Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Gratulalok Vanessa! Nem semmi hirek! :)))
Tenyleg van valaki koztunk, akinek szinten angol a ferje? Mert mas nemzetisegut tudok, de most hirtelen nem jit eszembe senki angolos!
Amugy is hig az agyam! Megyunk nemsoka az UH-ra, annyira izgulok, hogy alig tudtam aludni! :D:D
Tiszta gyagya vagyok, pedig MINDEN RENDBEN VAN ES LESZ!!
Azert szoritsatok! MAjd jovok! Puszi
Na, meg egy jo hir, gratulalunk Crawley gIRL!!!:)
Jo ejt lanyok!
Cirbolya2 sajnalom a picurt,hogy igy megszenved a fogakkal.
Nekunk egyenlore nem kell ruhakat venni,mert van 2hugom es elraktak mindent.Az egyiknek kislany,a masiknak kisfia van.Igy nalunk lehet fiu,lany ruha van.Mostanaban a rokonoktol is baba ruhat kapunk minden alkalomra.Gondoltam par ujat veszek ha megyunk doktorhoz vagy valahova.
Jaj, de fantasztikus ez tejcsi!!!! Huu, de orulok! Vajon turoscsuszaval mi lehet? Emlekeztek ra?
Puszi, vigyazz magatokra:) Es irj minden nao!
Sziasztok Lanyok, szeretnek informaciokat gyujteni terhesseg ugyben.Nem tudom eldonteni,h mennyire megbizhatok az itteni korhazak,terhesgondozas vagy erdemes hazautazni? 1 eve dolgozunk a parommal mennyi tamogatasra szamithatok? szeretnek addig dolgozni amig csak tudok.Persze meg csak a gondolat van meg,h szeretnenk babat :)
Minden infot szivesen fogadok. Koszi a segitseget! Szep napot:)
Szia Cirbolya, mar aggodtam, hogy hol vagy! Szegeny Dorka, akkor megszenved a fogakkal. De majd csak tul lesztek ezen is.
Amugy nagyon edes a Dorka, lattam az uj kepeket az iwiw-en. :))
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?