Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Ja, csak leirom, hogy mi volt a vedooltason a GP-nel...
Betoltuk a fiukat, rajuk neztek, aztan mondja a noverke, hogy Anyuka legyen szives ellenorizni, hogy mit keszitettem Nekik ki vedooltasnak, ez kotelezo a szuloknek. Magyarazza nekem, hogy most vette ki mindkettot a hutobol, ez ez , az az stb. Mar beszel vagy 5 perce, mutogatja, hogy akkor ezt most O beadja a fiuknak. Erre mondom Neki, hogy ne haragudjon mar, de On a 2 honapos vedooltasrol beszel es azt mutogatja itt nekem, azt Ok mar megkaptak 2 honapos korukban. Most a 3 honapos vedooltas van. Hiszen meg mutattam is Neki mult heten a kiskonyvben, hogy az mar megvolt. Erre a noverke, jaj, hat tenyleg, emlekszik mar, hogy mutattam es hogy a fiuk megkaptak mar a 2 honaposat, mondja erre, semmi baj, akkor hozom a 3 honaposat. Hat en meg csak lestem, mint Rozi a moziban. Ez beadta volna Nekik a 2 honapos kotelezo vedooltast meg egyszer... No comment...
Szorítok csak nem bunkózik!!
Hogy vagy?
Sziasztok,
Adali, remelem sikerult azert a babamasszazs! Gratulalok Kisendre hosszu alvasahoz! :))
Meronka, 17 nap, te jo eg, az mar semmi, mindjart itt lesz! :))
Mi is voltunk tegnap a 3 honapos oltason, szokas szerint meg se kottyant az en kis edzett fiaimnak. :)) Szerencsere nem lazasodtak be. De kepzeljetek, hogy ejjel 8 orat aludtak egyben!!! Este 19.15-kor etettuk Oket, aztan olyan 8 korul betettem Oket a kisagyba es reggel 4-ig aludtak! Persze en is aludtam kb. ejfeltol, aztan 4-kor meg mar majd szetrobbantak a ciciim...
sziasztok.
en is csak bekoszonok, es elmondom, hogy elobb uzent a nagyfonok, hogy negyre var az irodajaban. aaaaaaaa, tok para vagyok, biztos kitalalt megint valamit...
Jaj, lanyok ez az eves tema egyre nagyobb nyug...annyira nyugos, szinte sose atok elegedett fejet mint regen, ahogy lejona cicirol, tekergeti magat, sir, lehet faj a hasa, nem tudom, pedig kapja az infacolt, de most is 20 percen at nyugtattam.
Most meg elaludt, fasza, indulnunk kell a masszazsra fel ora mulva...kelthetem fel...:( mire meg odaerunk ehes lesz, es majd mi masszazs helyett szoptatunk
ez jól hangzik :)
itt is szarocska az idő esik :(
Na, mindenki eltunt????:( Egtyedul vagyok...nem baj, beszelgetek magamban...
Megyunk babamasszazsra ma. El akarom vinni a fenykepezot, ha nem felejtem el, es csinalok kepet, ha lesz energiam ra. Szarocska az ido, de csak kicsot kodos, nem esik. Remelem nem is fog, mert en jobb szeretnek babakocsival menni, mint autoval mert akkor a seta is le lenne tudva. A hely 20-30 perc seta innen.
Igen, kibékültünk, még délután, azt mondta, betudta a hormonjaimnak. Ezen meg is bántódtam kicsit megint, mert ennek nem túl sok köze volt a hormonokhoz...De ezt már nem mutattam. Nem baj, legalább nem volt mosolyszünet, mert azt gyűlölöm.
Hogy min vesztünk össze? Azon, hogy gyalog menjünk a kb. 2km-re levő orvosi rendelőbe a fiúkkal (du. fél ötre) vagy kocsival. Ő gyalog akart, de ÉN nem készítettem el időben a fiúkat, így kocsival kellett. Egész nap güriztem, és déli pihenőm sem volt, úgyhogy elég ideges voltam már ekkorra amúgy is. Én nem voltam idegbeteg mostanában a terhesség miatt külön nem. Sőt,most direkt figyelek magamra ebből a szempontból, hogy a babának ne ártsak. Olyankor vagyok idegbajos, ha túl sok mindent kell csinálnom, és nem tudok pihenni. És ez a tegnapi nap ilyen volt. Igazából azon kaptam fel a vizet, hogy még nekem kellett szabadkoznom amiatt, hogy annyi dolgom volt, hogy kb. 2x 10 percre tudtam leülni. Még ő tett szemrehányást, hogy most miattam (mert én nem készítettem el időben a gyerekeket) kocsival kell mennünk. És mikor még a vitába belekotyogó Sebővel szemben is engem hurrogott le, akkor kiszálltam a kocsiból. Ritkán veszünk össze - pláne ilyen teátrálisan, na de azért mindenkinek tudnia kell, hol a határ.
Na, mindegy, most rendben vagyunk.:)
Jo reggelt! Remelem rora jobban vagy, akkor neked is volt egy depis napod.:( Ha gondolod, felhivlak es gratulalok, ugy teszek mintha unokatesod lennek :)))))
A ferjeddel kibekultetek? Min vesztetek ossze ha meg lehet kerdezni?
Jaj, drukkolok Katanak, remelem jol vannak.
Kepzeljetek, Kisendre este 21.15-tol aludt 07.15-ig, amikor mar en vettem fel, mert kicsit zsortolodott, de meg mindig nem sirt! EGYFOLYTABAN FELKELES NELKUL! Azon rohogtunk ferjemmel, hogy mmi is tobbszor keltunk fel, mint a fiunk:) Ja, es persze kisbabamnak jo ejszakaja volt, de en 5-tol nem tudtam aludni. Eloszor a cicik miatt, tehat fejtem fel 6-ig, utana hallgatoztam, hogy mar mikor fog kelni, de semmi, aztan mire nagy nehezen meg elszunditottam, mar hallottam a ferjem ebresztoorajat...tehat en 5 ota hellyel kozzel fent vagyok...:( Nem tudom mikor fogom tudni a fejes nelkul is ataludni...olyan kenyelmetlen, nem tudok csak hanyatt fekudnies majd szetrobban, faj...raadasul a mellszivo nem is olyan eros mint egy kisbaba, tehat dupla annyi ideig kell, es nincs kedvem orakig ott ulni...:(igy csak ippenhogy szivom le, hogy ne fajjon...
Ma megyunk babamasszazsra elvileg...
Macskabagoly, ne felejts, ma jon a vedono!:0)
adali, en is megijedtem volna a helyedben, de figyeld tovabbra is Kisendre szajat.
Nekem multkor Aaronnal volt ez, amikor meg a cicibol ette a tejemet, hogy veres volt a szaja, azaz amit bukott. Nagyon megijedtem! De aztan en rajottem, hogy mitol. Mert ugye nekem teljesen be volt repedve a mellbimbom es elkezdett verezni, igy szegenykem a veremet is szivta. :(
Hello Lanyok,
Nem voltam tegnap ota, majd vissza kell olvasnom. Csak egy dolog tunt fel, ahogy gyorsan vegig porgettem az oldalt. Judy, ma volt Kata csaszarja??? Jaj, de jo! Remelem jol vannak es mar javaban babazik! :)
jaj, sajnálom, rora, h rossz napod volt :( hát igen, sajnos nem mindenki érzi át, milyen nagy hír is ez, és h te várod a visszajelzést... ezt amúgy én is utálom, ha valaki nem jelez vissza (bármivel kapcsolatban).
nálunk meg még mindig megy a szenvedés, mert nem tud elaludni Lóri, pedig már tök fáradt. nekem meg már nem bírja a cicim az "altatást", muszáj egy kis szüntetet tartanom, mert ma nagyon sokat rágta, és érzékeny lett :( az előbb már elfogyott a türelmem, hogy huszadszor is megpróbáljam álomba szopiztatni, majdnem sikítottam :( szerintem a telihold miatt van.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?