Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Hello Lanyok,
Igen Adali, mindket combjaba kap egyet, de ne izgulj, minden rendben lesz! Az en fiaim fel sem sirtak a 2 honapos vedooltason, mondjuk Ok annyi mindenen keresztul mentek elotte, hogy szerintem megszoktak a szurit... Ma is jon a neonatal community nurse es vesz mindkettojuktol vert. Holnap meg megyunk a GP-hez a 3 honapos vedooltasra.
Nyugi, Kisendre jol fogja viselni. Lehet sirdogalni fog egy kicist, de majd Te megnyugtatod. Nezd azert majd este, hogy nincs-e laza, mert az elo szokott fordulni.
En a maradek spenotot eszem virslivel, nagyon fincsi volt tegnap. Huu, jo kerdes estere...meg nem is gondolkodtam...:( Most azon jar az eszem, hogy megkapja ez a kis draga az oltasait, b=vinnem kell 1.30 es 3.00 kozott, huu, remelem most fel fog addig kelni, ha nem 2-kor mindenkepp keltem, nehogy ne erjunk oda. Lanyok a combjaba kapja? Es az oldalaba vagy az elejebe? Juj, ugy izgulok...raadasul az ido tok szar, megint esoben szenvedek a babaulessel a kocsiba...:(
Valam zoldseget kene nekunk is ennunk mar...mindig hus van...mondjuk en husos vagyok.
Grat Crawley girl:)
Sziasztok!
Adali szerintem is csak a levegő szorul be.
Mit főztök?Én lecsót ilyen Judit félét :DD van benne hagyma, paprika, gomba, cukkini, kolbász és rizs, felöntve paradicsom lével, imádom így :) apjuk nem, de sajnálom, nem lehet mindig hús!
Jo reggelt! i kicsit elaludtunk ma, ugyhogy kapkodas lett a vege. De a ferjem elvitte a gyerkocoket suliba, en meg maradtam, mert varunk egy csomagot. MAr tegnap kihoztak, de nem voltunk itthon es azt irtak ma megint megprobaljak kihozni.
ugyhogy dekkolok itthon, pedig majd boltba is kene mennem..
Jó reggelt!
Engem mér 3 napja (éjjele) háromszor ébresztenek a gyerekeim, úgyhogy kicsit már kivagyok. Nem való ez egy "terhes" mamusznak!:) Remélem, hamar visszaáll a rend. Épp csak kezdtem megszokni, hogy átalhatom az éjjeleket (4, 5 év után). . . Még szerencse, hogy ezen a héten a férjemnek szünet van: most ő viszi a nagyobbat oviba.
MIndenkinek szép napot!
Jo reggelt, en vagyok az elso, mint a regi szep idokben:)
Hogy vagytok lanyok?
Mi okesan, Kisendre meg szunyokal, de mar zsortolodik kicsit... Ejjel negyed 5kor kelt, az eleg jo.
Most iszom a kapucsinomat, es barom hogy keljen. Jaj, megyunk ma a ket honapos oltasra...huu, izgulok...szegenyke...:(
Huu, en is eloszedem, ha meg kell. De ha mar eleg a rorae, akkor szolj.
Kulonben Csinita, en majdnem biztos vagyok benne, hogy a szajpenesztol faja cicid is. Azzal a boraxos oldattal eros mozdulattal ki kell torolni a baba szajat minden nap vagy 3-6szor, meg a nyelvet, a szajpadlasat meg a pofazacsojanak a belso reszet. Plusz a mellbimbodat is.
Meg fog gyogyulni, es fogsz tudni megint szoptatni, ne aggodj. Biztos vagyok benne!
Koszi Rora es Adali. Nem kell mar Nektek biztos? Ha nem kell, akkor elkuldhetnetek. En mar mindent kiprobalok, csak muljon el. Most annyira elegem lett ebbol a Daktarin krembol, igy majd 3 het hasznalat utan, hogy eldontottem, hogy nem hasznalom tovabb, inkabb elkezdtem ujra hasznalni a Lansinoh kremet... Meglatjuk, hogy mi lesz. Most fejtem majd masfel orat, ez igy nem fog menni, tul idoigenyes. :((
Judy, el is hiszem, hogy Neked is potyogtak a konnyeid. Sajnos en is potyogo konnyekkel szoptattam vagy 4-5 napig es csak utana adtam fel. Nekem nem mult el par nap utan. :(( Nem tudom Lanyok, ez olyan nehez, de nem adom fel, akkor is csak anyatejet adok Nekik! Amig van sok tejem, addig kuzdok!
Mi sem nagyon.Egyutt bementunk a Tescoba a seta vegen es vettunk egy nagy bonbont:) En kulonben olyan mu unnepnek tartom..
Na, megyek etetni, majd jovok, rora koszi a turofankot.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?