg az ugynokseges pasinak is. Elfogadta a neni az ajanlatunkat, letettuk a depositot es vasarnap talalkozunk a nenivel! Ha minden okes, akkor hetfon elkezdjuk intezni a papirokat es barmikor koltozhetunk. Drukkoljatok!!!
A masik, ami tetszett, azok is hivtak 3-szor is, gondolom ok is azt akarjak mondani, hogy tehetjuk le a depositot, de nem vettem fel, mert a masik ugynoksegessel voltunk. Majd holnap reggel felhivjuk oket.
szoval most igy allunk! Baromi boldogok lennenk, ha ez osszejonne! Remelem szimpatikusak leszunk a neninek vasarnap!
Sziasztok!
Macskabagoly uzent, hogy puszil Mindenkit, jol vannak es vasarnap mennek haza a korhazbol! Utana megprobal valamikor bejelentkezni! :))
Igazad van. Amar-nak is tele volt a kis teste sebekkel.Otthonról hozott,körömvirág krémmel sikerült rendbe tenni.
Legyen szép a napotok.
Nemtudom nállatok kapni e nekem az
A plus D Original Ointment nevü popsikrém vált be.Nézd meg lehet e ott kapni.Itt nem olcsó,de nagyon jó!
SZIASZTOK!
Beugrottam.Most ment apa elintézni a pénzügyeket,és hozza az új ház kulcsát!Ma már pakolunk át.Olyan izgi.
Aztsem tudom,most ide irjak vagy a klubba!!!??:D
Na viszaolvasok még Puncuska alszik.
Meg szerintem a sok furdetes se jo (bar fogalmam nincs, nem vagyok tapasztalt) de a viz nagyon szarit...
Jaj, csajok, en is minden ebed utan mar 3. napja megeszek egy twix-et...annyira kivanom a csokit, de csak itt a suliban...nem lesz ebbol gaz hizasilag??? Semmikor maskor nem kivanom (a ferjem pl mindig ejjel eszik egy ket kockat, nem tudom megerteni...:) olyan edes volt ma reggel ugy ebredt fel, hogy csokis volt a szaja:))
Amugy mertem ma reggel is a sulyom, es csak 61.9 volt. Hogy lehet ez, hogy tegnapelott este 63.4, most meg masfel kiloval kevesebb? Azt tudsom, hogy reggel kevesebb, de nnyivel? Ugyhogy az meg mindig csak 6 kilo plusz. Vagy melyiket vegyem alapnak?
Jaj, mar ugy mennek haza, pentek delutan, es milyen gyonyoru ido van!!! Remelem Csinit jobban van..
oke, kiprobalom mindenkepp, matol bepanthen-nel kenem, az van nekunkj is itt
Irtam a klubba Neked
Sziasztok, a klubban mar bejelentkeztem, most irok ide.
Kostyi... es minden tapasztalt anyuka:
A kislanyomnak valami kicsapta a suncajat, a sudocream semmit nem csinal, a health visitor a metaniumot javasolta, szerintem attol sem jobb.
A hv szerint nem thrush csak nappy rash.
Mi a jo eget kenejek ra szerintetek? Mar 2 orankent cserelem a pelust, minden este furosztom (hogy azzon picit jo meleg vizben) de nem latom hogy javulna, felek nehogy rosszabb legyen:(
Cicu jo koltozest Nektek, hetvegen megy privi:)!
Csinita sok szerencset lakas nezegeteshez, majd irj milyenek voltak
Adali gratula a sikeres oralatogatashoz, irtam Neked a klubban.
Turoscsusza ha ugy erzitek kell az 1 ev varjatok csak ki, szerintem iszonyat gyorsan repul az ido, eszre sem fogjatok venni es mar el is telt. Vagy esetleg csak az egiekre bizni, lesz ami lesz, ha jonni akar a baba elotte hadd jojjon...
Pattanok a tescoba, iszonyat, hogy mennyire kivanom az edessegeket, jobban mint terhesseg alatt a vege fele, en nem tudom mi lesz igy, pedig "alig" szoptatok... most ki kell mennem csokis fankert!
Pussz itt is mindenkinek!
Oooo, csinita sajnalom, pedig olyan szep hetvege lesz, 23 fokot meg napsutest mondanak...
Ha bedurran az arcureget, ulj ki a napra valahol, es tartsd oda az arcod...
Kicsit amugy nekem is be volt dugulva az orrom ejjel, pedig nalam az normalis, de most valahogy jobban. Megint fent voltam fel negytol fel otig:(
Remelm jobban leszel...
Jo reggelt!
Turoscsusza, en is orulok, hoy ilyen jo volt otthon! Sok sikert az allas valtashoz! Meg ahhoz is, hogy akkor jojjon majd a baba, amikor szeretnetek! Most mar minden rendben lesz!
Jaj, mar irtam a klubba is, de ide is megirom, hogy nem vagyok ma jol. Elkezdett tegnap este fajni a fejem es a torkom is nagyon be van durranva. Kicsit szedulok is. Remelem nem leszek beteg!
Tenyleg jo, hogy mar pentek van! Mi csak delig dolgozunk pentekenkent. Persze ez is tipikus, hogy pentekre dolok ki... Ma es vasarnap is szabadnapos a ferjem, olyan jo lesz kicsit egyutt lenni. Pont ezert remelem, hogy nem dont le ez a hulyeseg. Mondjuk ma megyunk harom lakast is megnezni. Jo lenne, ha fitt lennek...
Szep napot Mindenkinek!
Jo reggelt mindenkinek!
Turoscsusza en nemreg lattam a bbc-n egy programot szulesrol es ott a legujabb tudomanyos allasponmt meg kutatasok azt igazoljak, hogy nem szabad varni tul sokat, mert allitolag csokken az esely, de ha minel hamarabb (persze egy par honap- fel even belul, nem heteken belul) probalkoztok, akkor meg meg is no az eselye a teherbeesesnek. Persze ha varni akartok egy evet, biztos ugy is minden rendben lesz, csak gondoltam, ezt leirom:)
De meg fiatalok vagytok, van boven ido:)
Orulok, hogy jol erezted magad, parod orult neked amikor visszajottel?
Csajok, olyan jo, hogy pentek, mar ugy aludnek egyet...
Cicu, biztos edi a kis csaj.
Macskabagoly, gratulalok en is utolag. Remelem egy picit tudtal pihenni.
Nagyon jo volt otthon .Sok fele nem voltam. Sokat pihentem es figyelnem kellett hogy ne emeljem meg magam hisz meg repulom sem lett volna szabad. :)
Otthon mindenki ovott de nem vittek tulzasba a sajnalkozast. Azzal vigasztaltak hogy majd lessz masik. Megertem oket, hisz aki nem ment ezen at az nemerzi mit is jelent. De volt olyan is akivel itudtam beszelni mindent.
Aztan jokat ettem es nevettem sokat. Nagyon szerencses vagyok hogy ennyien allnak mellettem es aggodnak ertem.
Itthon vart a ferjem hetfotol kedtem ujra a kis eletemet.
A baba tema eddig meg varat magara. A velemenyek megoszlanak. Az orvosok szerint nem kell varnunk, de a csalad szerint jo varni egy par honapot, addig is tisztul a szervezet.
Most szeretnek allast valtoztatni es ha sikerul akkor varunk egy evet.
Szeretnem ezuton is megkoszonni mindenkinek az aggodasat es batoritasat.
Remelem mndenki jol van.
Jo ejszakat.
Cicu en elkezdtem egy sertesporkoltet, aztan gondoltam legyen inkabb rizseshus, de vegul a porkoltbe amikor mar majdnem megfott tettem egy kis aprora vagott krumplit, repat, feherrepat meg brokkolit, es meg megfoztem azokat is, es ehhez rizset csinaltam meg barackkompottal kivanta a ferjem mindezt.
Nagyon finom lett, kicsit olyan curry-s, de halistennek a curry szag meg iz nelkul, mert nekem attol borsozik a hatam miota kijottunk ide :)
Megyek en is megnezem cicu Regit az iwiw-en:)
Már minden ösze van csomagolva!:) Már azthittem multhétvégén sikerül elmenünk.
Jaaj multhétvégén mi is néztünk sok lakást.Tök jó!
Remélem holnap már biztosra megkapjátok a lakást!
Ja, a fozesre nem irtam semmit Neked. En csak spenotos gnocchi-t foztem ki parmezannal, amit meg a hugomektol hoztunk Olaszorszagbol, mert nem volt kedvem fozocskezni. Ferjem dolgozik.
Csinalj valami fozeleket, az hamar meg van.
Ohhh, de edes lehet! :))) Neztem a kepeket az iwiw-en, olyan kis gyonyoru!!!
El is hiszem, hogy be vagy zsongva, jo koltozest Nektek! :)) Mar csomagoltok?
Nekunk annyi a haladas lakas ugyben, hogy ma felhivtak az agency-tol es mondtak, hogy meg mindig nem tudtak beszelni a tulajjal, de szerintuk nem lesz gond, megkapjuk. Holnap hivnak. Holnapra en mar lezsiroztam 3 lakas nezest, a ferjem szabadnapos lesz, igy tudunk egyutt menni. Persze ha hivnak, hogy megkaptuk a lakast, akkor borul minden. Na, majd meglatjuk mit hoz a sors...
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?